Hirdetés
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Vezetékes FEJhallgatók
- Azonnali fotós kérdések órája
- Házimozi haladó szinten
- Házimozi belépő szinten
- 3D nyomtatás
- Apple notebookok
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Hisense LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
nagyúr
Mondjuk a csiszolgatás nem is árt a 8-ik generációs prociknak, mert gyárilag olyan púposak, hogy nagyon macerás a folyékony fém alkalmazása a notebook-oknál:
Gyanítom, hogy az asztali nagytesóknál is hasonló a helyzet...
Telefonszámom: 0️⃣6️⃣7️⃣0️⃣3️⃣3️⃣9️⃣9️⃣3️⃣3️⃣9️⃣ ... Ha nem válaszolok a privátra, akkor hívj fel...
-
nagyúr
Én sem értem. Mert ahogy mondtad a wafer ez esetben úgy nézne ki mint egy buborékfólia!
zsolt501: ebben az esetben nem kell sokáig várni majd a kínai ipar valamelyik csodájára
Telefonszámom: 0️⃣6️⃣7️⃣0️⃣3️⃣3️⃣9️⃣9️⃣3️⃣3️⃣9️⃣ ... Ha nem válaszolok a privátra, akkor hívj fel...
-
nagyúr
válasz #32839680 #49 üzenetére
Így igaz! Még mielőtt megnéztem a videót olvasom a cikkben, hogy " le is kell kaparni a forraszanyagot " ! Néztem is, hogy mi ez az ordas baromság -már viszketett az ujjam vége a kommentelésre- amikor megnéztem a videó és láttam, hogy elég sajátságos cucc ez a "forraszanyag" Valami spiáter-szerűség ami inkább hajaz valami fémőrleményes (megkeményedett) pasztára.
-
nagyúr
Egyébként nem igazán értem, hogy miért nem használ valami más fémet kupaknak (IHS) az Intel és gyárilag miért nem "keni" CLU-val és akkor nem lenne hiszti a Galliummal...
[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
válasz Jesus_Shaves #61 üzenetére
Kéremszépen; ennyi!
-
nagyúr
Régi szép idők! ♥ Úgy rá kellett ezekre szorítani, a hűtést, hogy volt pár fakezű júzer, aki átnyomta a flipchip-et a vastagréteg hordozón, mint Mari néni a Kalmopyrin-t az alufólián!
Új hozzászólás Aktív témák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Interactive Brokers társalgó
- Rezsicsökkentés, spórolás (fűtés, szigetelés, stb.)
- Vicces képek
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Asztalos klub
- Gyúrósok ide!
- Vezetékes FEJhallgatók
- Vallás
- Ingyen kellene, de tegnapra
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest