- TCL LCD és LED TV-k
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Vezetékes FEJhallgatók
- Projektor topic
- Apple notebookok
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Samsung LCD és LED TV-k
- ZIDOO médialejátszók
- Ryzen 7 9800X3D processzor: játékosokra hangolva
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sabber
aktív tag
válasz beach head #1900 üzenetére
simán minden probléma nélkül ment pont ezért dühít hogy most 1 napot megy úgy hogy nem is használom csak áll és merül
-
Bóti
senior tag
Hát nekem sosem ment annyit..
Akku 77%.
Bekapcsoltam a wifit.
Elindítottam a böngészőt.
Elolvastam amit írtál.
Felnzétem: akku: 71%..
Szóval nem tudom, hogy neked hogy bírt ilyen sokat.
Megoldást nem igazán tudok rá. Ha kalibrálod az akkut, a fizikai kapacitását az nem növeli meg..
Próbáld ki azt, hogy csontra lemeríted, kikapcsol, addig kapcsolgatod be amíg be tud kapcsolni, majd ha már egyáltalán nincs benne szufla, akkor hagyd kikapcsolt állapotban, töltsd fel 100%-ra, kapcsold be (az kb 3-4%-ot levesz), és dugd még vissza kb fél órára. Nem tudom, hogy segít-e, de hátha. -
DjMcMaster
tag
Hát, asszem befejeztem Smart II-es pályafutásomat. Tegnap leesett a kőre 1,5 m magasból és ripityára tört a kijelző , de működik, még a taperolós része is, csak marhára kaparja az ujjam !!! Egy zuhanást 2m-ről parkettára már túlélt. Ha esetleg van valakinegy egy olcsó DONOR-ja akkor érdekelhet, mert most nagyon nem akarok új telefonra beruházni.
[ Szerkesztve ]
Üdv ! DjMcMaster
-
kanyi51
senior tag
válasz DjMcMaster #1905 üzenetére
Vald be hogy direkte volt leejtve Már én is akartam többször is leejteni a falhoz, de... nincs píz újra
-
DjMcMaster
tag
Azt már az első hozzászólásomba is bele akartam fogalmazni, hogy abszolút nem fájt a dolog ! Egy cseppet sem... Most a jó kis 845-öst gyepálom, és asszem veszek egy használt Samsung-ot.
Üdv ! DjMcMaster
-
beach head
senior tag
válasz DjMcMaster #1908 üzenetére
hát kártyásan a telenornál 30000 a samsung mini 2...
[ Szerkesztve ]
-
Jacak
senior tag
-
DjMcMaster
tag
Most az i9000-rel próbálkozom. Már a beszerzésével. 20ezer a mágikus határ! Most többet nem szánok ilyen célra. Specifikációra tetszik. Az egyetlen dolog ami nem tetszik benne a LED hiánya, mert az néha jól jön a sötétben, de ha be tudom szerezni 15 körűl, akkor egye fene...
Viszont adja magát, hogy eladó egy SOSEM FAGYÓS betört kijelzőjű (bár még működő), Smart 2, SD nélkűl. Ha kell a doboza is megvan, fülhalgatóját sose bontottam ki, és sajna a fényképező gomját elhagytam.
[ Szerkesztve ]
Üdv ! DjMcMaster
-
Jacak
senior tag
válasz DjMcMaster #1911 üzenetére
Hm.Én még mindig full padlón v.ok anyagilag,máskülönben simán megvennén a Smart2-det,az tuti... Egyébként,mennyit gondoltál érte? Csak mert...ki tudja...
• I'll be back •
-
Jacak
senior tag
-
DjMcMaster
tag
Pontosítok: Nem a kijelző tört be, csak a taperolós része !
Üdv ! DjMcMaster
-
Jacak
senior tag
válasz DjMcMaster #1915 üzenetére
Akkor tehát csak a digitizer.Mondjuk,lehet,az se olcsó dolog...
• I'll be back •
-
Slade92
aktív tag
Ennyi kész... végleg meghalt a teló... nem tudom bekapcsolni semmire nem reagál...
Vagy lehet hogy csak az aksi mert már 3 napja 5%-nál nem tudom jobban feltölteni akár meddig töltöm! -
beach head
senior tag
7 833,4 + szállítási ktg a digitizer és az lcd display ára is ekörül mozog, aksi meg 3000 ft környékén van hozzá az ebayen
-
kanyi51
senior tag
válasz beach head #1918 üzenetére
szerintem kár erre ennyit rákölteni, úgy nagy hirtelen több lassan mint maga a telo újan. VISZONT a hátlap keret érdekelne mert nekem nincs bekapcsoló gombom, hallom nálad meg a fényképező hiányzik. megette a fene ezt a telot úgy egybe ahogy van
-
beach head
senior tag
válasz kanyi51 #1919 üzenetére
Nálam nem hiányzik egyik sem, csak kifelé kandikál a bekapcsoló gomb, ha beakad valamibe, és ha leveszem a hátlapot tuti kiesik....
De furcsa mert a görög vodashopba vannak külön hátlapok, sőt ilyen szilikon/ tpu tokok is hozzá. Csak itthon nincs semmi. Lehet tudják hogy a világ legelbénázottabb cuccát sózták rá a népre...
Különösen fáj hogy emiatt elszalajtottam egy blade 3mat, és most a samsung galaxy 2őt is jóárasította a telenor. Asszem nekem ez volt az utcsó voda vételem. Vissza a kékekhez. A térerő és a kínálatuk is jobb. -
kanyi51
senior tag
válasz beach head #1921 üzenetére
nem egyforma a vodafon ugy látszik, vagy mi le vagyunk kakiva
-
Slade92
aktív tag
válasz beach head #1921 üzenetére
Azért a kékekkel se árt vigyázni!
http://www.youtube.com/watch?v=ByI-57LHB2wSzerintem én majd rózsaszínre váltok!
-
beach head
senior tag
válasz Slade92 #1923 üzenetére
Nézd szerintem mindegyik szolgáltatónál van ilyen. Tékozló homár meg televan t-comos szivatásokkal... Plusz azt meg nem tudom sajnálni aki 16ezer forintos előfizetéssel nyomul...
Nemrég olvastam egy cikket, hogy nem szerencsés dolog ilyen előfizetésekbe belemenni, az egész olyan mint egy hitelfelvétel. Soha nem volt előfizetésem és nem is lesz.. -
Slade92
aktív tag
válasz beach head #1924 üzenetére
Tcomos szivatások?
Mindeggyik szolgáltatónál van 16 ezres elöfizu!Vagy ha linkelt videóra gondolsz akkor ott a csávó tudja fizetni más a baki!Én csak azért kötöttem egy 5 ezres elöfizut mert ingyen kaptam ezt a szutyok telefont! -
beach head
senior tag
válasz Slade92 #1925 üzenetére
értem hogy tudja fizetni, de én pont az ilyen dolgok miatt, (na meg nem telefonálok én 10000reket havonta, főleg hogy viberrel, skype-pal stb ingyen hivom az okostelefonos ismerősöket wifiről) nem veszek előfizetésere semmilyen telefont. Annyit telefonálok el amennyit feltöltök, így nem tudnak a nyakambavarrni, elba..ni semmit.
De már a jutalmak is szarabbak a feltöltésért mint a telenornál, illetve itt az elmúlt évekbe semmit nem javult a voda hálózata így asszem a legközelebbi telefonnál gudbáj lesz... -
DjMcMaster
tag
Elvileg (!) már csak napok kérdése és eldől a régi telefon sorsa. Le akartam bontani az összetört üveget, de jó erősen feltaknyolták, úgyhogy hagytam annyiban. Majd teszek fel képeket és akkor lehet rá "licitálni".
Mint említettem, nem fagyós, rooolt, még az UPDATE-ek sincsenek rajta.
Egyik szolgáltató sem jobb a másiknál. Én vodás vagyok amióta itt vannak, éppen ezért vehettem meg ezt a telefont 9000 Ft-ért kártyásként ! Annyit mindenképpen megért. Ha jövőre ajálanak valami (pl.) Smart III-at, akkor biztosan meglessük mit tud és mennyiért adják. Na, ha megvan a cseretelefonom, jelentkezem!
Ha valóban lesz Smart III, akkor jó előre beírtam most magam a gugli keresőjébe...
[ Szerkesztve ]
Üdv ! DjMcMaster
-
Jacak
senior tag
-
Slade92
aktív tag
válasz DjMcMaster #1927 üzenetére
Hát én már tesztekre nem adok inkább fórum hozzászolásokat olvasok legközelebb!
Ha a smart III-mat is az alcatel rakja össze már nem érdekel a telefon!Franciáktól müszaki cikket soha! -
FlickAir
aktív tag
válasz Slade92 #1931 üzenetére
az Alcatel OT-997D pedig igencsak durván jó teló azért az árért....
THL 4000, T6S, T6 PRO; CUBOT S168 ,S200, S208, S308, X9; DOOGEE DG310, DG550, DG700, DG800; LANDVO L200, L200S LTE/4G, L550 OCTA CORE http://goo.gl/EjdzIj
-
Slade92
aktív tag
válasz beach head #1935 üzenetére
Ez az!Ezért nem adok én tesztekre!
-
beach head
senior tag
szerintetek el lehetne passzolni tavaly júniusi mókolatlan dögöt 15ért?
-
Slade92
aktív tag
válasz beach head #1939 üzenetére
Átverés lenne annyiért ezt a "okos telefont" eladni!
-
Sabber
aktív tag
Sziasztok
Kicsit összefoglalnám a telóval kapcsolatos tapasztalataim.
Kb egy éve vettem nagy örömmel, mert ennyiért 23 ezer ajándéknak tartottam.
Egy ideig frankón működtünk együtt aztán eljött az, hogy kikapcsolgatott magától a rohadék.
Erre megtaláltuk a gyógyírt egy power scheduler nevű program képében reggel 8 kor és este 8 kor 1-1 perc repülő üzemmód és minden meg lett oldva.Ezzel meg is oldottunk minden problémát mindaddig amíg elkezdett szarakodni velem, hogy csak 2 napot bírt egy feltöltéssel pedig előtte 5-6 simán ment probléma nélkül.
Erre is végül találtam megoldást mégpedig azt hogy kikapcsolom mikor töltöm mikor feltöltött bekapcsolom ekkor 99%-ot ír és még fent hagyom hogy 100 legyen.Most köszöni szépen jól van, jelenleg 240 óra 29 perc és 32 másodpercnél járok egy töltéssel és még 17%-om megvan.
Kb ennyi a kis történet.
Én személy szerint tökéletesen meg vagyok vele elégedve, nem cserélném le soha más hasonló árú és kategóriájú telóre egyelőre.Üdv.
-
Slade92
aktív tag
válasz beach head #1941 üzenetére
Butábbat de használhatóbbat!
-
törölt tag
Helló.
Most veszek egy ilyet a páromnak.
Érdemes rátenni valami rom-ot, vagy teljesen jó azzal ami gyárilag rajta van? Ha igen, melyik az ajánlott? -
beach head
senior tag
válasz #27813376 #1944 üzenetére
nem nagyon van hozzá rom, ami van is alpha tesztfázisú
[a telefonnal fogalkozó másik topicban többet megtudhatsz] -
törölt tag
válasz beach head #1945 üzenetére
Köszi azért.
-
törölt tag
válasz beach head #1947 üzenetére
A páromnak vettem egyet az alap kamera nélküli Nokiája helyett. Namost így is nagy a váltás. Egyébként elégedett vagyok vele. Nincs rajta semmi csak a gyári appok, még a marketet sem engedtem ráfrissíteni. Így gyors. Volt egy rakás androidom már, nagyok, drágák is, nem mondom, hogy ez alja kategória lenne. Jobb, gyorsabb mint egy Blade pl. Fotót elküldeni mailben ha kell, ezt tudja neki, ennyi a lányeg.
-
Sanctus
aktív tag
-
beach head
senior tag
válasz #27813376 #1948 üzenetére
persze többet tud mint az áráért kapható többi telefon, ebből a szempontból előrelépés mindenképp, csak valahogy a fejlesztők a mostani világban a józan észt kezdik nélkülözni, de nem csak a telefon esetében, ott a windows 8 pl, meg rengeteg app a telefonhoz. Épp most nézegettem és a nagyobb nevek (skype ,facebook, viber, de még az időkép is) mind olyan elhibázott, bugos dolgokat adnak ki, hogy az rájuk nézve szégyen. Elég olvasni csak az értékeléseket (igaz van ami nem releváns)
-
törölt tag
válasz Sanctus #1949 üzenetére
Egy Xperia NEO ugyanezt hozta, fotókat csinált jobbat. Volt vagy hat-hét androidom, Desire, Wildfire S, Defy, stb. Játékra sose használtam, csak mail, telefon, navi. Haver NEO-ja minap ismét kezembe került, lassú! Akad nagyításnál. Én maradok az iOS-nál, asszonynak meg ez is túl sok Jó kis készülék ez, az a baj, sokan ott cseszik el, hogy megvesznek egy ilyet, és azonnal NFS Shift, meg kitudjahány game-t rázavarnak, persze egyből használhatatlan. Nem arra valók ezek a belépőszintű kis készülékek. Aki játszani akar, vegyen minimum Oppo-t ha már android, talán az nem fog darabosan nagyítani egy 4-5 megás képet, és még pár game is lehet rajta. Ez most mint írtam üres, van benn egy 4gb-os kártya, csak fotó van rajta. Így ugyanúgy lapoz, nagyít, mint egy Desire.
[ Szerkesztve ]
-
beach head
senior tag
válasz #27813376 #1951 üzenetére
ezzel nem az a gond hanem hogy kiadták bugosan, 24 óránként lefagyott, újraindult, 3 foltozással tudták csak megoldani. Az amúgy is kevés tárhelyet telepakolták minden baromsággal, és hajlamosak kiesni a gombok a béna hátlap konstrukció miatt, nagyjából ennyi a gond Azt sosem értettem miért tesz valaki a telefonra játékot, 20 perc alatt lemerül vele az aksi...
-
Jacak
senior tag
válasz beach head #1952 üzenetére
Azért egypárat nyugodtan fel lehet erre is rakni,bár én spec csak ilyenekkel játszom(néha): pasziánsz,fekete özvegy,malom,3d biliárd,darts,ezek arra jók,h. ha tényleg olyan helyzetbe kerül az ember,h. el akarja ütni az időt,mert pl. várnia kell vhol,v. ilyesmi,akkor arra jók.Persze,olyan változataik,amik nem pörgetik 100%-on a procit,mert ezek közt is van ilyen...
(#1950) : Mert divat lett csak a csúcshardverekre optimalizálni,ennyi.Ami telók meg az alatt vannak,azokkal meg kínlódj,vh. így gondolják a szoftverfejlesztők manapság.
[ Szerkesztve ]
• I'll be back •
-
Jacak
senior tag
-
RBerger
csendes tag
Sziasztok!
A Smart II telefonunk a következő kellemetlen jelenséget produkálja (feltöltőkártyás): híváskor ha a hívott telefont kinyomják, akkor is levon 1 percet.
Az ügyfélszolgálat azt mondta, hogy ez néhány telefonnál előfordul, segíteni nem tud, menjek be egy szervizbe, be vagy nézzek utána a neten. Komoly támogatása van a készüléknek
Van valakinek ötlete, hol lehet ezt kikapcsolni?
Köszi!
-
v.attis
őstag
Sziasztok!
Rég nem foglalkoztam a témával, van most valami jó rom erre a telefonra? Az asszonynak van ilyen, eleinte fagyott, majd kikapcsolt, majd memóriára panaszkodott. Újra tettem a romot rajta, rootoltam, csináltam neki szabad helyet, vagy 2-3 hónapig jól is viselkedett. Tegnap este megint lefagyott, majd kikapcsolt. Bekapcsolás után 18%-on volt az aksi, de mégsem töltött.
Lehet valamit kezdeni ezzel az instabil működéssel? -
DjMcMaster
tag
Sziasztok !
Kicsit elhanyagoltam a fórumot, mert idő közben váltottam egy Samsung I9001-re és mondhatni azóta kisimultak a ráncaim.
Ha valakinek kell a betört digitizeres nem fagyós rootolt Alcatelem, donornak, vagy megjavítani a sajátjából, jelezzen privibe. Dobozát is adom, ha kell a töltőt is, megegyezünk...
[ Szerkesztve ]
Üdv ! DjMcMaster
-
Firka30
tag
Üdv!
Egy ismerősöm leejtette a telefont,érintőpanel darabokban...van rá mód,hogy a belső memóriában tárolt adatokat valahogy lementsem róla?
Gépre ugye tudom csatlakoztatni,csak ugye a kijelzőzárt feloldani már nem -
benev1
újonc
Partition-t akartam létrehozni és sikeresen kinyírtam a sd-kártyám, valaki tudna segíteni hogy mivel hogy tudnám teljesen visszaállítani ? a telefon már érzékeli szerencsére de a gépre hiába kötöm rá már a saját gép nem látja, csak a mini tool partition..
-
kjanos19
tag
Sziasztok!!
Azzal a kérdéssel/kéréssel fordulnék hozzátok, hogy valakinek nincs esetleg eladósorban egy hátlapja? Fehér-szürke-fekete jöhetne szóba elsősorban, de ha más színű sem probléma, a gombokra lenne leginkább szükségem!
Előre is köszönöm!
BUÉK!
hello.
-
kjanos19
tag
-
beach head
senior tag
ha valaki megszabadulna a töltőfejtől szóljon pls, az enyém behalt.
-
embike10
csendes tag
-
[ Szerkesztve ]
-
Jacak
senior tag
Jól kihalt már ez a topic is... :p
• I'll be back •
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés