- Projektor topic
- TCL LCD és LED TV-k
- Apple notebookok
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Samsung LCD és LED TV-k
- ZIDOO médialejátszók
- Ryzen 7 9800X3D processzor: játékosokra hangolva
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Bluetooth hangszórók
Új hozzászólás Aktív témák
-
I83
csendes tag
válasz Potyka03 #300 üzenetére
Hogy mit lehet vele csinálni? Hát... ez jó kérdés. Igazából csak azt lehet tenni, hogy beviszed a vodához, ők pedig továbbítják a szervízbe, ahol heteket ülnek rajta, aztán pedig visszaküldik, hogy ők nem tapasztalják a hibát. Nekem az az érzésem, hogy ez valami szoftveres hiba lesz, amivel a szervíz nem sokat tud kezdeni, max. annyit mondanak, hogy várjunk, amíg a gyártó (Alcatel) kiad rá valami frissítést. Viszont mivel neked még él a 72 órás csere, ezért lehet érdemes lenne bevinned és kérned egy új készüléket, hátha ott nincs ez a gond. Igazából az is változó, hogy kinek mennyi idő után kezdi el ezeket a "tüneteket" produkálni a telefon, nekem pl. vásárlás után egy héttel jött elő ez a gond, hogy reggelre ott találtam kikapcsolva a telefont és csak az akku ki-be módszer segített. Másnap pedig használat közben szállt el a telefon kernel hibára hivatkozva (ezekről csináltam másik telefonnal képeket, hátha tud vele a szolgáltató valamit kezdeni), plusz a memóriakártyáról lementettem a 2 crash dump filet is.
-
-
I83
csendes tag
válasz beach head #302 üzenetére
Crash dump filet nem találtál a memóriakártyán? Nekem mindkét fagyás után létrehozott egyet. Egyébként szinte mindenki ilyen hibákról ír, úgyhogy előbb-utóbb biztos érkezik valami frissítés, mert így eléggé használhatatlan a telefon.
[ Szerkesztve ]
-
mQWeXgsf
aktív tag
válasz JamesHun #296 üzenetére
Olyat nem csinált, hogy elment a hang, viszont ma két hívásnál is hallottam a saját hangomat a hangszóróból 2 másodperc erejéig, a beszélgetés legelején. A csengetési hangerő pedig viszonylag halk, de egy hangszerkesztővel felerősített mp3 már elfogadható hangerősséget produkál. A GPS /wifi nélkül/ 1 perc alatt talál jelet. Az akkumulátor kijelző nagyon pontos, egy film nézése közben szépen folyamatosan merült le.
-
Voice24
őstag
Lekopogom, nekem még nem kapcsolt ki egyszer sem, pedig az elsők között rendeltem meg a Vodától. Folyamatosan megy, éjszaka sem kapcsolom ki, és még nem találtam magától kikapcsolt állapotban.
Azt is lekopogom, hogy a korábban írt hibát (magától megszakítja a híváskezdeményezést) sem tapasztalom már jó ideje.
Lehet, hogy van neki egy kis bejáratási ideje? -
Potyka03
senior tag
Nem hiszem.Ha én pl. naponta legalább 3-4x nyomkodom nekem se kapcsol ki.Ha egyszer sem nyúlok hozzá és estefele megnézem akkor már gond van(legalábbis 1x tapasztalatam).De amióta a mixzing-et letöröltem azóta nem csinál semmi különlegeset.
Meg most új képernyőfeloldásom van(mintás)aztán ezzel legalább nem akad ki sokszor,nem úgy mint a hagyományosnál.Kell sztem egy nagy mák hogy egy szerencse Alcatel-t hozz el a vodátólNyiss a világ felé,és a világ is nyit feléd!
-
JamesHun
addikt
elég hamar megjárta a készülék a szervizt
tegnap este már át is vettükSeriesX: JamesSHun
-
Misua
senior tag
Még jó hogy létezeik e fórum, igy az ember tudhat hogy olcsó húsnak hig a leve...persze füszerezve (szoftveresen frissitve) már esetleg jó lesz
-
F.B.I.
veterán
Ma vettem én is 2 készüléket, jelenleg töltődnek, holnap telepítgetés és teszt. Miskolcon van bőven fehér.
Senki nem képes mindenre, de mindenki képes valamire! Segítő válaszokat köszönöm!
-
lexatan
csendes tag
Hi!
Nekem kb. fél napja van meg a készülék, most épp töltőn pihen. Ezért különösebben tesztelni nem tudtam. A kérdésem az lenne, hogy nektek nem voltak pixel hibák a kijelzőn? Érdemes emiatt cserét kérni, és foglalkoznak vele? Titeket zavarna, vagy én vagyok csak szőrszálhasogató. Fekete képernyőn kb. a közepe táján és a a bal alsó sarok felé van egy-egy fehér pixel. -
Dark KillerX
addikt
Én még telefonálni se tudok róla! Több embert is próbáltam,de mindenki azt mondta csak recsegést,szaggatást hallottak, én még kristálytisztán hallottam őket!Nem értem tegnap vettem,első droidos készülékem,mit nem állítottam be jó?
-
beach head
senior tag
miért nem jelzi ki a telefon könyvben az új névjegyet? nem gmail fiókos izéra hanem csak készülékre mentem és sehol nem írja ki
-
beach head
senior tag
válasz Dark KillerX #320 üzenetére
erre más is panaszkodott már. cseréltesd ki.
-
F.B.I.
veterán
A gyári launcheren, miért nem lehet lehúzni a kijelzőt, miért nem látom a térerőt, órát?
Senki nem képes mindenre, de mindenki képes valamire! Segítő válaszokat köszönöm!
-
lexatan
csendes tag
válasz Dark KillerX #320 üzenetére
Sokan nem vették le az alap védőfóliát, amin a funkciók le vannak rajzolva, és mivel a mikrofon a jobb alsó sarokban a készülék előlapján van, így a fólia takarta. Ezért volt több embernek néma a mikrofonja, de volt valóban olyan is, aki hívások minőségére panaszkodott. Hangrögzítőt próbálj ki, az rávezethet a megoldásra.
-
beach head
senior tag
válasz beach head #321 üzenetére
pontosítva a kérdést, mért nem menti le a telefon a az új számot, ha a helyi tárolásra megyek a gmail fiókom helyett?
-
wwenigma
Jómunkásember
válasz beach head #325 üzenetére
Lehet nincs beallitva a névjegyeknél a helyi szamok megjelenitese, csak a gmailes cimtar. Amugy az miert nem jo neked? Legjobb backup raadasul online szerkeszthető és azonnal szinkronizalodik. Sok síró embert láttam már mert meghalt a teló (vagy más gebasz) és címtár ment a levesbe.
ROM verzió: beallitasok / telefon tulajdonsagai legalul vagy ilyesmi, postoljatok mar be a régit és az ujat hogy valoban van-e valtozas benne azaz van e frissebb ami megoldhatja a GSM problemakat. Amugy sanszos a mikrofon takarasa amit fentebb irtatok.
F.B.I.: csak a fém? Nem raktal fel valami progit ami csesztethetné a statusbart?
[ Szerkesztve ]
Steam: http://bit.ly/1rRuf8p , Origin: wwenigma -- | -- Jiayu F1 / G3C / OT995 cuccok: http://bit.ly/1w44CI2 -- | -- ZTE V5 Red Bull -> http://bit.ly/1mgtfrd -- | -- Xiaomi RN3SE -> http://bit.ly/2r8DlV7 -- | -- Live Stream: twitch.tv/wwenigma
-
F.B.I.
veterán
Hihetetlen, az állapotsáv csak újraindítással jelenik meg és ha hozzáérek, hibával leáll és eltűnik.
Dark KillerX :a fóliát le kell venni mindenképpen.
wwenigma: semmit, nem raktam még fel, most állítgatom.
[ Szerkesztve ]
-
beach head
senior tag
-
wwenigma
Jómunkásember
válasz beach head #328 üzenetére
Nem kérdezés nélkül hiszen te menteted oda. Amugy tényleg legegyszerubb modja, gmail cimtarban megszerkesztgeted es mar a telodon is van. Menu gomb es beallitasok majd láthatóság vagy hasonlo a névjegyekben, ott kell lennie bár valami rémlik hogy 2.3-as android alatt a sim számok nem elérhetőek, de ez nem biztos.
Steam: http://bit.ly/1rRuf8p , Origin: wwenigma -- | -- Jiayu F1 / G3C / OT995 cuccok: http://bit.ly/1w44CI2 -- | -- ZTE V5 Red Bull -> http://bit.ly/1mgtfrd -- | -- Xiaomi RN3SE -> http://bit.ly/2r8DlV7 -- | -- Live Stream: twitch.tv/wwenigma
-
JamesHun
addikt
válasz beach head #315 üzenetére
firmware 2.3.7
kernel 2.6.35.7
tlc@40000183-1 #1bcm2155x_tclssp1_1342.3-gb
ezek vannak az infóknál
SeriesX: JamesSHun
-
F.B.I.
veterán
válasz beach head #328 üzenetére
Az segített, még jó hogy nem telepítettem tele.
-
Voice24
őstag
Sajna a link2sd csak rootolás után működik
-
beach head
senior tag
válasz JamesHun #332 üzenetére
akkor nemtudom mit frissítettek, mert az enyémen is ue. van
FBI reméljük nem fog vacakolni már
De hogy hagyhatjátok rajt azt a fóliát engem idegesítettek a berajzolt vonalak amúgy ez elég nagy öngől ,odatenni azt a mikrofont, fóliázás szempontjából mindenképp...
[ Szerkesztve ]
-
F.B.I.
veterán
válasz beach head #336 üzenetére
Eddig minden flottul üzemel, GPS, wifi, hang, videó, netezés. Jó a teló, memó van bőven.
-
mQWeXgsf
aktív tag
Megvolt az első "CP CRASH" fagyásom, épp a saját zenelejátszójával hallgattam egy MP3-at /44100Hz VBR 249 kb/s, Joint Stereo LAME3.98r/. Csak az akksi ki/be segített, hmmm...
[ Szerkesztve ]
-
F.B.I.
veterán
Raktam fel vagy 10-12 progit, jöttek frissítések, helyeztem át az D-re is progikat, aztán kiírja frissítés közben, hogy kevés a tárhely. Be lehet állítani, hogy az SD-re történjenek a frissítések?
-
Voice24
őstag
válasz beach head #341 üzenetére
Ezt megerősítem. Eleinte én is mindenre rányomtam az igent, ha megjelent a frissítése. De most már szelektálok. Pl. a Google+ proginak csak a frissítését távolítottam el, és kb. 25 megával több lett a tárhely.
-
F.B.I.
veterán
válasz beach head #341 üzenetére
Amikhez leszedett frissítést adatörlés menüponttal lehet törölni vagy csak a kapcsolódó adatokat nyírja ki?
[ Szerkesztve ]
-
F.B.I.
veterán
válasz beach head #345 üzenetére
Ilyen menüpont nincs az alkalmazáson belül csak adattörlés.
-
St3ven
addikt
Húha, látom azért vannak itt-ott gondok ezzel a telóval.
Van élet a Facebook és Twitter után? - https://logout.hu/bejegyzes/st3ven/mastodon.html
-
F.B.I.
veterán
Annyi gond van vele, mint a többi hasonló kategóriájúval: ha telepakoltad, akkor újra kell indítani meg nem árt egy rootolás, most törölgettem, ráraktam mindent, maradt 45Mb belső hely, elég lesz.
Ma az asszonyé következik, az már gyorsabb lesz.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest