- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
CsodaPOK
senior tag
Sziasztok!
Nézegetem ezt a tabletet. Egy fő kérdésem lenne vele kapcsolatban.
Ha az USB porton rádugok egy külső 2,5-es vinyót, akkor azt felismeri-e, tudok-e filmet lejátszani róla?Köszönöm!
CsodaPOK. -
peterk
senior tag
A gyári JB-n ugye a Kelzsoca által megosztott verziót értitek? Vagy esetleg van már hivatalos forrásból is?
Aki hisz a parajelenségekben, emelje fel a kezem!
-
szoszo1973
aktív tag
válasz z123456789 #1200 üzenetére
A wifi beállítás-speciális beállításban van olyan, hogy tartsa bekapcsolva alvás közben. Ezt próbáltad?
Egy dolog állandó, a változás!
-
z123456789
addikt
-
szoszo1973
aktív tag
válasz z123456789 #1207 üzenetére
Most próbálom éppen internet rádióval. Én arra állítottam, hogy ne kapcsolja ki ha csatlakoztatva van.
Megy szépen a rádió alvó módban, tehát nem kapcsolja ki a wifit.Egyébként build.prop-ban is van valami wifi sleep policy azt állítgattad már?
[ Szerkesztve ]
-
z123456789
addikt
válasz szoszo1973 #1208 üzenetére
Nem!Azt kérdeztem hogy az mire való.Mármint a build prop.De nem válaszolt senki.
-
CsodaPOK
senior tag
válasz djtom1981 #1202 üzenetére
Tehát akkor tudja biztosítani az USB porton keresztül azt a mennyiségű áramot, ami egy külső vinyónak kell?
Pl ennek: WDBPCK5000ABK[ Szerkesztve ]
-
gonger
senior tag
válasz kelzsoca #1212 üzenetére
Pont ezt a kérdést tettem fel 30 perccel ezelőtt a speedshopban :-)
Ott is felmerült ez a kérdés, de nem voltak 100%-osak abban, hogí a külső vinyó így kap-e tápot! Ráadásul nekem emellé kellene egy másik USB csatalkozási hely, pl egy fényképezőgépnek, hogy arról tudjak közvetlenül képeket áthúzni a külső vinyóra (nyaralás alkalmával pl)
Tehát megoldható, valamilyen elosztóval, hogy egyszerre 2 USB-s eszközt kezeljen és közben (a töltőt rádugva) tápot is adjon a vinyónak? -
oleeg
tag
Sziasztok!
Hosszas töprengés után megvettem én is. A kijelző és a sebesség rendben van, jól működik. Egyedül az összeszerelés az anyagminőség és az akkumulátor kapacitás túl puritán, de tudomásul veszem, hogy ebben az árkategóriában egyelőre ennyi lehetséges. Több mint egy órányi használat után a WiFi is rendben van. Ami viszont furcsa az az érintő képernyő érzékenysége. Néha kicsit érzéketlennek tűnik, de aztán rögtön egy másik menüben, gépelés közben viszont teljesen jó. Mindegy megszokom. A frissítést kelzsoca leírása alapján megcsináltam. Elsőre nekem sem futott le, de másodjára már jó lett. Most éppen próbálom belakni.
Köszönöm a sok leírást, tanácsot és a tapasztalatok megosztását a fórumon.Kelzsoca, szeretném megkérdezni, hogy szerinted várható-e gyári 4.2-es android a WayteQ-től? A multi user feature nagyon jó lenne.
Üdv:
oleeg
-
z123456789
addikt
...na szóval, mit kell beállítani build prop-ban hogy ne kapcsolódjon ki a wifi?
-
tariattila
veterán
válasz z123456789 #1222 üzenetére
ez engem is érdekel...
átírás után meg nem lehet majd altatni ha kellene??? -
szoszo1973
aktív tag
válasz z123456789 #1222 üzenetére
Play-ről letöltöd a build.prop editort.
Ilyet keresel: ( menü - edit )
#Wi-Fi sleep policy
ro.platform.has.sleeppolicy=falsea false a lényeg, ha true-n van akkor átírod false-ra.
Újraindítod a tab-ot és kész.
Nekem így van beállítva és rendesen működik a wifi setting. Tegnap órákig hallgattam online rádiót alvó módban és megy rendesen.
Ha ezután sem megy akkor próbáld újrarakni a rom-ot.
-
z123456789
addikt
válasz tariattila #1223 üzenetére
(#1223) tariattila
Na!Amit a kolléga írt alattad az teljesen úgy van, annyi hogy nekem false volt, és true-ra állítottam.Nekem most így megy.(#1224) szoszo1973
Ahogy fentebb említettem, már sikerült.Azért köszönöm![ Szerkesztve ]
-
a_tomx
csendes tag
Üdv!
Tegnap vettem egy ilyet, még szokatlan, első androidos izém. Routerem még nem érkezett meg, egyelőre pendrive-al tesztelem, USB kábelen keresztül viszont nem látom az asztali gépet és fordítva. Valami drivert kéne telepítenem, valamit be kéne kapcsolnom hogy működjön, vagy hogy megy ez? Total commanderben látok 2 új drive-ot mikor összedugom, de mégse találja. Bocs a láma kérdésért és előre is kösz a segítséget. -
szoszo1973
aktív tag
Ha rádugod a gépre, akkor a tabon alul az értesítési sávon az óránál ráböksz, utána usb eszköz csatlakoztatva, utána usb tár bakapcsolása. Utána már látni fogja a számítógép.
Ha szinkronizálni akarsz, arra a legjobb a myphoneexplorer. Ezt a számítógépre és a tab-ra is telepíteni kell, és utána akár wifin is lehet adatokat küldeni fogadni, ha usb kábellel kötöd össze akkor még irányítani is tudod a tabot a számítógépről.
-
tariattila
veterán
válasz szoszo1973 #1224 üzenetére
átírom de nem tudja menteni!
failed...a superSU se tudja frissíteni a binárist...
az én tabom makacs egy dög...
-
szoszo1973
aktív tag
válasz tariattila #1228 üzenetére
Ne a superSU-t használd hanem a superusert. És ha letöltötted mindjárt indítsd el.
-
tariattila
veterán
válasz szoszo1973 #1229 üzenetére
valóban!
mire írtad már meg is szerkesztettem, mentette is...egy idő után mégis bealszik ez a dög....
áááááámásik érdekesség:
tegnap előtt nem csatlakozott wifire... felismerte, csatlakozás, mentés... és ezzel cirkulált...
de nem ment fel...
ugyanekkor mobillal megosztott wifire egyből felment...tegnap elsőre felment a routerre...
ma megint nem hajlandó felmenni...
hihetetlen egy gép![ Szerkesztve ]
-
szoszo1973
aktív tag
válasz tariattila #1230 üzenetére
A buil.prop szerkesztés után újraindítottad a tabot?
-
tariattila
veterán
válasz szoszo1973 #1231 üzenetére
még nem ...azt hittem, hogy jó mert képernyőkikapcs után is jól vette pinget...
egy ideig...no most restart
-
tariattila
veterán
válasz tariattila #1232 üzenetére
no kérem... restart megvolt.. ellenőriztem, át van írva true-ra...
kb fél percig pingelhető képernyő kikapcs után de utána szigorúan beakszik a wifi :-(a build propban vannak még bizergálható értékek ott a wifi környékén de inkább megvárom, hogy mit mondtok erre...
-
szoszo1973
aktív tag
válasz tariattila #1233 üzenetére
Nekem false-ra van állítva és a wifi beállításoknál a csak ha csatlakoztatva van van bepipálva. És órákig megy az internet rádió alvó módban.
Egyébként a wifiddel minden rendben? mert tudod sok tabnál előjött már a wifi hisztérikus viselkedése.
Nem esik le 10 perc után a letöltési sebesség? speedtest-el tesztelted?Egy dolog állandó, a változás!
-
tariattila
veterán
válasz szoszo1973 #1234 üzenetére
sebességet nem teszteltem...
gyanús, hogy marketről elég lassan jöttek a cuccok...
nálam az alapbeállítás false de azzal egyből alszik... speciális beállítások nálam nem jönnek elő (gyári ics)
true ra állítva jobb a helyzet... azzal a fél perccelnálad a netrádió folyamatosan használj ezért marad meg a kapcsolat (szerintem)
én meg csak gtalk-al teszteltem... az meg nem folyamatos használat csak néha dob egy pinget...passz...
ami érdekes, hogy a routert vagy elfogadja vagy nem... a huawei AP-t meg mindig elfogadja... -
szoszo1973
aktív tag
válasz tariattila #1235 üzenetére
Na várjál várjál.
Mi itt a párbeszédet gyári JB 4.1.1 rom-ról folytattuk.
Te meg most azt írod, hogy ICS van a tab-odon. Hát ne is csodálkozz hogy nem működik rendesen.
Szerintem itt az ideje, hogy feltedd a JB-t.
-
tariattila
veterán
válasz szoszo1973 #1236 üzenetére
háttőőő a 1153-ban találam jb-re utalást... de igazad van!
rakom töltőre...báár lehet akkor egyből cm kellene már.......
[ Szerkesztve ]
-
kelzsoca
félisten
válasz tariattila #1237 üzenetére
Mister, ICS alatt nem megy a sleep policy
-
Maxtreme
addikt
A mai naptól búcsúzok a topiktól, mert eladtam a készüléket. (másra váltottam) További jó használatot és sok tapasztalatcserét mindenkinek.
kelzsoca, hjanos még egyszer köszi a sok fáradozást.
[ Szerkesztve ]
-
Moralesz
csendes tag
Sziasztok!
Tudnátok segíteni abban, h. a gyári JB-t mivel kell rootolni?
-
Moralesz
csendes tag
válasz szoszo1973 #1242 üzenetére
Köszi! Telepítettem a superusert de sajna nincs root! Valaki esetleg tudja a megoldást?
-
saelin
veterán
Sziasztok, ilyen tabot készülök venni és jobbnak látom ha előre kérdezek, nem szeretnék meglepetéseket.
1. Úgy olvasom, hogy alapból rootolt a gép... Mivan ha gyári visszaállítást csinálok, a root oda lesz?
2. A gyári visszaállítás jb frissítés után az icst teszi vissza?
3. Az akkumulátort sokan gyengének mondják. Ez kb mennyire igaz? Éjszaka wifi nélkül mennyit merül? (vagy hd videózással meddig bírja?)
4. Találkozott már valaki pixel hibás, elcsúszott kijelzős vagy egyéb más szembetűnőbb összeszerelési hibával?
5. A belső tárhely ketté van osztva, ha igen milyen arányban?
6. A hangszóró úgy rémlik nagyon halk benne. Egyéb más problémákkal is küzd vagy hozza az elvárhatót? (zúgás, recsegés)
7. A gyártó jbje hogy szuperál? Kiderültek már a hibái? (wifi eldobás, gyengébb üzemidő)
8. Az előtelepített youtube app hajlamos kifagyni és problémázni?
9. ... és az utolsó:
A wayteq mennyire szokott foglalkozni az eszközeivel? Egyéb hibajavítás még várható rá?"It is only with heart that one can see rightly; what is essential is invisible to the eye."
-
szoszo1973
aktív tag
1. Úgy olvasom, hogy alapból rootolt a gép... Mivan ha gyári visszaállítást csinálok, a root oda lesz?
Nem2. A gyári visszaállítás jb frissítés után az icst teszi vissza?
???? Nem3. Az akkumulátort sokan gyengének mondják. Ez kb mennyire igaz? Éjszaka wifi nélkül mennyit merül? (vagy hd videózással meddig bírja?)
A gyári JB eddig a legjobb akkuidő tekintetében. Éjszaka kb 5%-ot merül. Két fullhd filmet végig lehet nézni rajta és még marad benne bőven energia. Nekem átlagos használattal, ha éppen nem nézek meg egy filmet, akkor 1,5 napot bír.4. Találkozott már valaki pixel hibás, elcsúszott kijelzős vagy egyéb más szembetűnőbb összeszerelési hibával?
Pixel hiba szokott lenni mint minden más készüléknél. Érdemes vásárlásnál egy kicsit tesztelni és ha baj van mindjárt ott kicserélni. ( Az enyémen nincs pixelhiba)5. A belső tárhely ketté van osztva, ha igen milyen arányban?
Nyilván osztott a belső tárhely, minden romnál máshogy. Olvass vissza.6. A hangszóró úgy rémlik nagyon halk benne. Egyéb más problémákkal is küzd vagy hozza az elvárhatót? (zúgás, recsegés)
Halkabb mint az átlag de nem zavaróan, semmi probléma használat során. Nekem zúgás, recsegés nincs.7. A gyártó jbje hogy szuperál? Kiderültek már a hibái? (wifi eldobás, gyengébb üzemidő)
A gyári JB nagyon jól szuperál, stabil, wifi jó, jobb üzemidő.8. Az előtelepített youtube app hajlamos kifagyni és problémázni?
Semmi baj nincs a you-tube-al.9. ... és az utolsó:
A wayteq mennyire szokott foglalkozni az eszközeivel? Egyéb hibajavítás még várható rá?
Én úgy látom, hogy foglalkoznak vele, De vannak lelkes profi rom fejlesztők akik gyártják folyamatosan a custom romokat.Összességében ár/érték arányban a legjobb vétel. Az IPS kijelző maga a gyönyör.
De természetesen ennek a tabnak is vannak hibái.
1. A power és a hangerő gombok túl kicsire sikerültek és erősen kell nyomni, hogy valami történjen, de megszokható.2. a wifi néhány embernél (nálam is) hisztérikusan viselkedik. Nekem router cserével megoldódott a probléma, de a JB felrakása után megint előjött, de router csatorna állítással megoldódott. De a linksys routereket nem szereti
3. Néhányan beszámolnak az érintőkijelző furcsa működéséről (én is). Programmal korrigálható.
Tehát összességében egy jó készülék, megéri a pénzét.
Van még egy pár konkurens készülék a piacon, de nem elhanyagolható szempont a támogatás sem.
Itt elég jó csapat alakult ki, a romok fejlődnek, segítség mindíg van.[ Szerkesztve ]
-
kelzsoca
félisten
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A warez minden formában tiltott!
Alkalmazással kapcsolatos kérdésed itt tedd fel.
- IPAD PRO 11" 64GB WIFI+CELLULAR / 4G LTE / , ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- Beszámítás! Apple iPad 9 2021 10.2 64GB WiFi tablet garanciával hibátlan működéssel
- iPad 8th. 128GB Cellular Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 88%/p3812
- ÚJ Surface Pro 10 Business edition Intel Core ultra 5 135U 16GB RAM 1000GB SSD
- iPad 10th. 64GB Wifi Hibátlan/1-3 hónap gar./Akku 98%/p3808
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest