Hirdetés
-
PROHARDVER!
Xiaomi Mi 9T (kódnév: davinci) topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Czimby
addikt
Úgy néz ki nem EU Global romos telót fogok kapni hanem sima Globalt.
Van ennek bármi hátránya?
Mert akkor inkább visszaküldöm.Ha szeretnél Revolut meghívót írj privit. A kapott jutalmat(12.5-20e Ft) pedig felezzük.
-
Czimby
addikt
A doboz kibontása nélkül, honnan tudhatom meg, hogy Global vagy EU Global a készülék?
Alzatól most jött meg.
Valamint ismét feltenném a tegnapi kérdésem, van-e hátránya a Globalnak az EU globallal szemben idehaza?Ha szeretnél Revolut meghívót írj privit. A kapott jutalmat(12.5-20e Ft) pedig felezzük.
-
Czimby
addikt
Köszönöm a válaszokat!
Nekem is M1903F11G van a dobozon.
Az, hogy korább vagy később érkezik a frissítés annyira nem zavaró számomra.
Ha a telefon minden szempontból jól használható, pl NFC-s fizetés.Ha szeretnél Revolut meghívót írj privit. A kapott jutalmat(12.5-20e Ft) pedig felezzük.
-
Czimby
addikt
Sziasztok!
MIUI 10-en vagyok, válthatok 11-re?
Vagy vannak még problémái, és várjak egy kicsit inkább.Ha szeretnél Revolut meghívót írj privit. A kapott jutalmat(12.5-20e Ft) pedig felezzük.
-
Czimby
addikt
válasz instantwater #7610 üzenetére
Pontosan melyik ez a 6-os GCAM linket tudnál adni?
Ha szeretnél Revolut meghívót írj privit. A kapott jutalmat(12.5-20e Ft) pedig felezzük.
-
Czimby
addikt
válasz instantwater #7628 üzenetére
Ha szeretnél Revolut meghívót írj privit. A kapott jutalmat(12.5-20e Ft) pedig felezzük.
-
Czimby
addikt
Sziasztok!
Mi 9T Pro-m van, vettem egy DJi Drónt és az a baj, hogy a drón távirányítója tölti a telefont.
A Távban ugye fele akkor az akku mint a telóban, és így nagyon gyorsan lemerül.
Létezik valami megoldás, hogy az adatkommunikáció megmaradjon a táv ás a teló közt,
de ne, vagy csak minimálisan töltsön?Ha szeretnél Revolut meghívót írj privit. A kapott jutalmat(12.5-20e Ft) pedig felezzük.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy Z fold6 kék 12/256 - Samsung gyári garancia-
- FOXPOST AZ ÁRBAN! Xiaomi Mi 10T Lite 6/128Gb Független - Pici Repedés - Kis hibás - FIX ÁR
- FOXPOST AZ ÁRBAN! iPhone 12 64Gb - Független - 81% Akksi - 10/8 Állapot - FIX ÁR
- AKCIÓ! Nothing Phone 2a plus 12/256GB Community Edition
- iPhone 11 64GB White
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest