- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- OLED TV topic
- iPad topik
- Apple notebookok
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Telekom TV SmartBox: szolgáltatói set-top box alacsony korlátokkal
- Projektor topic
- Milyen egeret válasszak?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tonyk
veterán
50% túlárazás?
Intel 535 240GB (MLC)
Samsung 850 PRO 256GB (MLC)
Kingston HyperX 3K 240GB (MLC)
Corsair Neutron (MLC)
de , még a "vagy kifogod vagy megszívod" Kingston V300 is ~30E forint, azaz kb 20% felár az intel. Nem pedig 50.[ Szerkesztve ]
Nincs tökéletes ember. Például belőlem is hiányzik a hiba!
-
SLYM
veterán
sorry, a cikkben írt árakat vettem alapul, most már látom én is
Piftuka tudom, nem is írtam, hogy nincs alternatíva. ha a driver problémákra gondoltál, akkor csak annyit jegyeznék meg ezzel kapcsolatban, hogy hány ismerősöd SSD-jének volt bármilyen baja a környezetedben? nekem még senki se panaszkodott, pedig nem kis mintáról beszélek. összehasonlítás képpen vinyó hiba megszámlálhatatlanul sok volt, tehát én nem gondolom, hogy rizikósabb lenne egy SSD meghibásodás szempontjából, mint egy processzor. nem egy alaplap, vinyó és táp katagória, amik relatív gyakran hibásodnak, ahol tényleg érdemes odafigyelni mit vásárolsz
[ Szerkesztve ]
-
Piftuka
veterán
"Piftuka tudom, nem is írtam, hogy nincs alternatíva. ha a driver problémákra gondoltál, akkor csak annyit jegyeznék meg ezzel kapcsolatban, hogy hány ismerősöd SSD-jének volt bármilyen baja a környezetedben?"
Nem a driver problémákra gondoltam, hanem az elektronikai meghibásodásokra, és a teljes szériahibákra, amelyeket mostanában a Samsung elég nagy "hajlandósággal" produkál.
Tény, hogy napjainkra sokat javítottak a gyártók a megbízhatóságon, de azért nem szabad feledni, hogy az SSD-k a megjelenésüket követő években elég gyakorisággal "hullottak".
Még most sem számít a számítógépkonfiguráció legmegbízhatóbb hardverének.
(A HDD-kkel összehasonlítani több okból sem fair: azok ugyanis ritkán üzemelnek ideális körülmények között - folyamatos üzem, külső mechanikai hatások és hálózati ingadozás nélkül, és elég erős hátránnyal indulnak, tekintettel arra, hogy mozgó alkatrészt tartalmaznak. Az tény, hogy a jövő útja az SSD.)
"Aquila non captat muscas."
-
helltp
aktív tag
Én inkább azt az Alcor tabletet hagynám a boltban nem a pénzt, akármennyit is kérnek érte...
Aki másnak vermet ás, az a stack pointer...
-
Bundyta
tag
A 16 nm-es MLC NAND lapkákkal működő tárolók szekvenciális olvasási és írási csúcssebessége is 540 MB/s,
Na végre... gondolom nehéz lehetett az írást felhozni az olvasási tempó szintjére. Eddig.
A pénz nem boldogít. Pláne, ha nincs.
-
mekker
őstag
Ha megnézed az 530 árait, csak az OEM változat van 20k környékén (vagyis már csak volt, mert megemelték az árát).
Данное сообщение (материал) создано и (или) распространено иностранным средством массовой информации, выполняющим функции иностранного агента, и (или) российским юридическим лицом, выполняющим функции иностранного агента.
-
SASA70
csendes tag
A csúcs grafikus kártyák "félelmetes" áron kaphatók.
"Ha meghalsz, te nem tudod, hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz. Ugyanez a helyet akkor is, ha hülye vagy."
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Milyen légkondit a lakásba?
- Cisco vizsgák (CCNA, CCNP, CCIE)
- Asszociációs játék. :)
- Sorozatok
- Okos Otthon / Smart Home
- Szinte csak egy nagy kijelző lett a Red Magic 10 Pro
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Star Wars: The Old Republic - MMORPG
- OLED TV topic