- ZIDOO médialejátszók
- Milyen notebookot vegyek?
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Milyen házat vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- 3D nyomtatás
- LG LCD és LED TV-k
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
Új hozzászólás Aktív témák
-
tjb007
nagyúr
Nehéz lesz kihozni a Biztonsági üzemmódból mivel gyártónként/készülékenként eltérhet ennek a módja.
Próbáljátok meg ezeket:
- a WayteQ logótól kezdődően nyomd folyamatosan a hangerő+ gombot amíg a képernyőzárat meg nem látod
- a WayteQ logótól kezdődően nyomd folyamatosan együttesen a hangerő+ és hangerő- gombokat amíg a képernyőzárat meg nem látodHa egyik sem jön be akkor az a legtisztább ha újra felrakjátok a ROM -ot.
-
johnyyy
csendes tag
Sajnos már azt is megcsináltuk múlt héten hogy a legújabbat felettük és utána is úgy indul!
Arra gyanakszunk hogy két gomb nem reagál semmire de az is lehet hogy csak biztonsági üzemmódtól nem működnek azok sem!
A kezdőlap (házikó) és menü gomb!
Lehet hogy be vannak ragadva és azért jön elő?
[ Szerkesztve ]
-
kokaix
csendes tag
Mikor lesz már vajon szoftverfrissítés ehhez a tablethez? Már az új xTAB-70w és 80 is kapott.
-
madmike
őstag
Sziasztok!
A mai nap tulaja lettem egy xtab-100s-nek.
Miért van az hogy a google playben nem találok se facebookot, se evernoteot?"Az igaz, hogy a kemény munka még senkit sem ölt meg, de minek kockáztasson az ember?" - Ronald Reagan
-
madmike
őstag
Közben elolvastam az elsö hsz-t, igy meg lett válaszolva a kérdésem.
Érdemes feltenni az ott lévő gyári romot, vagy inkább valami fözöttet? Utobbit hol találok?Az mennyire normális, hogy picit mintha hullámos lenne a kijelzö elött az üveg? amikor pl lehuzom a status bar-t akkor lehet érezni kicsit.
[ Szerkesztve ]
"Az igaz, hogy a kemény munka még senkit sem ölt meg, de minek kockáztasson az ember?" - Ronald Reagan
-
tjb007
nagyúr
Inkább a második módszert használd, az biztosan működik.
[ Szerkesztve ]
-
bferenc
tag
Kelzsoca romja van fönt és olyan problémám lenne, hogy nem az ADW Launcher-t haszálom hanem a Go Launchert. Ki lehet irtani az ADW-t valahogy? Mert folyamatosan látom hogy megy.
Előre is köszönöm a választ.|iPad| |iPhone 13| |MacBook Air M1| |iWatch 7|
-
kelzsoca
félisten
Üdv!
Ki lehet írtani (root kell és egy megfelelő fájlkezelő, majd a system/app alól el lehet távolítani) de az a system-en van, és ha bármi probléma adódna a Go launcherrel, és közben kiírtod az ADW-t, problémáid lehetnek, amire akár csak egy újratelepítés jelenthet majd megoldást.
-
madmike
őstag
Kezdünk összehaverkodni a géppel, ma vettem hozzá egy bőrtokot is.
Megvolt az első lemerülésem is, ugy hogy fullt jelzett a tablet. Délelőtt lemerítettem az indikátor szerint olyan 50%ig, aztán délután használtam, fullon állt az akksi jelző, aztán egyszercsak kikapcsolt... Ezt a costum rom megoldja?"Az igaz, hogy a kemény munka még senkit sem ölt meg, de minek kockáztasson az ember?" - Ronald Reagan
-
madmike
őstag
Bosszant ez az akku visszajelzes a dolog. Kb 5 óra aktív kijelzo után (min fenyeron) 77%ot ír. Kíváncsi vagyok mikor fog kikapcsolni. Ez tuti szoftveres gond, nem akarom elhinni, hogy senki sem írt egy másik kernelt rá amivel rendesen megy...
[ Szerkesztve ]
"Az igaz, hogy a kemény munka még senkit sem ölt meg, de minek kockáztasson az ember?" - Ronald Reagan
-
-
nzolo
csendes tag
sziasztok, nekem olyan problémám akadt, hogy a tab kikapcsol magátol. haszálat közben minden rendben, aztán lezárom, és 1-2 óra elteltével már csak a bekpcsológomb hosszú megnyomására indul a gép a wayteq logóval. a custom rom van rajta. van ezen olyan beállitás, ami energiatakarékosság céljából kikapcsolja teljesen a tabot? köszi elöre is a választ.
-
madmike
őstag
Kalibraltam az akkumulatort. Ugy nez ki, hogy megoldotta az akksi visszajelzest
-
madmike
őstag
Sikerült alkotnom a tabbal.
Tehát feltettem rá Kelzsoca romját, aztán mivel el szeretném adni, gondoltam felrakom rá az első hsz-ben linkelt gyárit.
Nos recoveryből probáltam telepiteni, de nem tömörítettem ki, ezért nem is sikerült. Ezután rendben bekapcsolt a tab, és kitömörítve rámásoltam a memkarira romot, aztán kikapcsoltam. Ez után a kütyü nem indult el és azóta se kép se hang, mégcsak a wateq logo sem jelenik meg, se sima power-re, se hang fel+powerre. Probáltam töltöröl, memkari nélkül, nyomkodtam a reset gombot, de semmi reakció. Lehet ilyenkor tenni vele valamit?"Az igaz, hogy a kemény munka még senkit sem ölt meg, de minek kockáztasson az ember?" - Ronald Reagan
-
andafu
csendes tag
Tudja valaki honnan tölthető le az a két widget (naptár és időjárás "Bp 11°C") ami az összes promóciós képen rajta van?
-
Leonardo91
senior tag
Nekem is egy olyan problémám lenne hogy leteszem egy 10 percre a tabletet és nem ébred fel vagyis magától kikapcsol... kelzsoca romja van fent
gyárira vissza lehet térni valahogy?| Samsung Galaxy S24 Ultra Titán 1TB | Galaxy Watch Ultra | Galaxy Tab S8 Ultra |
-
sfbukfenc
tag
válasz Leonardo91 #779 üzenetére
Vissza lehet tenni a gyárit, lásd az első hozzászólást, ott megtalálod.
De ez sajnos nem ROM probléma lesz. -
Leonardo91
senior tag
válasz sfbukfenc #780 üzenetére
Hát akkor mi??
Most próbálgattam kicsit a dolgokat szerintem az ADW launcher kavart valamit be mert egyrészt azzal akadt mint az állat most Go laucherrel nem kapcsol ki és laggolás mentesebb is
Mobil netet hogy tudok megosztani rajta mert hallotam hogy valami ilyesmire is van lehetőség , nem kell hozzá külön modem| Samsung Galaxy S24 Ultra Titán 1TB | Galaxy Watch Ultra | Galaxy Tab S8 Ultra |
-
sfbukfenc
tag
válasz Leonardo91 #781 üzenetére
Nekem a készenléti állapotból való kikapcsolgatást ROM csere nem oldotta meg.
A Wayteq szervízben cserélték a tabot.Mobilnet megosztása
A telefonon: beállítások/wifi és hálózatok/megosztás és hordozható hotspot - itt pipa/hotspot beállítások/hotspot konfigurálás - itt konfigurálod, ahogy szeretnédEzek után a tab látni fogja a telefonod(mobilneted), mint elérhető hálózatot.
-
thetan
aktív tag
válasz sfbukfenc #782 üzenetére
Köszi- a leírásod alapján könnyedén meg tudtam csinálni a megosztást
Nem is gondoltam volna, hogy a ZTE BLADE -mmel milyen egyszerű a wifi megosztás - ha ezt korábban tudom nem agyalok annyit a mi-fin - hiszen ez ugyanazt a célt szolgálja.
Csak egy valamit nem tudok még - Ha megosztom a wifit - lehet -e több gépet csatlakoztatni rá, mert akkor az előfizetett DIGI mobilinternetemre sincs szükség. Van erről valakinek valami infója? (merthogy akkor a laptopommal is így interneteznék)
[ Szerkesztve ]
WayteQ xTAB-70w ; ZTE Blade ; WayteQ T5H; Wayteq xBook-60FL; WayteQ xTAB-8Q; XIAOMI REDMI NOTE 2
-
sfbukfenc
tag
válasz Leonardo91 #786 üzenetére
Ezt sajnos nem tudom, az almás oprendszert nem ismerem.
Miért nics garid? Még nem forgalmazzák egy éve a 100s-t.
-
-
Celtis
veterán
válasz Leonardo91 #788 üzenetére
Nekem anno az akku kalibrálás segített, mert utána nagyobb valószínűséggel ébredt fel készenlétből a tab. Az viszont biztos, hogy nem a ROM okozza/javítja meg.
A wifi szerintem beállítható, hogy menjen-e készenléti módban. Ha mégsem sikerül, akkor próbáld meg ezt az alkalmazást telepíteni:
https://play.google.com/store/apps/details?id=opotech.advancedwifilockfree&hl=enTalán ez attól is megóv, hogy magától kikapcsoljon a tab.
-
McSzaby
őstag
Sziasztok!
Nem rég vettem egy Wayteq Xtab 100S-t. Van pár dolog,amivel nem vagyok megelégedve vele kapcsolatban. Az első,hogy zene hallgatásnál be-be akad és ez elég zavaró. Nem megy közben semmi és egyáltalán még csak nem is nyomogatom és mégis.. Ez nagyon érdekes,mert teljesen mindegy milyen bitsűrűségről beszélünk. A másik gondom pedig a Wi-fi. Ami nagyon furcsa. Nagyon gyenge jeleket vesz, még a szobámban is ahol pedig 5 méterre sincs akadály nélkül a router. olyan jeleket,amiket a laptop "közepes" erősségen vesz,azt van,hogy már nem is veszi, vagy nagyon gyengén. Van egy ipodom,ami második generációs és még az is sokkal jobban veszi, pedig az csak g-s wifivel van szerelve. (Azt hiszem) Szóval érdekes jelenségek ezek. A zenével kapcsolatos problémám inkább szerintem olyan jellegű,hogy a belső tárolóhelyről játszom le őket, ez lehet kicsit terheli, de a wi-fi... az más. Szerintem ez az egész inkább szoftveres jellegű probléma lehet. Tudtok tippet adni? Amúgy 2.3.4-s android megy rajta. Ha esetleg tévedek,vagy hülyeségeket beszélek,akkor tudtok tippet adni miképp erősíthetném a wi-fi jelleket egy ilyen mobil eszközön. Akár cipelem magammal a wi-fi antennát csak adjatok valami tippet! Az égetett rommal még nem akarok játszani,majd ha lejárt a gari.
#ThankYouSirAlex #ThankYouLouis
-
sfbukfenc
tag
Zenehallgatásnál nálam nem jelentkezett ez a probléma, és nem emlékszem, hogy valaki is a fórumon panaszkodott volna erre. Én gyári szofttal és lejátszóval memkártyáról hallgatok róla zenét. Esetleg próbálj meg másik lejátszót, de nem hiszem, hogy azzal lesz a gond.
Wifi
Két helységgel távolabb használom a router-től. A wifi ikonnak csak a legalsó része "zöldül" be, de így is teljesen jó, nem dobja el, s a böngészés sebességével sincs gond.
Az androidos telómmal is ugyanez a helyzet. Persze, a laptopom azért erősebb jelet lát nekem is.Véleményem szerint írj egy mail-t a Wayteq-nek a problémáidról.
Rom-ot nyugodtan cserélhetsz, vissza lehet tenni a gyárit. Ezzel kapcsolatban az 1. hozzászólásban mindent megtalálsz. Egy próbát megér, de sztem nem ez lesz a megoldás.
-
Leonardo91
senior tag
Úgy néz ki engem is érint ez a töltési mizéria..
Tegnap este kikapcsoltam 28 % al , reggel bekapcs 9%
Majd megnéztem a gmailem, lettettem egy pár percre vissza kapcsoltam a kijelzőt és 2%
Kikapcsolt magátol , rádugtam a töltőre de nem jelzett semmit hogy hogy áll a töltés
Most töltöm egy jó 2 órája és megált 66% on , de azt is észre vettem hogy hirtelen feltölt pár perc alatt ilyen 10-15 % ot majd vissza esik..
Erre mi a magyarázat?| Samsung Galaxy S24 Ultra Titán 1TB | Galaxy Watch Ultra | Galaxy Tab S8 Ultra |
-
TommyY2
tag
Szisztok!
Vásároltam egy használt Bluetooth-os GPS vevöt. A párositás megtörtént, de azt irja, hogy nincs csatlakoztatva. Hogyan lehet csatlakoztatni?
Minden program, amelyik GPS-t használ, azt irja ki, hogy GPS nincs bekapcsolva, engedélyezzem a beállitásoknál, de ott meg nincs olyan. Kelzsoca rom-ja van fenn.
Tudna valaki segiteni, fog egyáltalán müködni?
Elöre is köszönöm a segitséget.
TommyY
[ Szerkesztve ]
-
tjb007
nagyúr
Vagy felrakod az első hozzászólásban található patch csomagot vagy manuálisan engedélyezed.
Ha a manuális módot választod akkor rootolva kell, hogy legyen a rendszer és kelleni fog egy megfelelő fájlkezelő alkalmazás is (Root Explorer, Root Browser Lite stb.). Ha ez megvan akkor keresd meg a system könyvtárban található build.prop nevű fájlt nyisd meg és írd át a gps.enable=false sort gps.enable=true -ra. Mentd el a módosításokat és indítsd újra a tabletet, ezután már jónak kell lennie. -
TommyY2
tag
Köszi a segitséget.
Valoban müködik, csak nem tudom kiprobálni navigácioval, mivel sem az iGO-t, sem a Navigon Europe programot nem tudom futtatni, mivel a telepités után alkalmazás bezárás hibával kilép. Kelzsoca rom-ja van fenn, elötte a gyári rom-mal mindkettö ment. Még az avia média player (pedig ez nagyon jo kis program) se települ föl, pedig a gyári rom-on fennt volt.
Lenne esetleg valami ötleted? A DPI 200-ra van beállitva a Gyári 160 helyett, illetve Kelzsoca 240-e helyett.
TommyY
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iPad Pro M2 11" 2026.03.30 Apple jótállás névre szóló számlával
- Lenovo Tab M10 Plus 3rd 4/64Gb
- GIGA ULTRA AKCIÓ!!! iPad Pro billentyűzet MAGIC KEYBOARD 12.9
- Beszámítás! Apple iPad 9 2021 10.2 64GB WiFi tablet garanciával hibátlan működéssel
- ÚJ Surface Pro 10 Business edition Intel Core ultra 5 135U 16GB RAM 1000GB SSD
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest