Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Disque

    aktív tag

    Múlt héten sikeresen leejtettem a telefonomat, pont a sarkára esett és betörött az üveg plusz az érintő kijelző sem működött, de az LCD panel az nem sérült.
    Leírnám a kicserélésének a menetét hátha segít valakinek.
    A kijelzőt innen rendeltem
    Ez egybe van építve az LCD panelel, ami megnyomja az árát, lehet kapin csak üveg+ digitizert is, ami jóval olcsóbb de én nem ajánlom senkinek. Először is nem megbízható forrásból érkeznek, de a nagyobb probléma az LCD panel sértetlenül való leválasztása az touch screenről.
    A telefon szétszerelése igen egyszerű 10 darab csillag fejű csavart kell kitekerni majd egy kis feszegetés után már szét is ugrik. Három fő darabból áll a telefon, a kijelző az alaplap és a hátlap.
    A kijelző 2 db csatlakozóval van rákötve az alaplapra ezek leválasztása után már hozzá is férünk a kijelzőhöz.
    Itt jön az egyetlen nehézség a cserében, ugyanis a kijelző egy fém keretbe van beragasztva, amit sajnos nem adnak az új kijelző vételekor, egy kétoldalú ragasztó segítségével. Innen kell óvatosan kibányászni, úgy hogy a ragasztó a kereten maradjon, mert a kijelző a ragasztót sem tartalmazza.
    Ha ez megvan már csak az új kijelzőt kell óvatosan a régi helyére betenni, a csatlakozókat visszailleszteni az alaplapra, majd a telefont összeszerelni.
    És végül egy kép a törött kijelzőről:[link]

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák