-
PROHARDVER!
Xiaomi Mi A1
utolsó módosítás: 2019.11.07
Új hozzászólás Aktív témák
-
trafóóó
tag
Sziasztok
Olyan problémám lenne hogy egyik pillanatról a másikra elment a telefonról az otthoni WiFi és azóta képtelen vagyok újra felcsatlakozni rá.
Másik telefonon simán megy szóval net van.
Nekem mindíg azt írja ki hogy Csatlakozva, nincs internet elérés.
Valakinek bármi ötlet?
Újra indítottam, meg elfelejtettem a hálózatot vele és úgy újra csatlakozni de egyik sem hozott megoldást.
Köszönöm. -
HPZ537
tag
Egy olyan kérdésem lenne, akik már Oreo-znak eme remek telefonon, hogy az ACR, működik-e rajta?
-
dime27
őstag
válasz Necromance #4898 üzenetére
Nekem is ez volt de ujraindítottam a telót és utána manuálisan átraktam 3gre majd 4gre és aztán átállt!
Google Pixel 6a+iPad 2021
-
Aurig@
őstag
válasz tamass.szabo #4897 üzenetére
Az első bekapcsolás óta 4G-n kapcsolódik a telefon! SIM1-ben van egy Telekomos kártya, egyszer sem állogattam manuálisan 3 illetve 4G-re.
<<- OnePlus 7 „8/256” Android 12 ->>
-
bepken
veterán
válasz Svamonik #4908 üzenetére
Beállítások >> Fiókok >> Google >> itt pedig láthatod tételesen, mit mikor szinkronizált utoljára. ki-bekapcsolhatod mindegyiket
╔═══════ "Csak egy visszatérés létezik és az nem a királyé...hanem a JEDIÉ!" ═════╗ ╚════════════════ Xiaomi Mi A1 ═════ Huawei Nova 5T ═════════════╝
-
Svamonik
újonc
Köszönöm!!! Sikerült!
-
TeeBeee
tag
Nekem első perctől 2 simmel megy. Voda 4G a sajátom az internet miatt, a céges meg Telekom. Tökéletesen működik, be tudod állítani melyik kártyának mi legyen a prioritása (SMS, hívás, inernet), egyedi szineket tudsz hozzá állítani. Én a szolgáltatók színeit használtam, így azonnal felfogom melyikre kaptam sms-t például.
-
nagyúr
-
trafóóó
tag
válasz Ricardo #4904 üzenetére
Tegnap este megtörtént de semmi...
Este elfelejtettem a hálózatot és hagytam is így, egész reggelig.
Ma reggel jelszó beir és mintha tegnap este nem szorakoztatott volna vagy 2 órát... 🤔
Azonnal csatlakozott és most minden rendben.
Ez talány marad számomra este mi lehetett. -
Mátésum
aktív tag
Sziasztok. Áttértem a Mi A1-re (Honor 8-ról). Nagyon tetszik a teló, olvasom a fórumot, de lenne egy-két kérdésem. Biztos voltak ezek, de még nem értem a végére.
1. melyik fórumot érdemes nézni?
2. a hívókép kijelzését próbáltam az összefoglaló szerint megoldani, aminek az lett a vége, hogy a feltelepített appot használva a hívás elindítása után semmi nem volt, csak ment a hívás, de nem jelent meg a tárcsázós kép, hanem mintha a háttérben menne a dolog, és még kinyomni sem tudtam, mert nem volt hol Van erre megoldás?
3. a hívókép kijelzés az Oreo-ban javításra került?
4. itthon elérhető fóliát/üveget tudtok ajánlani? illetve eddig nekem a Nillkin volt a nyerő a többi telefonomon, itt is ez a helyzet, vagy van ajánlott másik?Bocs a sok kérdésért, igyekszem felzárkózni, de még nem használtam sem Xiaomit, sem stock androidot.
Előre is köszönöm a segítséget!
-
Pocokk
tag
válasz Mátésum #4917 üzenetére
Hali!
1. Ezt!
2. Ha tudsz angolul akkor érdemes az XDA-s utasításokat követni az app telepítésére. Én onnan csináltam és ment gond nélkül.
3. Igen, Oreo-ban lesz alapból hívókép.
4. Üvegfóliából igazán jó nincs, köszönhetően a lekerekített kijelző-széleknek. Inkább a sima fólia a jó, de abból is csak pár az ami teljesen fedi. De ha tudsz rá vigyázni valamennyire, hogy ne kerüljön kulcs avagy egyéb szilárd dolog mellé, akkor valószínű nem kell rá semmilyen védőfólia.Üdv.
-
farla80
csendes tag
válasz oOKitsuneOo #4869 üzenetére
Sajnos nem oldódott meg. Factory reset után tök üres telefonon (nem telepítek semmi programot) is jelentkezik a hiba (lassú feloldás illetve állandóan aktív a telefon)
-
zolikaDB
veterán
Oreoban a kamera hang hibajat javitottak?
-
zolikaDB
veterán
válasz zolikaDB #4923 üzenetére
Illetve a MIUI fórumon nem lehetne összeszedni a hibákat és egy topikot nyitni neki, h ezeket kérjük javítani?
[ Szerkesztve ]
-
Necromance
kezdő
Az Oreoban javították a kamera hangot? Továbbá mi értelme 4K-ban rögzíteni a telón, ha csak FHD kijelzős?
[ Szerkesztve ]
-
trebrona
nagyúr
válasz Necromance #4926 üzenetére
Második kérdésed gondold át újra!
------- Nem mindegy, hogy egyelőre áll a meccs, vagy egyenlőre áll a meccs. ------
-
Tompika777
senior tag
Sziasztok!
Most sikerült egy ilyen telefont rose gold-ban rendelnem a lányomnak,és az lenne a kérdésem,hogy a dobozban adnak hozzá sima víztiszta fóliát vagy sem? -
Necromance
kezdő
válasz Tompika777 #4928 üzenetére
Nemadnak hozzá fóliát.
Doboz tartalma: telefon, töltő, sim nyitó tű
[ Szerkesztve ]
-
Baggio04
aktív tag
Sziasztok!
Szemezgetek ezzel a telóval. Meizu m3 note-ot váltanék vele.
Out of the box mindenféle piszkálás nélkül használható probléma mentesen a teló, vagy muszáj valamibe belenyúlni? (láttam/olvastam pár helyen, hogy sokan csinálják xiaomi telefonoknál, viszont én nem akarok semmit sem mókolni).
Hívások, üzenet, fényképezés és net a szempont, meg úgy nagyjából, hogy elég legyen a második nap végén a töltőre dugni.
ÜdvBaggio
-
petipetya
nagyúr
válasz Tompika777 #4928 üzenetére
Nekem adtak hozzá fóliát a dobozban. A gearbestről rendeltem.
"nincs rá lezsóidő"
-
zolikaDB
veterán
válasz Necromance #4929 üzenetére
Kedden vettem at a telefont, bontatlanul, es volt benne folia.
-
Necromance
kezdő
Én azt találom furcsának hogy fehér színü USB Type C töltöt kaptam a fekete telefonhoz... Nem fekete színű töltőt kellett volna kapnom? Lehet egy olyan telot kaptam aminek a dobozába már belepiszkáltak?
[ Szerkesztve ]
-
zolikaDB
veterán
válasz Necromance #4933 üzenetére
Fekete az enyem is, feher kabel es tolto Anyosom RN4-ese arany, fekete toltovel es kabellel.
[ Szerkesztve ]
-
zgmzgm
tag
-
Mátésum
aktív tag
Köszi, sikerült a hívókép megoldás. Figyelmetlen voltam. A méretét nem lehet nagyobbra állítani? Vagy ne legyek telhetetlen
A kijelzővédőt nem használók véleményét elfogadom. Viszont nekem eddig elég sokat spóroltak ezek az üvegek. Nem egyet szedtem le szilánkosra törve, a kijelzőt pedig nem kellett cserélni. Az esztétika egy dolog, de a pénztárca felül tudja írni az esztétikát Ráadásul van egy 3,5 éves fiam, aki azért annyira még nem mindig tud figyelni a dolgokra.
Még az Oreo-val kapcsolatban lenne egy kérdés: mikorra érkezik? Csak mert, ha a közeljövőre tervezik, akkor lehet, hogy annyira nem lakom be a rendszert.Köszi!
-
Mátésum
aktív tag
válasz johnsmithnex #4918 üzenetére
A Honor lehet, hogy erősebb, de hogy én ezt az esetek kevesebb, mint 10 %-ában veszem igazán észre, az biztos. Amire használom a telefont, igazából nem éreztem még lassúnak ezt az A1-et. Kicsit persze lassabban indul el a fényképező, de kb. ennyi. Illetve a boot idő az feltűnően lassabb, de nem hiszem, hogy 10-nél többször indítottam újra a Honort, ezt sem tervezem indítgatni. Persze ennyi idő alatt nehéz igazán pontos összehasonlítást végezni. A kamerát még nem próbáltam. Nekem kicsit hiányzik a Huawei felülete, négy éve folyamatosan ezt használtam. Ha lett volna nagyobb keret, akkor Huawei Mate 10 Pro lett volna
Mondjuk, a fém készülékház nem értem, miért megy ki a divatból, örülök, hogy végre nem kell az üveg hátlap miatt is aggódni, hogy eltörik. Illetve az 5,5" is hiányzott. Ennyiért most ezt találtam (számomra!) a legmegfelelőbbnek. Arra mondjuk kíváncsi leszek, hogy a Huawei rendszere, ami (elvileg) megakadályozza a teló lassulását hosszú használat után, mennyire lesz érezhető, hogy ebben a rendszerben nincs. -
espista
senior tag
válasz johnsmithnex #4918 üzenetére
A Honor 8 erősebb, gyorsabb, kiforrottabb telefon. Szerintem. Ha nem értettem volna le, még mindig azon lenne.
Romani ite domum!
-
OPiiPO
veterán
válasz Necromance #4926 üzenetére
"Továbbá mi értelme 4K-ban rögzíteni a telón, ha csak FHD kijelzős?"
- esetleg lejátszani egy 4K TV?"Felesleges szigetelni a nyílászárókat, ha az ereszcsatornán szökik a meleg."
-
Pocokk
tag
válasz Mátésum #4936 üzenetére
Szerintem a hívókép mérete fix, nem lehet állítani.
Van amúgy üvegfólia csak a széleken kilóg a képernyő alóla, ha ez téged nem zavar akkor minden további nélkül tehetsz rá szerintem. Van ilyen "full cover" üvegfólia is, de arról meg az a tapasztalat, hogy szivárványosodik középen ahol nem tapad a képernyőhöz és elég változó az érintés-érzékenysége bizonyos helyeken (de ezzel kapcsoltaban mások többet tudnak mondani ).
Oreo-t 2017 végére ígérte a Xiaomi, de mivel még csak most megy a béta-teszt elég esélytelen hogy év végéig megérkezik.
-
Fall-N
veterán
válasz Mátésum #4940 üzenetére
Mindegy sajnos, hogy üveg vagy fém a hátlap, mert ha ilyen a festése a fémnek, mint amilyen az A1-en van akkor ugyanúgy csúszós mindkettő. Tok kell rá sajnos így is úgy is. Mondjuk nem baj mert sok igényes szép tok van már, nem csak a gagyi porgyűjtős szilikon.
Ha védelem nélkül esik akkor mindkettő sérül. Üveg törik, fém meg horpad vagy lepattog a festék.
Viszont van egy-két jó kivitel is, ilyen a Pixel 2 matt és érdes festésű fém hátlapja. Mondjuk ott van üveg betét, ami szintén törékeny.
-
PowerBuldog
veterán
Hali
Nektek is merül mint a Titanic a legutóbbi biztonsági frissítés óta?
Eladó motyók: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/powerbuldog/index.html
-
Ricardo
titán
válasz PowerBuldog #4948 üzenetére
Nekem nem merül drasztikusan. Reggel szedtem le töltőről,2 és fél óra kijelző használattal,aminek legnagyobb része böngészés, most van 68%-on.
-
anorche1
őstag
válasz PowerBuldog #4948 üzenetére
Most tartok 5 óra kijelzőidőnél, és 49% -nál.
"It never gets easier, you just go faster." Greg LeMond
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- NBA és kosárlabda topic
- Rezsicsökkentés, spórolás (fűtés, szigetelés, stb.)
- A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- TCL LCD és LED TV-k
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Horgász topik
- A Mobvoi eddigi legkeményebb órája a TicWatch Atlas
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Önfenntartásra rendezkedik be a kínai chipszektor
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest