Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Peltár

    aktív tag

    Sziasztok!

    Belefutottam egy érdekes hibába, ha lemegy a telefon alvó módba, pár perc után már nem lehet belőle visszahozni, hiába nyomom a bekapcsoló gombot. Az érdekes az hogy nem kapcsol ki teljesen mert egy nap alatt 25% -ot merül, vagy akár többet. A telefon nem éled fel ha keresnek akkor sem, ami elég problémás.
    Ha folyamatosan nyomva tartom a bekapcsoló gombot akkor 13-15s múlva bekapcsol, újra indul az egész, ha folyamatosan használom (nem engedem le alvó módba akkor működik is minden rendesen. Ha ilyenkor direkt próbaképpen lekapcsolom a telefont normálisan kikapcsol, majd utána ha bármikor bekapcsolom normális
    módon 1-2s alatt bekapcsol, viszont a következő alvó módnál megint lemegy kómába. Ha esetleg alvó mód előtt töltőre teszem, majd töltés közben lemegy alvó módba, akkor ha kihúzom a töltőből a töltést jelző led sem alszik ki, Ami rajta van az egy 7.1 android alapú Aosp Extended ROM v4.6 amit fél éve használok eddig gond nélkül. Azért ezt, mert ezen tudom minden betűnek a méretét nagyra állítani. Eddig annyit tudtam tenni, hogy gyári alapbeállításokra állítottam vissza, de ez önmagában nem segített a probléma ugyan az maradt.
    TWRP van fent, BL nyitva ez hardware probléma vagy lehet szoftveresen is gyógyítani? :U

    Elég kellemetlen hogy ha keresnek, nem is tudok róla mert a telefon éppen kómában van.
    Pláne ha valami családi vészhelyzet van és nem tudnak elérni.
    Most a régi tartalék telefonomon vagyok, de azt már nem látom rendesen csak +2 dioptriás szemüvegben :Y

Új hozzászólás Aktív témák