Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Hmm, most látom, hogy előkerült a wallpaper gond. Már legutóbb se volt világos, hogy mi a probléma ezzel kapcsolatban, felvilágosít valaki?
-
Mattheo
tag
Ezt próbálta valaki?
-
szasza_xp
senior tag
Asszem ma nagyon kötekedős napom van
“A jövőnk ködén nem látunk át, de néha talán jobb is..” by Youkai
-
rhen
senior tag
@1Nsane: az egy dolog, hogy a kamera modul tudja, de ezt támogatnia kell a központi chipnek is, valamint a szoftvernek.
Hogy készíted akkor a térképet?
Gyalog járod a várost, esetleg biciklivel?Szívesen veszek részt közösségi projektekben. (persze csak ahol hasznosnak is érzem magam. )
[ Szerkesztve ]
-
bounty123
őstag
Aki esetleg dropbox-ot használ, van már kliens androidra is és elég jól használható. Pl. keepass jelszóadatbázis szinkronjára kényelmes megoldás.
-
pitterr
tag
mcr 1.7-nél:
-T-mobile mobil TV működik?
-,,(#47) Csorosz ...Mondjuk a Gmail kliens nekem is szarakszik rendesen. ..." ?? - szarakszik benne a gmail, ez mit jelent?
-app2sd class 4-es kingston kártyával használható, vagy class 6-os alatt nem megy/nincs értelme?Nexus 4
-
sagesz93
addikt
megvan a teló!!!
Eddig sim kártya nélkül, gyári 1.5-el van.
De ez sebességben eddig atomállat az lg arénához képest...
A t-mobilos téma nagyon ronda.
1.7-eset megpróbálom feltenni.
De elöbb megvárom míg meg lesz a függetlenítő kód.
Vagy ne várjam? -
bounty123
őstag
válasz pitterr #8209 üzenetére
Class4-gyel használom, tökéletesen megy az a2sd (1.7 vanilla mcr). Igaz az SD tesztelő app amit a modaco-n mutattak, class6-osnak értékeli
sagesz93: Grat a telóhoz! Na annak a sebességnek kb. a duplája lesz a vanilla rom-é. Egy kollégám a 2.1-es spicájával irigykedett az enyémre, hogy milyen gyors.
[ Szerkesztve ]
-
pitterr
tag
köszi srácok! akkor már csak 1 mobil tv-s megerősítésre várok és kezdem a telepítést.
Nexus 4
-
Watt25
veterán
Azért néha-néha ülök autóban, illetve a lakásunk környékét tényleg körbebicajoztam.
Plusz kértem Area Manager jogot, így azokon a területeken, ahol AM vagyok, ott bárki által bejárt útvonalból készíthetek térképet. Mostanában leginkább ezzel foglalkozom, van mit javítani.Itt a válasz: http://sablonvalasz.blogspot.hu/
-
Mattheo
tag
válasz pitterr #8214 üzenetére
a mobilTV csak a T-s romokkal megy, van valami szoftveres ellenőrzés sajnos.
viszont ha kicsit rutinosabb leszel, kb 2 perc lesz váltani a 2 soft között.
én úgy TV-ztem, h volt az 1.7 T ROM-ról 1 backupom, meg volt 1 másik a Vanilláról, azt annyi.
ha tévézni akartam, áttöltöttem a T-set. 2 percet megér, az alap mindennapi használat meg Vanilla.szerk:most látom h van akinek megy, én most néztem, nem megy Vanillával..
[ Szerkesztve ]
-
pitterr
tag
(Thx! Én meg már kezdtem beparázni, mert többen azt írták visszakeresve, hogy nem megy. De akkor ezek szerint mégis.)
Akkor mégsem megy? Most látom írt vki ezzel kapcsolatban. Ha a vanilla 1.7-et rakom fel akkor nem megy? ha a t-s 1.7-et akkor megy? mennyivel rosszabb a t-s?
[ Szerkesztve ]
Nexus 4
-
Watt25
veterán
Olyan navigációs szoftver, ami alá nem tettek térképet.
A térképet azzal kell elkészíteni, hogy járod az utakat és a szoftver elküldi a szerverükre a bejárt útvonalat. Otthon ezt szépen megszerkesztgeted, elnevezed az utcákat, stb. Jelenleg budapestnek a fele van meg, kb. és aztán majdnem ki is fújt a magyarországi térkép. Itt extrán látszik az ország vízfejűsége. Van még pár városrészlet, meg főbb utak, az M6-ost Paksig pl. én csináltam.
Navigációra jelenleg teljes mértékig alkalmatlan, mert a házszámokkal eddig kb. senki sem törődött, illetve egy bug miatt jelenleg nem is lehet rögzíteni új házszámokat. A másik ok az alkalmatlanságra a pontatlanság és hiányosság. Egyelőre a 22-es csapdájában vagyunk. Nincs user, mert nincs térkép és nincs térkép, mert nincs user (Kb. 10 aktívabb user van az országban?). Jelenleg csak szórakozásra használható annak, akit érdekel a térképészkedés.
Jah, viszont ha egyszer használhatóvá válik (ami nem biztos, hogy be fog következni), akkor lesz egy olyan előnye, hogy mivel 100%-ig online kapcsolatban áll a szerverekkel, rögtön dugófigyelő is egyben, hiszen a rendszer figyeli, hogy hol halad lassana forgalom. Megfelelő számú user-rel akár a TMC-nél is jobb lehet. (Elvileg.)[ Szerkesztve ]
Itt a válasz: http://sablonvalasz.blogspot.hu/
-
Mattheo
tag
össze is omlott a 2.1 után, alig bírtam életet lehelni bele, sírtam is eleget múlt héten.
én azt a döntést hoztam, h nem tévézek,de sokkal gyorsabb a rendszerem.a mindennapi csere elég gáz, én is csak nagyobb sortesemények/népünnepélyek/parlamenti választások miatt mentem rá a dologra. szal ha az esti aktuális szappanoperát rendszeresen egérmozin kell nézni, akkor nem javallott!
-
pitterr
tag
Akkor ezt nagyon nem vágom. Ha veszek 1 független telefont egy gyártói mintaboltban vagy ha veszek 1 telefont a sarki boltban angliában, akkor itthon nem tudom használni azt a rohadt mobil tv-t amiért fizettem? nehogy már csak széttésített telóval lehessen, mert eldobom az agyam... Menjenek a jó k************ba, senkinek sem kell a szaros web&walk és egyéb baromságok.
Nexus 4
-
Watt25
veterán
válasz pitterr #8227 üzenetére
Hát, pedig ez van. Sajnos pontosan a Web'n'Walk honlapról kell elérni a MobilTV-t (Kizárólag WiFi nélkül!). Elég gány megoldás szerintem is. Csinálhattak volna egy App-ot inkább, mennyivel kultúráltabb lenne...
Úgy mellesleg, amikor kipróbáltam az elvileg szintént T-s 2.1-es ROM-t, akkor annyira nem ismerte fel a telefonomat, hogy a kétszínű, WAP-os kinézetű oldal jött be a Web'n'Walk helyett. Grat...Itt a válasz: http://sablonvalasz.blogspot.hu/
-
pitterr
tag
Hoppá, de most jut eszembe, hogy nokia N900-on úgy lehetett ezt megoldani, mivel azon sincs web&walk és egyéb s*arságok álá t-mobile, hogy egy web&walk-os készülékkel sikerült kimásolni vágólapra a stream közvetlen címét, és akkor azt megnyitva böngészővel vagy vmi appal ment a tv. Lehet akkor pulseon is menne? Igaz minden csatorna címét be kéne pötyögni, de ha csak 1szer kellene, akkor nem nagy szám, pláne ha működne is. Majd megpróbálom mások telóján is kipróbálni.
Nexus 4
-
bounty123
őstag
válasz Pocok256 #8226 üzenetére
Nem csak kinézet, néhány alapvető programba is belepiszkált a T. Kapásból az egyik amivel leggyakrabban találkozol, a home app. Ez tulajdonképp okosabb lett, többet tud, de cserébe viszonylag lassú is, több erőforrást zabál - és ha a home app betöltésére várni kell, annál idegesítőbb nincs. De a körbe forgó kontakt listáról nem hiszem el, hogy bárki is használná Ezt le tudod cserélni egyébként más home helyettesítőkkel, de az alap androidosnál gyorsabbat nem nagyon találni. A kontakt appot viszont elrontották, csak a teljes gmail contact listet hajlandó áttenni - ezért ott trükköznöd kell szinkron előtt, hogy csak a tényleges kontaktok maradjanak a gmailben. Más a zenelejátszó, ez szubjektív.
-
Mattheo
tag
válasz pitterr #8227 üzenetére
valahol #5000 körül asszem én is hőzöngtem, mikor feltettem a Vanillát, és kiderültek a bajok.
nem esküszöm meg, de úgy rémlik a gyári médialejátszóval is voltak gondok, emlékszik valaki?
talán nem tudtam utángyártott fülessel videózni, csak a moslék gyárival, vagy valami ilyesmi asszem. nem esküszöm meg, mert nem nagyon haználom mozizásra, csak 1szer megtöltöttem 1 hosszabb utazás alatt a kártyát, aztán szo.tam.. -
n00n
őstag
Szerintetek ez a kártya bele megy a Pulse-ba?
Nekem teljesen más milyen van. De szerintem bele kell mennie. Bár az az az M2 nem tudom mi. Bár lehet, hogy ezek csak a Sony Ericssonokba jók?
[ Szerkesztve ]
-
Watt25
veterán
Tessék, lehet próbálkozni.
rtsp://212.51.91.163/mobiletv_basic/napi/rtlklub.sdp
Az eredményre én is kiváncsi vagyok, próbáljátok ki Vanilla ROM-mal![ Szerkesztve ]
Itt a válasz: http://sablonvalasz.blogspot.hu/
-
Pocok256
veterán
válasz Zoli975 #8237 üzenetére
Ha telefonálásra zenehallgatásra néha néha egérmozira akarod használni egy kis netezéssel karöltve akkor bőven elég.
Akku idő elég gyér gyári rommal az tuti ha rendesen használod 1 napnál többet nem nagyon bír kiNekem idáig ami pozitív csalódás volt az a Wifije. Maximálisan megvagyok vele elégedve. Bátyám laptopjába lévő wifi nem is látja a jelet ez meg a laptop mellett békésen kapcsolódik és stabilan veszi.
Egy szó mint száz ha nem akarod speciális dolgokra használni és tisztában vagy vele, hogy ennyi pénzért mit várj akkor nem fogsz egyáltalán csalódni a készülékben.
Amúgy tényleg ebben az árkategóriában van egyáltalán ennek a készüléknek ellenfele ha csak a tudást nézzük ?
HODL $GME, DIAMOND HANDS, APES STRONG TOGETHER
-
Gloob
addikt
Sziasztok
Egy kérdésem lenne. MIért nem tudok tetszóleges MP3 hangot beállítani csengőhangnak? Csak a "gyári" hangokat fogadja el csengőhangnak. Lejátszani lejátsza csak nem lehet beállítani őket. Lehet hogy ez csak a rootolt telefonnál működik? Ha esetleg igen akkor lenne még valami. Én amikor feltettem az MCR 1.7-et előtte nem rootoltam a telefont, gondolván hogy a rom ugyis rootolt. Utólag már rájöttem hogy ez ok, csak éppen a root jog hiányzik. Gondolom ezért nem megy pl. a root explorer sem. A kérdés hogy megtehetem-e most utólag a rootolást anélkül hogy a ROM-hoz hozzá kéne nyúlni. Magyarul ha most ebben az állapotban rootolom, akkor semmi más nem fog történni, csak annyi hogy megkapja a root jogot?. Nem szeretnék most romot telepíteni újra. A rootolás is eltüntethető a dec-i update felrakásával? Köszi a válaszokat.Samsung Galaxy A52S
-
syl5
őstag
válasz Zoli975 #8237 üzenetére
Szerintem csakis akkor vedd meg, ha 20 000 ft-od van rá, és nem több! Ha ezen akarsz spórolni 20 000-25 000-et, akkor szerintem inkább ne tedd! Vedd inkább minimum a spica-t, vagy egy LG GW620-at, vagy bármi mást, csak ne ezt!
Vannak előnyös tulajdonságai, és funkciókban nagyon gazdag (nekem csakis kizárólag 2 dolog hiányzik belőle: rádió, LED), de szoftveresen nagyon gyatra, ami nagyon sok rossz tulajdonsággal ruházza fel. Olykor rémálom használni még a legalapabb dolgokra is (pl.: telefonálás)), és a support-ja meg egyenesen szörnyű. -
JoHnni
senior tag
úgy látom kikerült egy friss verzió a 2.1Vanilla-ból modacon, update 8, vki próbálta már esetleg?
...:''[*\www.alfaamore.hu/*]'' :...
-
Sh4rKy
senior tag
zenelejátszónál bökj egy menü gombot, és ott van olyan hogy set as ringtone...
bár tudom ajánlani a ringdroid nevű app-ot, én szeretem, ha pl egy számnak az elejét nem akarom csengőhangnak, csak egy részét
[ Szerkesztve ]
Az is lehet hogy minden kincsem csak egy másodperc töredéke...
-
JoHnni
senior tag
őszintén szólva én sem értem ezt a nagy elégedetlenséget... Szerintem teljesen tökéletesen használható a telefon a 1.7Vanilla-val, minden amit kell tud és kielégítően. Az tény, hogy érdemes feltenni pl az acontacts-ot meg pl handcent sms-t, de ennek ez a szépsége hogy bármit rátudsz tenni és személyre tudod szabni
...:''[*\www.alfaamore.hu/*]'' :...
-
törölt tag
Most 2.1 van a telómon, a JIT sokat dob a játékokon, de az nem annyira fontos nekem, úgyhogy lehet, hogy visszaállok 1.7 MCR-re, de arra kellene egy olyan home app, ami támogatja a fektetett módot, mert leginkább úgy szoktam használni. Valaki valami tipp?
Új hozzászólás Aktív témák
- Itt a HyperOS 2, gyorsan érkezik a régi modellekre
- RAM topik
- PlayStation 5
- Projektor topic
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Tudományos Pandémia Klub
- Derült égből villámcsapásként itt a Galaxy S24 FE
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Milyen mosógépet vegyek?
- További aktív témák...
- Iphone 12 Pro 128GB Pacific Blue, Független 100% Új AKKU, Üzletből Garanciával
- IPHONE 12 MINI 128GB PURPLE, NAGYON SZÉP ÁLLAPOT, GARANCIÁVAL,ÜZLETBŐL
- Samsung Galaxy S22 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- IPHONE 12 MINI 128GB SZÉP ÁLLAPOT,NAGYON JÓ AKKU, ÜZLETBŐL GARANCIÁVAL
- Apple iPhone 11 Pro 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Alcatel 3D dual SIM 4/64Gb új állapotban eladó!
- Apple iPhone 14 Pro, Space Black, független, garanciális, 88% akku, karcmentes
- Apple iPhone 11 Pro, Gold, 64Gb, 86% akku, független , új állapotú
- Apple iPhone Se 3, ( 2022 ), 64Gb, független ,Space Gray, új állapotú, 87% akku
- Samsung Galaxy A32 5G 128GB
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest