- Amazon Kindle
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Házimozi haladó szinten
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Milyen videókártyát?
- Dübörögnek a Black Friday akciók
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Androidos tablet topic
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
Új hozzászólás Aktív témák
-
DEV_NULL
őstag
Kemény 1 méter!
-
dabadab
titán
Az a kisebbik probléma, ezenkívül ott van az is, hogy mivel a sávszélesség sehol sincs a szükségeshez képest, ezért keményen tömöríteni kell a képet és ez persze elég rendes lagot is rárak a kapcsolatra. Egy-két speciális esetet leszámítva használhatatlan a cucc.
DRM is theft
-
gekkoXT
senior tag
ennek mi értelme?
Mert ugye ha azért kell a vezeték nélküliség, hogy exkluzívabban lehessen elhelyezni, akkor a tápkábelt már amúgy is szépen elrejtik. Ettől kezdve a jelkábel is mehetne szokványos módon.
1 méter meg arra sem elég hogy mondjuk egy kliensgép az álmennyezet felett leadja neki az adást egy irodában vagy egy bemutatóteremben. -
-
dabadab
titán
Ja, azt meg csak a rend kedvéért teszem hozzá, hogy ezek vacak TN paneles vackok
Most komolyan, amikor egy Dell U2410 120k alatt van, az U2311 meg 50k alatt, akkor 130k-t adni egy 23"-as TN-ért még viccnek is rossz.DRM is theft
-
old_artist
addikt
Üdv!
Szerintem inkább arra kellene "nagyobb" fáradságot fordítania a Samsungnak, hogy normális és tisztességes panelekkel rukkoljanak elő (mint pl. az LG - IPS), nem pedig ilyen PR próbálkozásokkal eladnia a szutyok TN paneles monitorjaikat - és természetesen a paneljeiket!
Ez már szánalmas próbálkozások!Samsung ... ébresztő!
[ Szerkesztve ]
-
félisten
Ebből a 3. generáció kell majd kb. az egyes nélkül.
"The rewards of tolerance are treachery and betrayal."
-
chuck
csendes tag
Szerintem király cucc. Minden este hozom haza a laptopom, tök oké, ha reggel nem kell kábelezni, csak leteszem a gépet, és uccu neki.....
Ne ess pánikba!
-
Kronos3000
senior tag
Az egy méter szerintem elég,ennél messzebbről max. filmet nézek,de hogy ebből jó kép sülne ki,Na és az ára...hahaha
Wasabi...
-
TheSpy
csendes tag
Valahogy sántít a dolog, elméletben az Intel már megoldotta WiDi néven a vezeték nélküli full HD-s átvitelt, de ehhez a csatlakoztatott laptopnak is 2 generációs Intel procival kell rendelkeznie. A Samsungnál viszont nem találtam hadveres követelményeket.
Usb 3.0 van ugye rajta, ami 5 Gbit/s tud, viszontaz n-es Wifi is 300 Mbit/s tud max. Mi értelme van akkor az usb 3.0-nak? Vagy össze kell egy usb 3.0 kábellel kötni akkor nem lenne egyszerűbb rögtön a képet is azon átvinni (a HDMI is 5 Gbit/s képes). Ez az egész egy rossz marketingfogás, bár én szeretném a legjobban ha működne, sok dugdosástól kímélne meg, mert nap mint nap viszem a laptopom viszont egy nagy monitorra is szükségem van ha otthon dolgozom. -
Hobbbyt
őstag
Jól számolok ha 1920*1080 32biten 60 Hz/Fps mellett ~475mb/s jön ki?
10 féle ember van: aki ismeri a bináris számrendszert, és aki nem.
-
kerelo
aktív tag
ez az 1 méter hatótávolság elég gáz
Lássanak hát csodát,kicsik és nagyok,a becsületes ember én magam vagyok "bendeguz"
-
törölt tag
-
dabadab
titán
"Csak ez vezetek nelkul csatlakozik."
Igen, ez egy jó pont. Aztán pár ezer pont levonást kap azért, mert csak elég limitáltan működik
Kétségtelenül jó lenne, ha ilyen tényleg lenne, meg az is igaz, hogy azért elég szépen haladunk arrafele, hogy egyszer tényleg legyen, de addig maradok a dokkolónál.DRM is theft
-
htibi20
csendes tag
Semmi értelme az 1 méternek ,legalább 8-10 méter és akkor biztosan sok kellemetlenségtől lennének megoldva az emberek
-
Andras786
újonc
Sziasztok!
En 2012-ben vettem 55ezer forintert (nem 140ezerert mind ahogy irjatok..) egy Samsung CA750X monitort es azota is tokeletesen szuperal.
Kepe HD lejatszasa eseten gyonyoru amugy atlagosnak mondanam.Vegul is nem csucskategorias...
A hub funkciohoz csak annyit hogy loaszt csak 1meter a hatotavolsaga.En nem hasznalom a funkciot,de egyszer kiprobaltam 8-10meterig siman lehet hasznalni.Ne hidjetek el minden baromsagot amit olvastok mert nem igaz.Nem tudom mi az a tm vagy mien panel amirol beszeltek de mondom HD lejatszasa eseten gyonyoru kepe van.Biztos nem raktak bele ennyi penzert egy csucskategorias panelt,de ennyi penzert siman megeri venni egyet.
Udv.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Iqos cigaretta
- Amazon Kindle
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- PlayStation 5
- EA Sports WRC '23
- WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- ASUS routerek
- További aktív témák...
- LG 32GQ850-B - 32" NANO IPS ATW / 2560x1440 / 260Hz 1ms / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync / HDR 600
- Eladó ASUS VX229 21,5" 1080p monitor
- Eladó 23.8" MSI PRO MP243X
- LG UltraFine 27UP85NP-W 4k monitor! 27"/3840x2160/IPS/Freesync-G-sync/HDR400/Type-C/Machez is
- LG 27UP650P-W 4k Monitor! 27"/IPS/3840x2160/HDR400/Freesync-G-sync/ DCI-P3 95%
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest