Új hozzászólás Aktív témák
-
TTomax
félisten
válasz Kolbi_30 #153 üzenetére
És a haver monitorja is ugyanaz?Kalibrálva is van esetleg?Hogyan van csatlakoztatva a két monitor?Azért fura amit írsz,mert én kalibrálom a monitrom,és én eddig nem vettem észre se 7990nél,se a 290nél se a 290Xlightningomnál ,hogy jobb képet adna mint a 780Ti-m vagy a 980am...mindenhol DP-t használtam,és kalibrált monitort... a szintelitestég nem volt egyforma,de az lehet állítani,és az nem a képminőséghez tartozik,a teljesítményre nincs hatása.
Egyébként ha így lenne,már régen lebuktak volna vele...(#152) Abu85
Nem tudok erre mit írni,talán szabványosítani kellett volna. Dehát mindegy is,az mindig akkor készül el amikor a piac már száz részre fragmentálódott,mert senkinek nem érdeke csak az usernak... lásd VR.[ Szerkesztve ]
★★★★★ I got too much soul, rhythm and blues R&B ya see, all that's cool, but hip-hop and rap yeah that's where my heart's at Even back when I used to break on a box ★★★★★ "Chief Rocka"
-
Scholes9
nagyúr
válasz Kolbi_30 #153 üzenetére
Én ebben már nem hiszek, régen volt ilyen, de az már nem most volt.
Csak, h viszonylag "friss" példát hozzak fel: január elején az egyik nap még egy MSI R9 290 ment a gépemben, rá 2 napra már egy Giga GTX 970, totálisan egyforma volt a kép. Mind a konfigom többi része, mind a monitor ugyanaz volt, kizárólag a 2 kártya változott...
Nemrég váltottam monitort, amin megfordult egy GT 720, GTX 960 és jelenleg az i7 igp-je adja a képet, totál egyforma.
[ Szerkesztve ]
PS5 Pro + PS VR2 <-> XSX <-> 65” S90C
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest