- SSD kibeszélő
- Projektor topic
- Philips LCD és LED TV-k
- Ryzen 7 9800X3D processzor: játékosokra hangolva
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Milyen monitort vegyek?
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- 3D nyomtatás
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
z123456789
addikt
Kösz srácok!Próbálkozom.
-
mrnobody
tag
válasz z123456789 #3554 üzenetére
Elindítottad a rom telepítést a szokott módon, bekapcs gomb+hang le nyomva tartással és ezután volt valami hibaüzenet?
-
Luc001
tag
Hali!
Hát nekem is a Wifi-vel lenne bajom. Ruter D-link DI-524 a tabletten a 4.2.2 android van.
A gondom az hogy minden gépen (leptop telefon..) a sávszélesség 10-12Mbps a speedtestel mérve. A táblagépen első mérés jó, de utána csak max. 0,5 Mbps a sávszélesség. Már kipróbáltam az összes csatornát de változást nem tapasztaltam. Esetleg ruter cserével ez orvosolható a dolog? Vagy törődjek bele hogy ez van.
(elolvastam egy pár oldal de csak a ruter csatorna váltást találtam megoldásnak)Üdv Luc
-
Malibutomi
nagyúr
Érdemes megnézni a wifi analyzer app-al, hogy melyik lenne a legjobb csatorna. Úgy vettem észre ezek elég érzékenyek arra ha másik hálózat is megy ugyanazon a channel-en a közelben. Pl. társasház.
Ja meg onnantól fullos a wifim, hogy a router felkerült a szekrény tetejére.
[ Szerkesztve ]
-
mrnobody
tag
Nekem ne volt még gondom a wifivel, csak olyannal találkoztam, hogy egy Sony telefon szórakozott egy adott router-rel, de másikkal nem. Ebben az esetben a router firmware frissítés megoldotta a problémát. Mivel az 524-es már nagyon régi típus, így valószínűleg van rá frissítés. Ha még soha nem frissítetted a router firmware-t, akkor most lehet érdemes lesz megnézned, hogy van-e frissítés és segít-e a gondodon.
-
Luc001
tag
válasz Malibutomi #3559 üzenetére
A wifi analyzer megvolt,mivel vidéki versenyző vagyok így tök tiszta az éter enyém az egész frekvencia tartomány.a jel erősségél nincs gond mert az antennát is kicseréltem 8db-esre.
A ruteren meg már volt szoftver frissítés tavaly előtt, azóta nem jött ki frissebb. -
mrnobody
tag
Mivel senkinek sem lesz jobb ötlete, lehet jobban jársz egy router cserével. Bár nem nagyon értem az egészet, hiszen nekem is D-link van és nincs gondom és ráadásul egyik rom-mal sem!
Remélem a tableteden a gyári 4.2.2 van!?
Elvileg abban van javítás ilyen jelegű hibára.[ Szerkesztve ]
-
Luc001
tag
A legfrissebb fw V3.13 2009. jan.05. ennél újabbat nem találtam.
Es az a gáz hogy az egyik laptop nem talál wifit a 12-13-as csatornán, igaz a sávszélesség ott is visszaeset 0,5Mbps-re.
Ami dühítő csatorna váltás után az első tesztnél jó a sávszélesség a másodiknál meg már sz.r -
BomiBoogie
MODERÁTOR
Azt hogyan tudom megtenni, hogy a YouTube appnak visszateszem egy régebbi verzióját?
Amióta frissített, gyakorlatilag nem vagy csak egy csíkban játssza le a videókat.
Szerk.: visszatettem egészen 3.5.5-ig, de a hiba ugyanúgy fennáll.
Lehet, hogy "összeakad" valamivel?
[ Szerkesztve ]
-
mrnobody
tag
válasz BomiBoogie #3568 üzenetére
Nem jól hangzik. Keresd ki a telepített program listájában, nyisd meg és bökj rá az adatok törlésére. Hátha szerencséd lesz és valami idióta adatot tárolt el ami megbolondítja. Ha ez nem segít, akkor van még egy lehetőség, elképzelhető, hogy a Youtube támaszkodik a videó lejátszóra és az tárolt el valamit rosszul. Mivel nem tudom, hogy hol és mit kellene törölni, így második lehetőség az lenne, hogy a tárhely nézetnél is van egy átmeneti adatok törlése. (Bocsi, nincs nálam a tab, így nem tudom megnézni, hogy mi van pontosan kiírva.) Ha ezt választod, akkor minden app adata törlésre kerül, ami kicsit gázos, mivel a böngésző előzményei elvesznek, a játékok állása is elvész, stb. Ha ezt nem szeretnéd, akkor minden olyan app adatait töröld, ami videó lejátszással kapcsolatos. Kíváncsi leszek megoldja-e a gondod.
-
törölt tag
Üdv Mesterek! Vettem egy ALCOR KB70-es HU kiosztású bill-t a tablet-hez. A Z és az Y fel van cserélve és az ékezeteket sem tudom jelenleg használni. Létezik valami jófajta setting vagy okosság? Köszönöm!
-
kameraman77
tag
válasz #98593280 #3570 üzenetére
Bár nem vagyok mester de nálam az volt a metódus, hogy a megvett a-tab billentyűzetemhez volt egy papír, amin rajta volt, hogy mit töltsek le hozzá a Store-ból. Az ingyenes Magyar Anysoft Keyboard applikációt tettem fel és azzal lett magyar a billentyűzetem. (Mármint a beállításokban át kellett állítani, hogy ezt preferálja) (Azt hiszem előtte kell a "normál Anysoft keyboard és a magyar arra jön kiegészítőnek, de már nem emlékszem)
[ Szerkesztve ]
-
mrnobody
tag
válasz kameraman77 #3571 üzenetére
Elnézést, de én úgy tudom, hogy az Anysoftkeyboard nem erre van. A megoldás az External Keyboard Helper Pro, de ez fizetős. Régebben szenvedtem ilyennel, már nem emlékszem melyik fájlban kellet a map-elést módosítani, de egy idő után feladtam.
Kieg.:
Meg van anno a /system/usr/keylayout útvonalon volt egy fájl amiben a keycode cserével meg lehetett oldani. No, ezt csak annak ajánlanám aki ért is hozzá, Így lehetséges az External Keyboard Helper Pro a legjobb megoldás. Bár én már ezzel a témával 1-2 éve nem foglalkoztam.[ Szerkesztve ]
-
kameraman77
tag
válasz mrnobody #3572 üzenetére
Én csak saját tapasztalatot írtam, nekem a vett keyboardos tok-hoz volt egy papír, bent a dobozában, amelyen le volt írva a metódus és az Anysoft-ot kellett letöltenem, megy is vele a keyboardom magyar ékezet stb... A-tab (hasonló, bár meg merem kockáztatni, hogy ugyanez, csak más néven http://www.concorde.hu/index.php?fk=tablet&csz=02-05-5604#null )
-
őstag
válasz kameraman77 #3573 üzenetére
Nekem is olyan billentyűzetes tokom van amiben benne volt a papír, de azzal az anysoft dologgal ki lehetett törölni. Az csak annyit tesz, ha pl. az "a"-t hosszan nyomod, akkor lesz ékezet. De ugye magyar billentyűnél nem így akarjuk előhozni az ékezetes karaktereket. Én is csak az alábbi fizetős programmal tudtam megoldani, hogy menjenek az ékezetes dedikált gombok.
Wifire áttérve, tényleg nagyon fontos, hogy olyan csatornát használjunk ami nincsen telítődve. Az én MSI routeremben van beépített szkenner, kikalkulálja melyik az optimális csatorna. Egy légtérben, de több méteres távolságról is megy nekem wifin a netem maximális sebessége (40MBps) le és fel is.
-
CsikiRoli
tag
Valaki tudja esetleg hogy a Wayteq xtab-70qci mikor fog megjelenni, és boltokba kerülni?
A 10 colos mostani verzió ugye már kint van, de a 7 colosról nagy a csend.
Valaki valami infó?
Tudom ezt a másik topikban is leírtam, de féltem hogy bezárják.Üdv: Roland
-
-
mrnobody
tag
válasz kameraman77 #3576 üzenetére
Kipróbáltam két tabletten ugyan azt a billentyűzetet. Az egyik a 70dci, ezen minden jó volt, ékezetek és z-y kezelése. A másik egy 100qcr ezen csak a z-y kezelés volt gond. Nagy valószínűséggel az usb-s billentyűzetek nem egyformán működnek, más a keycode azonosítója az ékezetes betűknek a különböző gyártmányú billentyűzeteknek. Illetve az eltérő android készülékeken nem egyformán van kezelve. Nem véletlenül írtam korábban, hogy egy fájlban van tárolva, hogy melyik keycode mint jelent.
[ Szerkesztve ]
-
hamikike
tag
Üdv!
Segítsen nekem valaki: hogyan néz ki a WayteQ xTAB-700dci eredeti csomagolása
- doboz le van-e ragasztva, függetlenül attól, hogy egy mágneses csatt zárja?
- van-e ennek a doboznak eredeti gyári külső csomagolása
- a doboz tökéletesen normális volt-e, nincs-e rajta olyan sérülés, amelyet egy korábbi kibontás, (esetleg már néhányszor kibontott) okozott, illetve a szállításnak vannak-e nyomai (bár külső műanyag zsákban érkezett)
- a tartozékok (töltő, kábelek) neylon tasakja mennyire zárt, leragasztott, csak sérüléssel nyitható?
- milyen tartozékok vannak: nálam töltő, usb kábel, valamilyen érdekes otg kábel, ezen mi az usb-vel párhuzamos aljzat, vagy mi?
- van-e egyszerű védő fólia (utólag leszedhető) a kijelzőn és a hátoldalon
- ha nincs, milyen a kijelző felülete?
- tapasztalt-e valaki valami hasonlót (pl. az edigitálnál) -
kameraman77
tag
válasz mrnobody #3577 üzenetére
Akkor lehet, hogy csak szerencsém volt, amikor vettem a billentyűs tokot?
Hamikike: Nekem a doboz mágneses volt, nem volt külön csomagolva, a kiegészítők visszazárható zacskóban vannak, az OTG-n az USB mellett a töltőt tudod rákötni, hogy ha nagyobb energiafelvételű eszközt kötsz rá - pl nagyobb winyó, kijelzővédő fólia volt rajta, hátoldalon is volt átlátszó fólia.
Én nem tapasztaltam ilyet, mármint sérülést, bár nem rendelésre jött, hanem normál bolti vétel volt.
[ Szerkesztve ]
-
hamikike
tag
válasz kameraman77 #3579 üzenetére
Köszi, ezek szerint akkor ezek mind rendben vannak. Csak azért érdeklődtem, mert én hülye e mellé egy concorde tab one-t is vettem (gyerekeknek szülinapi ajándék).
Ez utóbbinál tapasztaltam olyasmit, ami ezeket a kérdéseket felvetette. Ráadásul azért is fáj a dolog, mert eddig az ediginél mindig minden korrekt volt, ez az első, amikor úgy érzem hülyére akartak venni.
Ma jött, lefotóztam mindent, és holnap viszem vissza. Nehogy má a nyúl vigye a puskát![ Szerkesztve ]
-
hamikike
tag
válasz Hajas Mao #3580 üzenetére
Ha már itt tartunk, tudtok-e linkkel olyan tokot ajánlani, ami olcsó, több színben (főleg lányos, és legalább két színben) is létezik, és nem az a körmös rögzítés van rajta, mert félek tőle, hogy abból egy "véletlen" hatásra akár ki is eshet a tab.
Olyan bedugós, bebujtatós, nyitható notesz jellegű. Nem az eltevéses tárolás a fontos, hanem az aktív használat közbeni védelem! -
vikotrot
csendes tag
válasz Victoryus94 #3546 üzenetére
Még egy érdekes kérdést felvetek.
( pár hozzászólással előbb kérdeztem, lehetne-e vga kamerával jobb minőségű felvételt készíteni)A kamera egy része az egész integrált áramkrnek, mondatnám külön eleme a tabletenek, ami ha nem működik, nem okoz problémát.
Mi van akkor, ha kicserélem a kamerát egy fogyasztásilag ugyanakkora kamerára, csak jobbra. 2 megapixelesre. Sőt! 1 Mpixelesre. Az talán mégsem akkora eltérés...
Szoftverileg meg lehetne oldani, hiszen csak annyi a dolgom, hogy egy olyan szoftvert töltök le, ami tudja kezelni azt a felbontást. MAx lassabb lesz.
A fő munkát úgyis a proci foja elvégezni( az a bizonyos szoftver), ami feldolgozza azt a bitsort, amit beküld a kamerához tartozó integrált áramkör.Tehát teszem azt kicserélem a kamerát, tegyük fel hozzátanulok, és írok hozzá egy programot, akkor lehetséges, nem?
Tévedni emberi hiba
-
törölt tag
válasz kameraman77 #3571 üzenetére
Anysoft-al nem jó.
-
mrnobody
tag
válasz vikotrot #3583 üzenetére
Semmi sem lehetetlen!
Nekem az egyik androidos kütyün usb-s webkamera van és csak amiatt működik, mert a gyártó megoldotta hogy kezelje.
Ha szeretnéd megtanulni a programozást, akkor el kell keserítselek, én egy ideig programozó matematikusnak tanultam, főleg Linux alatt, de valahogy már semmi kedvem újabb dolgokat tanulni, pedig androidon könnyebb lehet talán. Programozáshoz elég sokat kell sajna tanulni. -
hamikike
tag
Kérdésem lenne.
Van-e valakinek ilyen tokja [link]
Ez egy 7 colos samu tokja, mérete 193,7x122,4x10,5, viszont a wayteq mérete 197x113,5x9,9. Nem tudom, hogy a tok nagyon passzosan megy-e rá a samura, vagy elviseli wayteq kb. 3,5 mm-es többlet méretét? -
Luc001
tag
Hali!
Visszatérve a Wifi hibára, ha újraindítom a tab-ot akkor jó a sávszélesség (egy darabig).
Szerintetek érdemes elvinni a szervizbe? -
Luc001
tag
válasz kelzsoca #3591 üzenetére
Hali!
Már egyszer leírtam előrébb a gondomat.
Idézem:
Hát nekem is a Wifi-vel lenne bajom. Ruter D-link DI-524 (ezen is a legfisebb frissítés van) a tabletten a 4.2.2 android van(gyári oldalról letöltve).
A gondom az hogy minden gépen (leptop telefon..) a sávszélesség 10-12Mbps a speedtestel mérve. A táblagépen első mérés jó, de utána csak max. 0,5 Mbps a sávszélesség. Már kipróbáltam az összes csatornát de változást nem tapasztaltam. Esetleg ruter cserével ez orvosolható a dolog? Vagy törődjek bele hogy ez van.
(elolvastam egy pár oldal de csak a ruter csatorna váltást találtam megoldásnak)Még annyi, ha újraindítom a tab-ot vagy a routert akkor is jó a sávszélesség de csak egy darabig.
-
cr4sh-
tag
Sziasztok mitől van az hogy látja az sd kártyát a gép, de nem tudja használni.
Azt írja, hogy nincs elég tárhely. Ez most egy új kártya először azt hittem, hogy a kártya szar mivel egy régi darab volt, de most az újjal is ez a helyzet. Mi lehet a megoldás? -
őstag
Arra esetleg lesz megoldás, hogy fejhallgatón használva a gépet pár másodpercenként hallatszik egy kattanó hang?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A warez minden formában tiltott!
Alkalmazással kapcsolatos kérdésed itt tedd fel.
- iPad 10th. 64GB Wifi Hibátlan/1-3 hónap gar./Akku 98%/p3808
- Beszámítás! Apple iPad 9 2021 10.2 64GB WiFi tablet garanciával hibátlan működéssel
- iPad 8th. 128GB Cellular Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 88%/p3812
- iPad 8th. 32GB Cellular Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 95%/p3806
- ÚJ Surface Pro 10 Business edition Intel Core ultra 5 135U 16GB RAM 512GB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest