Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• emvy

félisten

válasz bambano #240 üzenetére

Na, ha a tenyekrol beszelunk, az oke. :) Tehat a rMBP-men ugye Windows-t hasznalok nagyreszt (Linuxot sajos szinte lehetetlen rendesen hasznalni azon a gepen), 2880x1800-as felbontasu az asztal, mondjuk Bioshock Infinite-bol kilepni az asztalra Alt+Tabbal 0.1 sec korul van, meg se rezzen. Nem tudom, hogy milyen problemat okoz ez priti-nel, nekem mar jo ideje semmi negativ elmenyem nincs ezzel kapcsolatban.

Linuxon tenyleg eleg ritka az, hogy ugy hasznalsz programokat, hogy nem egyezik meg a program altal hasznalt felbontas a kepernyo felbontasaval, mert relative keves a jatek. Egyebkent az X es a zart forrasu videodriverek kb. az egesz Linux-okoszisztema leggyengebb/legproblemasabb reszei, eleg sok emlekem van arrol, hogy pl. fglrx mellett a framebuffer-alapu konzolrol nem tudtam visszavaltani a DE-be, mert kemenyre fagyott az X.

Egy szo mint szaz: a WDDM (Vista ota) tenyleg egy jo produktum, es a Windows monitor, illetve videokartya-driver kezelese a letezo legjobb az osszes OS kozott (peldanak okaert nem jellemzo, hogy az OS toleral egy osszeomlott grafikus meghajtot, ez Windows alatt eleg jol megoldott mostmar). Az ablakkezelesben pl. az OSX siralmas (nem loghat at egyik monitorrol a masikra egy ablak Mavericks alatt?), a Linux eleg jo, a Windows kozepes. A nagy keppontsuruseget meg az OSX-en kezelik a legjobban.

while (!sleep) sheep++;

Új hozzászólás Aktív témák