- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
-
PROHARDVER!
Xiaomi Mi4c
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zorall
csendes tag
Kérelem elküldve így utólag egy valamit lehet elcsesztem. A kérelem indokláshoz a linkben található példát írtam (I would like to root my phone.) szetintetek elfogadják?
-
Bl.Gyo.
őstag
Na most pár napja elkezdett a készülékem csinálni furcsaságot: az also 3 gombokat vagy nem érzékeli, vagy úgy érzékeli mint ha hosszan nyomnám. Nincs a kijelzön semmilyen fólia, nem történt semmi vele, nem esett le, nem érte nedvesség, tokban van vigyázok rá.
[ Szerkesztve ]
-
Zorall
csendes tag
-
Zorall
csendes tag
válasz Bl.Gyo. #7457 üzenetére
Cache: A telefon gyorsítótára. Ez olyan, mint a RAM, csak nem felejt úgy felszínesen.
Dalvik cache: Az Android egy virtuális gépen fut, melynek elnevezése a Dalvik. Ennek a gyorsítótára a Dalvik cache.Wipe: Törlés más szóval. Ami ott van, azt eltünteti.
Ha ezeket nem teszed meg, a telefon hibásan fog működni, esetleg bootloop (folyamatos újraindulás) lesz.
-
Zorall
csendes tag
Felraktam a 7es alapú stabil miui 8 at, bl visszazárt (ezt tudtuk) hivatalos engedély megjött. Kinyitom és letesztelem hogy ha újra 7es alapú meg fel pl eu-s fejlesztői akkor mi történik. Nekem ez a legfontosabb egyenlőre h ne zárja vissza, de le fogom írni a rom tapasztalatokat is.
-
Zorall
csendes tag
Ahogy ígértem:
Nem hivatalosan nyitott bl-el miui8 5.1.1 eu-s stabilra feltettem tiszta telepítéssel a miui8 7.0 eu-s stabilt. Bl bezárt, kinyitottam hivatalosan, feltettem rá 7 es alapú eu-s fejlesztőit: utolsó két frissítéssel is megpróbáltam h mit ptodukál ha csak frissítem,bl nem zárt vissza. Stabil 7-est még nem tudni mivel ez az első kiadás de sztem nem lesz gond a frissítéssel.Rommal kapcsolatban még nem tudom mit írni, szépen felment használhatónak tűnik, egyenlőre nem volt időm belakni. Tehát a miui fanok nyugodtan romolhatnak aki kedvet kapott az android 7.0-hoz. Remélem tudtam segíteni kellemes időtöltést!
Üdv.: Zorall
-
Orionhilles
senior tag
Mindkettő még elég kezdetleges kiadás, AOSP alpha státusban van, Lineage-ről pedig még nincs visszajelzés, de ha elég jó, akkor lehet megkapja a hivatalos támogatást.
– Yet, thou serves with thine eyes clouded in chaos. Thou, bound in the cage of madness. I am he who commands those chains – Fate/Zero Berserker Mad Enchantment
-
Zorall
csendes tag
Friss miui 9 hírek...
http://www.xiaomimi6phone.com/xiaomi-miui-9-new-features-release-date-eligible-devices/ -
g_g_g
őstag
Van valakinek infója, hogy az alábbiak közül melyik TWRP-t érdemesebb használni 7-es ROM alatt?
TWRP_libra_7.0
TWRP-3.0.3-1-libra -
Orionhilles
senior tag
válasz 30z.Samu #7477 üzenetére
Egyedül Zorall tette fel eddig még, ő neki ilyen: [link]
[link]Aztán ha te is feltetted, írj róla!
Délután kisvizsga/kisérettségi (mert amíg a végzősök érettségiznek, nehogy már az alsóbb évesek lazítsanak ) utána én is fel fogom tenni!Szép és jó az RR, de de a gyors kamera és akku visszacsábít MIUI-ra... Sőt, tovább megyek, nem EU-s ROM-ot fogok feltenni, hanem Globe-ost!
– Yet, thou serves with thine eyes clouded in chaos. Thou, bound in the cage of madness. I am he who commands those chains – Fate/Zero Berserker Mad Enchantment
-
darvinya
titán
válasz Orionhilles #7478 üzenetére
De nincs Global fw erre készülékre.
Made Robot by Robot −Xiaomi 12T Pro gyászruhás / '06 Focus kombi szürke
-
30z.Samu
félisten
válasz Orionhilles #7478 üzenetére
Feltettem, kicsit használom és pár nap múlva írok mi újság.
[ Szerkesztve ]
Sic Parvis Magna
-
Zorall
csendes tag
Sziasztok
A 7es stabil rom egy nap után elkezdett alapböl melegedni a hátsó kamera alatt úgy h kb 1 órával volt elötte a kezemben, appok nem futnak a háttérben feleslegesen. Ha ez így marad akkor várok még ezzel a rommal mire optimalizálják, le fogom cserélni......
-
jety91
őstag
Nálam meg kiderült, hogy nem az AICP okozza az éjszakai random rezgést, hanem a faceapp ha esetleg valakit érdekel. Szóval nyugodtan fel lehet rakni, ez nem a ROM hibája.
-
30z.Samu
félisten
válasz 30z.Samu #7488 üzenetére
Itt valami nem kerek, valamit biztos elcseszek vagy nem tudom. Gondoltam kinyitom nem hivatalos úton a BL-t, hogy ha majd kijön a MIUI 9, akkor majd felteszem. Az angol videót választottam, viszont annak ellenére, hogy követem az ottani utasításokat, a BL-t nem nyitja ki. Nyissam ki inkább hivatalos úton?
[ Szerkesztve ]
Sic Parvis Magna
-
Atomgeszi
veterán
-
30z.Samu
félisten
válasz Atomgeszi #7497 üzenetére
Ma kicsit huzamosabb ideig használtam a telefont a 7.0-val. Sebességgel továbbra sincs gond, gördülékenyen megy a rendszer, értesítéseket kapom szépen, nem akad, nem lassul. Egy dologba tudok belekötni, de az sem húsbavágó dolog. Mégpedig az, hogy az érintés hangja ugyanúgy jelen van Néma üzemmódban is. Tudom beteg vagyok, de nekem szimpi volt az a kis pityogás, amikor "nyomkodom" a telefont. De kikapcsoltam, szerintem fogok tudni nélküle élni. Javarészt szerintem nem tud többet a készülék az új szoftverrel, de az is lehet, hogy csak nem fedeztem fel eddig a plusz dolgokat. Ha esetleg van benne valami plusz, amire nem lettem figyelmes és megosszátok Velem, azt megköszönöm. Esetleg azt lehet tudni, hogy a MIUI 9-ben lesz-e valami "forradalmi"?
[ Szerkesztve ]
Sic Parvis Magna
-
Orionhilles
senior tag
-
30z.Samu
félisten
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 16 Pro 256GB Black Titanium, Bontatlan, 1 Év Apple Garancia
- iPhone XR 64GB Black Refurbished
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest