Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • RTG

    tag

    válasz retesz147 #12363 üzenetére

    Üdv Mindenkinek !

    hátha még segít a választásban egy újabb tapasztalat.
    eu-stabilról próbáltam rá a RR-N-v5.8.5-20170925-land-Final-ra. csak a kíváncsiság miatt :) .
    minden beállítást ugyan úgy ejtettem meg , mint az ezt megelőzőekben. a felesleges cuccok letiltva, eltávolítva, effektek, animációk egyéb f@szságok kikapcsolva. wifi egész nap megy, mobilnet alkalmanként, blútúsz egész nap . a telefon használati szokásaim nem változtak, nem beszélek túl sokat, nem fészbúkozok, nem játszok
    ( valszeg idősebb is vagyok az itteni átlagnál :D , de ez mellékes ) átlag júzerként nálam bő három napot röhögve ment a 3s , a negyedik már necces, de sokszor megvolt.
    a fent írt rom amúgy tetszetős, hihetelen mennyiségű beállítással. valami módon a vételi hangminőség is az egekig nőtt, tényleg, ehhez képest a miui hangja időnként csak a sokol rádió szintje.
    ennél több jót nem tudok elmondani róla, két napig küzdöttem vele, de ha feltöltődik végre , tolom neki újra a miuit.
    mindent leellenőriztem sokszor, néztem a Wakelock Detectort is de semmi eredmény, nem tudtam megfejteni, h miért nem bír ki egy napot sem a telefonom. éjszaka 30% evett, a miui be szokta érni 5 körül.
    biztos lesznek jó ötletek, persze lehet, h én voltam a sügér, de már mindegy, elég volt. ha valamivel ennyit kell baszódni ( ill. még többet ) h működjön, akkor a kalandvágyóknak hajrá, sok sikert .

    nem tudom elhinni, h erre a telefonra a miuinál van jobb rendszer.

    üdv

Új hozzászólás Aktív témák