Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
gonger
senior tag
Sziasztok!
WD TV Live Streaming lejátszómat wifi routeren keresztül kapcsolatm XP-s számítógépemhez eddig, minden ment tökéletesen. A PC-t most újra raktam és Win 7 került rá ill bővült a szett egy USB-s külső vinyóval (szintén WD)
Szeretném újra beállítani a hálózatot úgy, hogy a PC-n megosztott mappákat elérjem a WD TV-ről.
Mióta a win 7 van fennt ezt nem megy.
Gépen beállítom az otthoni munkacsoportot, legenerálom a jelszót, ezt a WD TV-is megadom.
Felhasználó név nem tudom kell-e ill ha igen, akkor az mi lehet mert a windows-ban erre utaló jel nincs.
Hálózati eszközöknél a gép is látja a WD TV-t ami engedélyezve van.
Segítsetek lszi, elég idegen még nekem ez a win 7. mit csinálok rosszul? -
gonger
senior tag
válasz nyikszi #3023 üzenetére
nagyon köszönöm.
átnéztem, a beállításokon végigmentem, de most el sem jutok a jelszóig WDTV-n.
windows hálózati megosztásokon meg sem találja apc-t.
a wdtv vezetéknélküli routeren kap internetet, mint eddig. a kapcsolat oké, azt a beállításokban leellenőriztem.
kérdésként merült fel bennem, hogy a hálózati megosztásokban (win 7-nél) az otthon csoportnál milyen nevet adjak a műsortárnak.korábban win xp-nél volt egy hálózati csoport WORKGROUP néven. nem ez kavarhat be?
-
gonger
senior tag
válasz nyikszi #3033 üzenetére
Köszönöm az eddigi tanácsokat; nem volt időm mostanában, de ma nekiültem. Miután már elállítgattam mindent, egy idő után a wifi-t sem látta; feltettem a wd-re az új fw-t és a gyári beállításokat visszatettem, majd újra kezdtem konfigurálni a WD-t és a PC-t is.
A PC hálózati beállítasai között Otthoni csoport elnevezés van, win 7 alatt sehol nem látok workgroup-ot.
Fél sikert értem el, mert most ott tartok, hogy megvan a kapcsolat, a WD-re dugott USB-s külső vinyót el tudom érni a PC-ről is, utorrent is simán tud tölteni és seedelni, viszont a PC megosztásai érdekesen alakulnak: ugyanis a windows-os alap megosztási mappákat(zenék, képek, videók stb) látja a WD, de azokat a mappákat amiket én osztok meg, azt sehogysem érem el a WD-ről.
Na, most mihez kezdjek? -
gonger
senior tag
válasz szucsinka #3052 üzenetére
én is így csináltam ,de az alap windowsos megosztott mappákon túl mást nem lát a WD.
egyébként mikor megvettem, még XP volt a gépen, azzal kb fél perc alatt sikerült mindent beállítani, látott minden megosztott mappát. De feltettem a Win7-et és azóta van ez a probléma. -
gonger
senior tag
válasz szucsinka #3088 üzenetére
köszi, felraktam az 1.11.14-es verziót.
sajnos megvan ugyanaz a hiba, mint az 1.12.14-esnél: bizonyos mkv fájlok lejátszása során megakad és leáll a lejátszás. ilyenkor csak újraindítani lehet a filmet és mindig ugyanazoknál a pontjainál áll le.
Most pl a Munkaügyek sorozatot nézem, ennél minden részben előjön ez a hiba, de tegnap pl egy 8 Gigás filmnél is ugyanez volt. kb 20* indítottam újra és odatekertem, ahol leállt, de ez így elég gáz, nem is néztem végig...
WDTV live streaming lejátszóm van, usb-n van hozzákötve egy külső vinyó, amiről mennek a filmek és közben a pc torrent kliense is erről seed-el.
Kipróbáltam úgy is, hogy nem ment a torrent kliens ill egyesével tettem át pendrive-re lejátszandó mkv fájlt, de mindkét esetben ugyanúgy megvan a hiba.Úgy tűnik ez már nem szoftveres probléma lesz!? tapasztalt valaki hasonlót?
-
gonger
senior tag
válasz Jamboo529 #3100 üzenetére
Azóta túl vagyok néhány filmen és sorozaton. Most vagy tényleg a készülékben van a hiba, vagy a releaserek szúrnak el valamit a kódolásokban. Ugyanis van olyan sorozat (egy releasertől) ami sosem akad ill áll meg, de van olyan sorozat és film, ami mindig megáll ugyanazoknál a kockáknál. A hiba továbbra is csak mkv fájloknál van, a legutóbbi sorozatban csak akadások vannak, de ez is épp elég idegesítő.
-
gonger
senior tag
válasz ballington #3137 üzenetére
ugyanez a bajom Nekem is :-( ill az mkv fájlok akadása.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest