- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen videókártyát?
- Durva lett a Lian Li motorizált asztala
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen egeret válasszak?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen notebookot vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
Új hozzászólás Aktív témák
-
PearCyp
tag
hát gyerekek én a media droid standján kb besz@rtam s3 clone kipakolva nyugodt emberekék ezek...
Személyeskedés; érvelési hiba, a szónok nem az ellenfél gondolataival, állításával vitázik, hanem személyét minősíti, bírálja.
-
desigo
senior tag
Köszönöm,hogy megszerveztétek idén is!
pár pozitív/negatív észrevétel:+Samsung volt a legprofibb,így idén is ők fogják a hasznot bezsebelni
+TDK hordozható hangfalai nagyon tetszettek
+Firefoxos csapat közvetlen,szimpatikus volt még ha a telefon nem is pro
+Emeleti sz.gépek (inkább szobrok) döbbenet
+Alcatel Idol Ultra nagyon bejött (matvbe vele)
+Hangbarlangos sátorban is öröm volt időzni-Nokia amit felvonultatott kritikán aluli volt
-HTC hiába jó,otrányosan kicsi volt az egész standjuk az érdeklődés meg óriási
-BlackBerry termékek csalódás
-Huawei standja bár szép,nagy de nincs kint egy Ascend P2 ?
-Előadásoknál jobb lett volna ha nincs az időben csúszás -
Graphics
Jómunkásember
Jó volt, szép volt, de se sajtósként, se maganszemelykent nem lehet egy nap alatt minden kütyüt meglesni, es minden szakertovel, ismerossel, kepviselettel beszelni.
A Huawei standja amennyire nagy volt.. annyira volt tele hozza nem erto urificsurokkal. Total leeges a reszukrol.
Az Alcatel hozzaallasa peldas, nagyon meggyozo iranyba tartanak. Korrekt eloadas, korrekt felkeszultseg.
BB nagyon meggyozott, felkeszult holgyek, maximalis respectNokia leszerepelt... egy telefon meg par dummy telo. Paff
A Veletech bufeben meg aranyarban volt a kave , de teny, meg mindig tart
[ Szerkesztve ]
Eladó HP Prodesk ( i3-6100T/8GB/128GB)
-
Ayanlith
tag
Nem, de szerintem a XXI. században, egy informatikán és mobiltechnológián alapuló rendezvényen illett volna korszerűbben is megcsinálni a tombolát. A tér és idő ebben a szektorban nem igazán kellene, hogy hátrányt okozzon, megkülönböztető tényező legyen.
Teljesen érthető, hogy valaki csak a tombola miatt nem marad ott további x órát, ha már mindent meg tudott nézni, amit szeretett volna. Képzeljük el azt az embert, aki csak a tombola miatt ott marad és esetleg nem nyer semmit, szerintem ez nem reális és ésszerű. Persze többféleképpen is lehet ezt értelmezni, én maradnék a saját szemszögemnél.
-
őstag
válasz Graphics #156 üzenetére
nem akarok védeni senkit (sajnos nem is voltam ott a rendezvényen), de azért ilyen szinten értő közönséget kiszolgálni valóban értékes és új információval nem lehet egyszerű.. mert egy átlagembernek, oké, elmondja a specifikációt.. csak gondolom a látogatók egy része jártasabb a témában, mint a standok túloldalán álldogálók. tudom, oldják meg..
"... and I hope you have a great day!"
-
föccer
nagyúr
válasz Ayanlith #158 üzenetére
Én nem kértem el a tombola jegyemet, mert tudtam, hogy nem maradok ott a sorsolásig. Problem solved
üdv ,föccer
Építésztechnikus. Építőmérnök. Ingatlan adás-vétel vevő oldali támogatása. Mérnök tanácsadás, felújításhoz, átépítéshez. Excel feladatok megoldása. Lézergravírozás. Mindent IS csinálok: www.jatekosfejlodes.hu
-
Mr.Csizmás
titán
remelem jovore mas fotos ceg is jon, iden az olympus elso fecskekent jol szerepelt
es koszonom a frizbit
"Szólítson csak Cirminek." | B&B XI | 3D nyomtatás Bp és környéke |
-
wwenigma
Jómunkásember
válasz Graphics #156 üzenetére
Lol , gyere nezz mar be az alcatel ot995 topicba. Ennyit a példás hozzáállásról. Megveszed aztan a support annyi is volt.
Steam: http://bit.ly/1rRuf8p , Origin: wwenigma -- | -- Jiayu F1 / G3C / OT995 cuccok: http://bit.ly/1w44CI2 -- | -- ZTE V5 Red Bull -> http://bit.ly/1mgtfrd -- | -- Xiaomi RN3SE -> http://bit.ly/2r8DlV7 -- | -- Live Stream: twitch.tv/wwenigma
-
Epsylon
aktív tag
Kimaradtam kicsit a hozzászólásokból, mert éjszakai műszak után mókáztam végig a VeleTeh-et és az utolsó kommentem után kb tíz perccel már horkoltam is..
Nekem, saját használatra és nem mutogatásra, tökéletes a Sony Z.
Forgattam jobbra-balra és minden szögből szépen láttam a kijelzőt. Nekem jobban tetszett a kijelzője, mint a Razr-omé. A Sony nem b*ssza ki a szememet..
Fakó.. ? Mihez képest?
Szóval. Nőt sem úgy választok, hogy cipelek mellette még egy-kettőt, hogy viszonyítgassam, hogy ennél nagyobb csöcsű, annál meg szőkébb.
Önmagában NEKEM és nem másik mellet, hibátlan.A Firefox mobilokat valószínűleg azért lehetett csak úgy fogdosni, mivel már kapható és nem is magas árú készülékek (Keon $91, Peak $149, Ápr. 23.-án kaptam a mailt a gyártótól, hogy vehetem..) és a kiállítók több bizalommal voltak a látogatókkal szemben, mint más cég.
Mondjuk én kifejezetten hiányoltam a Keon-t... Narancssárga!
Cuki volt a rókalány (bár a Firefox az vöröspanda.. )
*szerk.: elfogytak a Firefox mobilok... Most néztem meg.. Pedig elgondolkodtam rajta, hogy veszek. Videókon gagyibbnak tűnt, csak azért nem vettem meg eddig. Élőben jobb.. erre..Az Alcatelnél láttátok a kis narancssárga WP mobilt? Az nekem nagyon pozitív csalódás volt az Alcateltől!
Gagyi francia cégből, minőségi kínaivá nőtt a szememben. Akármilyen furán is hagzik így.
Viszont sajnos nem túl sokat tudott róla nekem mondani a hölgy, akit kérdeztem. Pedig csak a neve érdekelt volna. A mobilnak.
Ha valaki esetleg tudja, az elárulhatná! Köszi!
(lehet gugli lesz..)[ Szerkesztve ]
A kedvenc játékszerem a csavarhúzó! ;) Dicodes/SvoeMesto
-
-
petipetya
nagyúr
Amúgy szakmai szempontból nem lenne jobb a különböző cégeknek, ha mindenhol olyan felkészült emberek mutogatnák a telefonokat, mint a Sonys srác?
"nincs rá lezsóidő"
-
ThorsHUN
őstag
A vegere ertem oda, igy gyorsan megtapiztam a keszulekeket.
Az alcatelnel mar leszartak az erdeklodoket, a huaweinel senki nem ertett semmihez kb, a HTCnel azert volt hozzaertes meg segitokszseg is, es ugyanez elmondhato a samsung pultjarol is.
Amit erdekesnek talaltam, hogy a samsung galaxy s 4es meg-meg akadt basszus...
A HTC one siman ment roccenes nelkul (el is kertem a srac telojat had fogjam meg, mert azzal a bumszli cuccal a hatuljan nem erezni milyen a fogasa... nah a srac telefonjan a beataudio felirat kopott volt... mondta ugyan, hogy a fonokenek ujabb a keszulke es neki mar nem kpott, de hisziapiszi).Szoval erdekes volt nah.
-
nggabi
félisten
-
-
-
Graphics
Jómunkásember
válasz ThorsHUN #170 üzenetére
Huawei +1 /inkabb -1 /
Kitettek par muszempillas plazajarot... hogy ok magyarazzak el. Volt ott par urificsur, lehet huawei altal,de lehet csak egy potya numerat akartak estere. Ott poffeszkedtek a kanapen mintha ovek lenne a stand.
Nulla
-
AMD Power
titán
Úgy sajnálom ,hogy nem "tudtam" elmenni. De tudom,hogy ha egyedül megyek akkor max egy fél óra és jövök haza. De az viszont dühítő ,hogy meg volt valami beszélve és reggel 5:30 lemondják.
-
Kereszhaver
tag
Szerintem a legjobb az s4 prototípus voltXD
-
Graphics
Jómunkásember
-
jacis
nagyúr
Nagyon jó volt idén is. Köszönjük, hogy megrendeztétek.
Az S4-es nagyon nagy csalódás volt. Úgy reccegett meg szaggatott a teló, hogy rossz volt nézni. A TDK viszont meglepett azokkal a bluethoot hangszorókkal. Nagyon tetszettek. A HTC One a csúcs jelenleg a telefonok között ezt bátran kijelenthetem. Nagyon egyben van az a telefon. A Huawei-es csajok szépek voltak, de felkészületlenek is..
iPhone 15 Pro Max, Samsung Galaxy Z Fold 5
-
-
ThorsHUN
őstag
Nah megnyugodtam, hogy nem csak en lattam igy. mondjuk en csak nap vegen nyomkodtam meg (bar szerintem egy ilyen telefonnak birnia kell az egesz napos nyuzast), nap elejen, frissen uden is ilyen volt?
Mondta ott a samus srac, hogy probaljam ki a galeriaban a legyezgetos lapozast, de konyorgom nem egy ilyen feature miatt vennek ilyen telot...
Legyen stabil, frissitesekkel teli jo hangu, kepu, fenykepezoju, gyors, akadasmentes, sokaig tartson es jol nezzen ki.[ Szerkesztve ]
-
petipetya
nagyúr
Az a sárga latexes csaj melyik cégnek dolgozott?
"nincs rá lezsóidő"
-
Sofian
őstag
válasz Kereszhaver #178 üzenetére
Az nem proto... csak a formaterv elrejtésére szolgáló szimpla műanyag ház... belül végleges S4 hw van...
-
MurdR
veterán
Nagyon dühít hogy nem jutottam ki, pedig jó lett volna egy kicsit kockulni
MacBook Air 2020 - iPhone SE 2020 - iPad 8
-
kelly416
veterán
Nagyon szépen köszönjük. Ott voltunk, minden szép volt, minden jó volt. Minden készülékhez odafértünk hosszabb-rövidebb idő alatt. ONE-t és S4-et is az orrunk elött lévők frissítették (ez úton is köszönjük), azaz végig kellett üljük, de kibírható volt.
Amikor lesz még ilyen, tuti megyünk, ha csak rajtunk múlik.
-
Mister_X
nagyúr
Jaj, a videó
"Most kell szerénynek lenni, mert most van mire." --- "All dreams eventually disappear when the dreamers wake."
-
JoeYi
őstag
Bocha ha már cölöb lettél abból a pocakból dolgozhatnál lefele
-
wwenigma
Jómunkásember
válasz Graphics #164 üzenetére
Jólvan ne értsd meg amit mondok. De a kedvedért mégegyszer. Gagyi kínai cuccal ugyanottvagy amit Shenzenből rendelsz, de ahhoz több supportot fogsz kapni SW téren mint ezektől. Hónapok óta - tavaly novembertől - képtelenek kijavítani azokat a hibákat amit okoztak. Dzsunka kinai ceg lett belole.
Steam: http://bit.ly/1rRuf8p , Origin: wwenigma -- | -- Jiayu F1 / G3C / OT995 cuccok: http://bit.ly/1w44CI2 -- | -- ZTE V5 Red Bull -> http://bit.ly/1mgtfrd -- | -- Xiaomi RN3SE -> http://bit.ly/2r8DlV7 -- | -- Live Stream: twitch.tv/wwenigma
-
Graphics
Jómunkásember
válasz wwenigma #194 üzenetére
TCL eddig is kínai volt. teljesen értem amit mondasz , elhiheted
Én is látom, hogy erősebben kínai beütése van. MTK erősen, habár lesz Qualcomm is. Ennyi, már a nagyobbak is elindultak a kínai cuccok felé. Elég csak megnézni a HP Slate tabletjét., de mobilfronton is vannak huncutságok.
És hát SW, majd kiderül, mintha a nagyobbak nem csúsznának el a dolgaikkal... Ha egy kisebb cég teszi, akkor meg kell kövezni ha egy nagyobb, akkor meg legyinteni, van már új?
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iPad 8th. 32GB Cellular Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 95%/p3806
- iPad Pro 2022 M2 11 wifi+ cellular 1 év Apple jótállás +számla
- GIGA ULTRA AKCIÓ!!! iPad Pro billentyűzet MAGIC KEYBOARD 12.9
- ÚJ Surface Pro 10 Business edition Intel Core ultra 5 135U 16GB RAM 1000GB SSD
- iPad 10th. 64GB Wifi Hibátlan/1-3 hónap gar./Akku 98%/p3808
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest