-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
hjanos1
senior tag
-
tatomi92
aktív tag
jelentem működik a CM10.1!
iPhone 14 Pro & Google Pixel 7
-
.DLL
veterán
Van olyan pont ahol ez a quad-core ATM SoC rosszabbul teljesít mint a dci AMLogic-ja?
Kár hogy nem az Exynos-t vették meg... lehet hogy 40e-be kerülne, de sokkal erősebb lenne.
[ Szerkesztve ]
(P.H.)
-
kelzsoca
félisten
Van olyan pont ahol ez a quad-core ATM SoC rosszabbul teljesít mint a dci AMLogic-ja?
Gyengébb lesz mind cpu és gpu téren is.
Kár hogy nem az Exynos-t vették meg... lehet hogy 40e-be kerülne, de sokkal erősebb lenne.
Az Exynos nagyon drága, és ne felejtsük el, hogy amit a Samsung fejlesztett, azt csak ők ismerik igazán, egy kínai kezében az Exynos egy kiaknázatlan SoC maradna.
[ Szerkesztve ]
-
-
.DLL
veterán
válasz kelzsoca #2359 üzenetére
A Samu kifejezetten tolja lefelé ezt a SoC-ot a kínai gyártók felé, írták is, hogy felismerték, hogy a kínai tabokat nagyon viszik, sok fogy belőlük, és szeretnék, ha az ő chipsetjük is ott lenne a versenyben.
Belegondolva, ha ez náluk már csak másodhegedűs lenne, mert az új Samu készülékekbe a legújabb cuccot kell tolni, akkor így szinten tudják tartani az eladásokat.
Például ott a Hyundai T7 40e-ért, mostmár kint van a T7S is, 2 giga rammal. A Wayteq elég erős cég szerintem, hogy ne okozzon gondot kihasználni egy Exynos-t, a fent említett tablet is ott szerepel a teszteken a Samu SIII mellett.De megvan a megfejtés (szerintem): említettem korábban a fejlődés kérdését, hogy hova már... Hát ide! Kell a következő Wayteq tabletekre is tartogatni valami ütőset, lehet hogy a következő (főleg ha méglejjebb megy a exynos ára) már ezzel jöhet ki, változatlan áron. Csak az lesz vagy december, mire kijön.., ha egyáltalán.
[ Szerkesztve ]
(P.H.)
-
kelzsoca
félisten
válasz Expulso #2362 üzenetére
Érdemes, ha kell a fém készülékház, és a HDMI, és nem a játék a fő szempont a tabletnél.
(#2361) .DLL
Az Exynos nem ismeretlen a WayteQ-nél.
[ Szerkesztve ]
-
Vekko
aktív tag
Megtudnátok mondani pontosan, hogy melyik Ramos tablet e tablet megfelelője?
-
kelekyle
őstag
Ma vettem egy ilyen gépet... Gyári ICS volt rajta...sleepből néha nem kelt fel. Már CM 10.1 van rajta. Fasza kis gép!
Xbox: MarkokaZj33 █ Steam: kLe
-
Zolee_70
senior tag
Van infótok arról, hogy mikor jön a 10"-os verzió? Június elejére mindenképp kéne egy.
>> WoT: Zolee70 << I'love WG. Ja, mégsem.
-
őstag
Észrevettem én is egy bugot, néha egy ujjal hozzáérve a kijelzőhöz, belezoomol az éppen aktuális weboldalba. Oprendszer természetesen az aktuális legújabb gyári rom, 4.2.2. Régi romokkal nem csinált ilyet.
[ Szerkesztve ]
-
szoszo1973
aktív tag
Én is tapasztalok ilyet, hogy húzás helyett zoomol. Böngészőben és a wayteq táblamagazinnál is ezt csinálja.
Kicsit idegesítő a dolog.
Legújabb 4.2.2.Egy dolog állandó, a változás!
-
kelekyle
őstag
Normális, hogy 5perc temple run után szétégeti a kezemet hátul a socnál a tab?
-
oszlopos
csendes tag
A főurakat kérdezném, hogy lesz-e új rom a napokban, akár gyári, akár CM?
Én most a legutóbbi, és a wayteq holnlapról eltűnt romot használom, ettől jobb az utolsó CM vagy nem?
Problémám nincs vele, nem forrósodik, mondjuk a belenagyítás görgetés helyett nálam is megy, még pdf fájloknál is csinálja. A legutolsó CM ezen a téren milyen?
Előre is köszi a válaszokat! -
kelekyle
őstag
És az is mindenkinél jelentkezik, hogy nagyobb méretű fájl (>6-800mb) másolásánál lefagy a tab?
-
Sonja
nagyúr
Akartam már kérdezni, hogy a beletett 8GB-os Kingston microSD kártyára hogy tudom a programokat áthelyezni!? Szedtem le progit, de amikor az "áthelyezés SD kártyára" opciót választom, akkor a belső tárolóra teszi, mert azt is SD kártyának írja pl. Total commanderben!? Nem igazán értem ez hogy van. Igaz, én leragadtam az Android 3.0-nál, mert az volt annak idején az ASUS Transformer tabomon.
[ Szerkesztve ]
Ha csalódni akarsz, bízz az emberekben!
-
palee69
senior tag
A gyári Jelly Bean 4.2.2 van fenn a tabomon hogyan tudom rá feltenni a CyanogenMod10.1-es szoftvert?
-
Sonja
nagyúr
válasz szoszo1973 #2389 üzenetére
Most tettem fel én is. Kicsit be voltam kakkantva, mert még soha nem csináltam semmi ilyesmit androidos készülékkel, de abszolút semmi probléma nem volt. Pontosan követtem a leírtakat, és elsőre minden jó lett. Most már kezdhetem belakni.
Ha csalódni akarsz, bízz az emberekben!
-
palee69
senior tag
Segíthetne valaki hol és mit kell állítanom,hogy lássam a fájlkezelőben a memoriakártyát(CM10.1)
-
szoszo1973
aktív tag
-
palee69
senior tag
válasz szoszo1973 #2395 üzenetére
Eddig a 4.2.2-nél látta,semmi mást nem csináltam csak a CM 10.1 felrakása után visszaraktam a kártyát.Felrakom a pc-re a tabot ott is látható.Amit írtál sdcard1 megvan rákattintok visszadob sdcard0-ba.A kártya egy 16Gigás Samsung,tudom nem szereti de eddig jó volt.
-
palee69
senior tag
válasz szoszo1973 #2397 üzenetére
Sajnos a válaszom három igen.
-
palee69
senior tag
válasz szoszo1973 #2399 üzenetére
Másik kártyát most próbálom.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A warez minden formában tiltott!
Alkalmazással kapcsolatos kérdésed itt tedd fel.
- Horgász topik
- Projektor topic
- Megszületett a hivatalos Xiaomi HyperOS 2 globális terjesztési ütemterv
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Asszociációs játék. :)
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Wise (ex-TransferWise)
- Bambanő háza tája
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- További aktív témák...
- Huawei Mediapad T3, Wi-fi, 1 Év Garanciával
- iPad 8th. 32GB Cellular Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 95%/p3806
- Apple Pencil USB C & Apple Pencil 1 - Újszerű, csomagolás bontott
- ÚJ Surface Pro 10 Business edition Intel Core ultra 5 135U 16GB RAM 1000GB SSD
- iPad Pro M2 11" 2026.03.30 Apple jótállás névre szóló számlával
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest