-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vekko
aktív tag
Feltettem az új romot, tesztelgettem és eléggé pozitív! Számomra eddig is jó irányba fejlődtek a romok, annyira, hogy az utolsó szinte már hibátlan volt. 2 baja volt: egyik, hogy pár alkalmazás valamiért nem volt kompatibilis az új rommal (miközben az előző is 4.2.2 volt), másik, hogy kissé akadozott volt a görgetés (pl. facebook kezdőlapon). Ezeket most mind megoldották. Ha nem jelentkezik új hiba, akkor szerintem elérkeztünk a tablet tökéletes szoftveréhez.
Kifelejtettem azt, hogy úgy érzem mintha a képernyő érintés is javult volna!
Ezen felül eltűntek felesleges pontok a beállításokban, ami igazából nem volt zavaró de így azt az érzést kelti, hogy ez a ROM tényleg ehhez a készülékhez készült.
[ Szerkesztve ]
-
Batman007
tag
válasz hjanos1 #2551 üzenetére
Köszönöm! Flash player hogyan működik? Nekem az economist.com-on volt problémám, hogy nem volt kép vagy épp erősen akadt. Pl ezt rendesen lejátssza? Még talán érdekelne, hogy torrent klienssel(utorrent/bittorrent) hogyan boldogul, ami szintén jobb volt 4.1 alatt. Gondolom nem ez volt a legfontosabb a wayteqnél,de azért hátha..
-
kelzsoca
félisten
válasz Batman007 #2557 üzenetére
Flash player hogyan működik?
MInden beágyazott videó működik, youtube desktop módban, flash oldalak, játékok, online poker és társai is mennek, és megnéztem az általad linkelt oldalon is viszi szépen a videót.
A torrent-et passzolom, azt másnak kell megnéznie.
[ Szerkesztve ]
-
mrnobody
tag
Szomorú vagyok.
Már most az az érzésem, hogy ez a friss 4.2.2 sem lesz jobb mint az elődje.
Szomorúságomnak az az oka, hogy programozó matematikusnak tanultam és tudom, hogy az ilyenek nem a hardver hibája, hanem a programozó tudáshiánya.
Én pedig lusta vagyok megtanulni az android működését és programozását.
(Nem véletlenül van az mk802 miniPC-men saját magam által tákolt linux.)
Úgy érzem, meg fogom várni még a Canonical kihozza a végleges Ubuntu Touch rendszert.
Addig is ha valakinek van tapasztalata az Ubuntu Touch telepítésével kapcsolatban azt szívesen elolvasnám. -
mrnobody
tag
válasz kelzsoca #2562 üzenetére
Sajnos minden szoftver folyamatosan rossz irányban fejlődik.
Már évek óta az otthoni gépemen az alap Ubuntu rendszer van telepítve és amikre szükségem van azt megírom, mert a repoban lévő megoldások évről évre siralmasabbak.
A tablet-nél nem szeretnék erre a szintre jutni. Öreg vagyok már bohócnak. Inkább játszok a gyerekeimmel és a tablet el lesz az asztal szélén még nem támad kedvem egy-két kört futni a Reckless Racing-gel. -
zhorvath
aktív tag
A lejátszók maguk döntik el, hogy hardveres vagy szoftveres dekódolást használnak?
-
kelekyle
őstag
Igen, csak én is egyértelműbbé tettem
Nos, a tapasztalataim:
- Érintés valóban sokkal jobb, kapacitív tollal próbálva (így lehet legjobban tesztelni) /*de még nem tökéletes*/
- Gyorsabb, pörgősebb rendszer /* Sokkal */
- Nem olyan intenzív a merülés (sokkal jobb)
- Processzor skálázható
- Még mindig csak 3 governor /* Performance2 , Conservative , Performance */
- Wifivel semmi gondom, erős a jel
- CM10.1-ről váltok és megérte, mindenkinek ajánlom![ Szerkesztve ]
Xbox: MarkokaZj33 █ Steam: kLe
-
Freiherr
őstag
Valaki használja mobil hotspot-tal a tabletet?Ha igen,melyiket érdemes venni?Nem fontos,hogy akkus legyen,egyelőre autóban lenne használva inverterrel,viszont nem szeretném,ha vásárlás után derülne ki,hogy nem hajlandó együttmüködni vele.
XXX
-
lcdtv
tag
válasz csibe111 #2541 üzenetére
szerviz lett a vége sajna
de remélem így már jó lesz, a szervizes srác ("aqua")fél órát játszott vele de hozta a hibát
szerintem a héten már itt lesz nálam majd írok róla...nekem az volt a furi hogy szoftver függő volt az egész hiba de itt a forumon senkinek nem volt ilyen jelenség így ment vissza szervizbe -
Toma
tag
Létezik, hogy eltűntek az APN beállítások?Vagy miért nem látom őket a vezeték nélküli beállításoknál?Egyébként valóban más dimenzió ltt az irányíthatósága a tabletnek.
-
Batman007
tag
Na én is feldobtam, és eddig abszolút megvagyok vele elégedve. Gyorsabb lett a rendszer, videókat nagyon szépen viszi mindenhol, nincs semmi akadás, még a hang is jobb lett, úgyhogy most már akár youtube-on asztali módban is lehet zenét hallgatni. Ahogy írták a fb idegesítő szaggattása eltűnt és nagyon smooth lett a görgetés.
Ami pedig érdekelne, hogy webes java alkalmazás elvileg működésre bírható? Én úgy tudom támogatja a javát, de online chat-et eddig nem tudtam megnyitni.
[ Szerkesztve ]
-
-
szoszo1973
aktív tag
Sziasztok!
Tesztelem én is az új romot.
Valóban gyors lett, az érintőkijelző érzékenysége nagyon jó, wifi megy rendesen, youtube hd megy rendesen, gyári videó lejátszó is visz mindent gond nélkül, akksi használat jónak tűnik, de ez majd hosszabb használat után derül ki.
Viszont egy hiba megmaradt: böngészőben és táblamagazinban az első lapozás zoomolás még mindig.
De összességében nagyon kellemes a rom.
Egy dolog állandó, a változás!
-
htc07
addikt
Sziasztok, a 4.1.1-ben volt automatikus fényerő opció, amit nem találok a 4.2.2-ben.. Én vagyok a béna, vagy tényleg eltűnt?
-
Vekko
aktív tag
Egyetlen egy problémám van már csak, ami igazából nem is a készülék problémája, hanem az Androidé. Meg lehet valahogy oldani, hogy youtube háttérben fusson? Miközben én mással foglalkozok? (nyilván úgy, hogy ne állítsa le a hangot)
-
kelzsoca
félisten
Van ilyen és ilyen továbbá ilyen lehetőség rá.
Illetve még ez is megoldás lehet:
1. Download Maxthon browser
2. Hit the app button when your in the browser
3. Scroll over to the right when your in the pop up menu until you find UA
4. Change it to desktop
5. Then go to the same menu where you will find options and go to Browser settings
6. In that sub menu go to "Flash on Demand" and hit "always on"
7. Navigate to the youtube website and play your video of choice
8. Then hit the app button again and open another tab[ Szerkesztve ]
-
tatomi92
aktív tag
Az új ROM-ra lehet root-ot varázsolni valahogyan?
iPhone 14 Pro & Google Pixel 7
-
kelekyle
őstag
20 perc carmageddon, max freq. Nincs már akkora forrósodás, gondolom új kernel és benne egy kis UV... cm10.1 alatt égetett sőt le is fagyott. Ezidáig ezt nem tapasztaltam!
Xbox: MarkokaZj33 █ Steam: kLe
-
franc0
őstag
CM10.1-et használtam eddig, ez tényleg jobb ROM és nem melegszik annyira.
ThinkPad X200 X201 alkatrészek: http://bit.ly/Qcadc4
-
vvik12
csendes tag
Szeretnék egy kis segítséget kérni az új 4.2.2 frissítéshet. Na ez annyi lenne hogy amikor már fent van a patch a kártyán és nyomom a le gombot és az indítót nekem nem kezdi frissíteni hanem bedob a recoverybe és ott 7 lehetőséget (reboot sístem now , apply update from ADB , apply update EXT , apply update from cache , wipe data/factory , wipe cache partition , wipe media partition) mit lehet /mit kell ilyenkor csinálni ? Befolyásolhatja az hogy ezt az sd-t zte skatehez használom és le van belőle szedve 500MB hogy a teló belső memoriáját növeljem ??
Előre is kösz a segítséget
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A warez minden formában tiltott!
Alkalmazással kapcsolatos kérdésed itt tedd fel.
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest