- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Asztrofotózás
- OLED TV topic
- Milyen processzort vegyek?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Termetes, 21:9 képarányú gaming monitort újított a Philips
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Napokon belül megjön az új, M4-es Mac mini is
Új hozzászólás Aktív témák
-
bounty123
őstag
válasz munnergep #2090 üzenetére
Ja egyébként az akksi kivétel helyett a fastboot-al is újra lehet indítani a kék képernyőnél: "./fastboot-linux reboot"-ra nekem újraindult szépen.
llaszlo: legegyszerűbb ha az eredeti állapotról csinálsz egy nandroid backupot (a recovery módban), és lemented a gépedre a /nandroid mappát az sd-ről. Ha azt bármikor visszatöltöd a nandroid restore-al, visszakapod azt az állapotot ahol lementetted, minden beállítással. De a T-s romot is felrakhatod ugyanúgy, mintha a custom rom-ot tennéd fel.
-
bounty123
őstag
munnergép: ha az "az eredeti T-Mobile image-t (vész esetére)" teszed vissza, az tutira nem lesz rootolt.
A benyomások az új rom-ról:
Összességében leginkább a contacts szinkron és az a2sd miatt éri meg feltenni, vagy ha nem tetszik a t-s design. Nálam amúgy az eredeti rom is hasonlóan gyorsnak tűnt, úgy hogy odafigyeltem, hogy ne terheljem túl widgetekkel és háttérszolgáltatásokkal.+végre van csak my contacts szinkron
+naptár, mail szinkronizáció gyorsabbnak tűnik
+a2sd: "végtelen" mennyiségű cucc telepíthető
+jobb a contact app, bár úgyis az acontacts a nyerő
+jobban bejön ez a gyári zenelejátszó
+egyszerűbb, kevesebb erőforrást evő home app: 3 screen, nincs a szerintem fölösleges zoom és a gagyi my favorites funkció
+nincs fenn a block breaker
-világosabb téma, kevésbé elegáns, bár ez szubjektív
-a t-mobilos app menü indítócsík dizájnosabb, de ez is szubjektív
-bouyges telekomos háttérkép, instant csere
-alapból nekem franciául brekegett, át kellett állítani a settingsben a nyelvet, ez apróság
+ezzel az alap androidossal viszont visszahozható az apps menüből a home a képernyőről is, nem kell back gomb
-van fenn néhány fölösleges Bouyges telekom csengőhang és háttérkép, de az a2sd miatt nincs helyhiány -
adamho
tag
Kedves munnergep!
Ez egy olyan szép leírás, hogy mindjárt én is kedvet kapok hozzá. Lehet, hogy a többi leírás is volt ilyen szép, de azokat itt nem volt hajlandó letölteni a számítógép.
Szerintetek mit csinálnak két héten keresztül a T-mobile szervizben a telefonommal?
-
llaszlo
veterán
Köszönöm szépen!
Ez alapján már könnyebb dolgom lesz OSX alatt. Nagyon nem tér el, csak jobb látni magyarul, hogy mit is kell csinálni. Mert angolul nem minden lépést értettem pontosan. OSX-nél még egyszerűbb is, mert nem kell fájlokat másolgatni.
Bár a linkek nem látszódnak. De a modaco-n megleltem a topicot. -
a.t.t.i.
senior tag
Tehát akkor jól értem hogy ez komplett leírás rootolással együtt?
És ezután már a kártyára is lehet progit telepíteni?
Windows 7alatt is megy az eljárás?
Én azért tenném fel mert utálom hogy programból kilépve,másodpercekig fekete képernyő van.
ezzel kapcsolatban van változás?
akkor minden előtt csináljam meg a memkártya particionálást?
Ahhoz windows alatt mit ajánlotok,és mire kell particionálni? -
devil13666
csendes tag
szia! Abban kéném a segitséged, hogy van 1 t-mobil pulse u8220-as készülék, ami frissités közben megállt, és nincs meg a cd-je, sé nem sikerül teljesen recovery-zni és igy nem müködik a képernyö tapi, és másik frissitések is updait failed üzenettel leáll. Ha tudsz ezögyben segiteni, akkor a devil13666@citromail.hu cimen várom a választ.
Új hozzászólás Aktív témák
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- RETRO beárazás (mobil, PC, konzol)
- BestBuy topik
- Asztrofotózás
- Milyen autót vegyek?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- OLED TV topic
- Ukrajnai háború
- Milyen processzort vegyek?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- További aktív témák...
- Iphone 12 Pro 128GB Pacific Blue, Független 100% Új AKKU, Üzletből Garanciával
- IPHONE 12 MINI 128GB PURPLE, NAGYON SZÉP ÁLLAPOT, GARANCIÁVAL,ÜZLETBŐL
- Samsung Galaxy S22 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- IPHONE 12 MINI 128GB SZÉP ÁLLAPOT,NAGYON JÓ AKKU, ÜZLETBŐL GARANCIÁVAL
- Apple iPhone 11 Pro 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest