Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • JJ hunter

    aktív tag

    Sziasztok!:D

    Boldog Karacsonyt Mindenkinek! :)

    Fura dolgokat tapasztalok a bluetooth-szal :(
    Parositottam az autom gyari kihangositojaval a telot, es az elmult par napban tobbminden furcsasaggal talalkoztam. Volt olyan, hogy a tarcsazaskor nem az auto kihangositoja csorgott, hanem nema volt minden, mert a telefonban tarcsazott. Aztan ha felvette a hivo fel, akkor az auto kijelzojen nem jelent meg semmi ( ilyenkor eddig a hivo szama, es a beszelgetes ideje jelent meg).
    Csinalt olyat is, hogy telefonaltam, leallitottam az autot, es (az ajtonyitasra automatikusan bontja a blucucc kapcsolatot es visszateszi a telefonra a hivast, illetve kikapcsolja a radiot) kiszalltam, es a blucuccot nem bontotta, a hivast bontanom kellett a telon, es visszahivni az illetot, mert a hivas bent maradt az autoban.
    Volt olyan is, h hivas befejeztevel letettem, es tovabbra is hivasban maradt, szamolta a beszelgetes idejet, es nem tudtam letenni, csak kb fel-1 perc utan...
    Ezek igy elegge aggaszto es bosszanto dolgok, foleg azert, mert eddig a korabbi telommal (S3 neo) semmi ilyesmit nem tapasztaltam. Talalkozott mar ilyennel valaki? Vagy erre milyen megoldas letezik, tudtok segiteni?:)

    Samu GalaxyS » S3 Neo » Mi A1

Új hozzászólás Aktív témák