Új hozzászólás Aktív témák
-
szasza_xp
senior tag
Ja én is erre gondoltam, de eddig még nem csinálta, csak az utóbbi 1 hétbe, azóta játszotta meg ezt 2 alkalommal, azon gondolkozok, hogy lehet, hogy a task killer van túl reakciós módban... mondjuk ébreszteni sem mindig ébreszt, de arra van másik teló, meg a macska
“A jövőnk ködén nem látunk át, de néha talán jobb is..” by Youkai
-
Akron99
aktív tag
válasz szasza_xp #8155 üzenetére
Hát okostelefonon ilyen buta ébresztő alkalmazást még nem láttam.
Történetesen nekem sosem ébreszt. Pontosabban a beállítás utáni első alkalommal lejátsza amit kell, a következő napokon az ismételt ébresztéseket pedig már némán adja le. Vicces. Nem lehet állítani az ébresztés idejének hosszát és az ismétlések számát sem... szörnyen gyenge munka[ Szerkesztve ]
-
CoolBoy323
nagyúr
-
Akron99
aktív tag
válasz llaszlo #8162 üzenetére
Persze! Ezeket felfedeztem... csak éppen addig egy párszor késve ébredtem. De soroljam a többit is? Gyakorlatilag majdnem mindenre keresni kell másik appot. Nem azért vettem a telefont, hogy ilyen tökölgetésekkel szarakodjak. Ezt már írtam.
Gondold el, ha úgy árulnának mondjuk egy tévét, hogy éppen működni működik, de ha élvezni akarod rajta a műsort, akkor be kellene hozzá szerezned ezt-azt, utánna kellene járnod, hogy pl. hogyan lehet javítani a színeken, mivel szüntethető meg a képzaj, meg ilyenek...
Igazából nagy átverésnek érzem az egészet. Gyakorlatilag egyre többet pihen az asztalomon, mint levélnehezék.[ Szerkesztve ]
-
janez
aktív tag
válasz Akron99 #8163 üzenetére
Szerintem inkább vegyél egy egyszerű telefont, nokiásan szólva egy s40-est. Az jobb alap dolgokra. Az okos telók szinte mindent tudnak, de sajnos nem mindíg az elvárható nívón. Rossz a hasonlat egy tv-vel. Egy pc-hez kell mérni, ahol szintén kellenek az appok, hogy maximálisan ki lehessen használni. Vajon mi az oka, hogy a pc-n jellemzően nem tévézünk, nem használjuk ébresztőórának, ésatöbbi?
Sajnos mint telefon sem 100%-os a pulse, ami a hangminőséget illeti, de egyelőre megfelel. -
Watt25
veterán
válasz Akron99 #8163 üzenetére
Nézd, ez olyan dolog, hogy én meg attól kapok agybajt, hogy a T-Mobile telerakja "politikailag korrekt", de gyakorlatilag számomra haszontalan, értelmetlen, szar programokkal. Majd én megkeresem magamnak azt, amit akarok, ne foglalja a helyet sok kitörölhetetlen szar. Elvileg ezt a telefont nekem készítették. Szerintem neked pedig egy Nokia 3210-es a megfelelő telefon. (Telefonálni lehet vele és az ébresztőjében is nagyon jól meg van csinálva a szundi mód is.)
Itt a válasz: http://sablonvalasz.blogspot.hu/
-
Akron99
aktív tag
Mivel (itt) éppen ingyenes appokról volt szó, az ár nemigen meghatározó.
Ilaszlo: Az Andoid 1.5 valóban kiforratlan ebben igazad van. A PC-t meg nem lehet zsebre tenni és sokat fogyaszt De pont egy Mac rajongónak mondjam, hogy egy jól összeállított rendszerhez egy átlag felhasználónak hozzá sem kell(ene) nyúlni
Különben nem az a baj, hogy nem jól tud valamit, hanem hogy, azt kommunikálják, hogy mennyi mindent és milyen jól tud
-
rhen
senior tag
válasz Akron99 #8169 üzenetére
Egyértelmű, hogy a jó dolgokat kommunikálják, mert az az érdekük. Mindenhol vannak marketingesek.
A rosszaknak utánanézel, ha akarsz. Ez minden terméknél megfigyelhető, nem csak az androidnál és nem csak az okostelefonoknál.A Mac és a PC nem ugyanazon filozófia alapján készül.
A Mac esetében az Apple egy bizonyos hardverre fejleszt. Így nincsenek driverproblémák. Nem kell különböző teljesítményű hardvereken is futnia.
A Mac és az OSX egy összeforrt rendszer.Egyébként szerintem teljesen ugyanaz a helyzet iphone és android között, mint pl mac+osx és PC+linux között.
Másképp közelítenek meg egy-egy problémát.Én elismerem az Apple-t, tényleg innovatívak és minden termékük "just works", de ha nekik az OSX-et olyanra kellene írniuk, hogy az 1000 féle hardverkiépítésen működőképes legyen, ma nem ilyen lenne az OSX.
-
llaszlo
veterán
Más gyártók is megtehetnék azt amit az Apple. De ez nyilván nem érdeke az MS-nek.
Azért van egy gyártó aki figyel erre a HTC. De még kicsit gyerekcipőben járnak, de ígéretesek. És még a google-re is kíváncsi leszek, hogy mit fog alkotni az elkövetkezendő pár éven belül.[ Szerkesztve ]
-
syl5
őstag
válasz guest666 #8140 üzenetére
Ez a Pulse egy kalap szar úgy, ahogy van. Vagyis jobban mondva hardveresen még elmegy, de szoftveresen és supportilag is egy hulladék. Én semmiképp nem ajánlom ennek a megvételét még 20k-ért se! Ha nem tudsz rá többet áldozni, akkor se vedd meg, inkább meg kell várni míg pl. a Spica ára lejjebb megy...
2.1-el már használható lenne, ez már most látszik, a gond csak az, hogy a legutóbbi frissítési időpont május, és mindjárt május vége van...ebből már májusban sem lenne semmi.Akron99:
Teljes mértékben egyetértek veled. Nem értem, hogy miért nem lehet alapból normális programokat az alap rendszerbe integrálni. Ha hobbi programozók simán megcsinálják pl. az ébresztő hiányzó funkcióit, akkor miért okoz gondot ez a Google-nek???
stb, stb...
Én is úgy érzem, hogy csakis a jót közlik az Android-ról, ami egy 100k feletti HTC-nél igaz is, de azt elfelejtik hozzátenni, hogy az alap rendszer olyan buta, mint a segg, és a HTC-s PDA-k Android-ja csak a HTC fejlesztői miatt olyan jók...[ Szerkesztve ]
-
pitterr
tag
Engem az se zavarna, ha a visszaállíthatatlan modacos 2.1 rom lenne az egyetlen. Csak jó lenne, ha olyan hírek bukkannának fel, hogy az tényleg stabil és minden fa*za. Mert akkor gondolkodás nélkül feltenném.
Amikor réges régen hallottam az androidról azt hittem, hogy kb a telefonok windows-ával van dolgunk, tehát nem egy osx-ról, ami csak az alá hegesztett harderen repeszt. Olyan dologra gondoltam, mely a windowshoz hasonlóan bármely okostelóra feltolható, működik stb. Tehát, hogy tényleg egy univerzális, széles körben használható dologról van szó, ami ismeri a legtöbb hardvert, ha meg nem akkor a gyártótól jobb esetben tudsz hozzá letölteni, mint pc esetében. Ehelyett minden telefonon toldozgatott, foldozgatott, agyonmódosított androidok futnak, a driverek titkosak. Minden gyártó készülékenként kínlódik az újabb és újabb frissítésekkel. Nem ez amit vártam. Ez vmi más. Kínlódnak a gyártók, szenvednek a felhasználók. Vmi nem stimmel... Most kb az az egyetlen kiút, ha igazi google telefonod van, jelen esetben a nexus one, ami elvileg elsőként kap meg mindent. A többire meg vagy lesz vagy nem update. A magyar Trémobilnak ideje lenne elhozni nekünk a nexus one-t, ahogy látom amcsiban 300 dollárért vesztegetik 2 évvel, (ami csendben jegyzem meg, majdnem annyi, mint tavaly ősszel a pulse volt)
Nexus 4
-
embe
nagyúr
Sziasztok!
Lehet a Pelse-ra telepíteni magyar nyelven is tudó navigációs programot? Ha igen honnan lehetne "leszedni"? Előre is köszi a válaszokat! -
llaszlo
veterán
válasz pitterr #8174 üzenetére
Az amcsis árak áfa nélkül értendők. Meg ott kicsit nagyobb az ügyfélkör, mint nálunk. Ha még hozzá vesszük a vámot is akkor már szép ára van itthon is. Bármi ami az usából van az az EUban kb annyi EURban mint ott USDben. Amúgy meg ahogy néztem olcsóbb egy független telefont venni, mint egy függőt. Pl Desire 117e az egyik GSM boltban és 190e a pannonnál didzsúzzal vagy mivel, de számlával is 120e. Szóval kicsit elszálltak árilag a szolgáltatók.
-
szaboknak
aktív tag
válasz Pocok256 #8146 üzenetére
én csak egyet nem értek,hogy miért ad ki a gyártó egy olyan telefont amin van elől is kamera és multitouch ha mind a két funkció használhatatlan amiben én bíztam,hogy az új szoft megoldja de kezdek kételkedni benne mert ha lenne a t-nél szerintem már kiszivárgott volna.
Iphone 7 128 Gb, Xiaomi watch S1
-
llaszlo
veterán
Fogod felmész valamelyik navigációs program oldalára, kifizeted a szoftver árát és letöltöd majd telepíted. Ennyire egyszerű. De ha nem használsz custom ROM-ot akkor nem nagyon fog települni, mert kicsi a memóriája.
szaboknak
Ki mondta, hogy van benne multitoutch? Az előlapi kamerát meg mégis mire akarod használni?[ Szerkesztve ]
-
Khelben
nagyúr
Valaki tudja fejből, mekkora a háttérkép mérete?
-
Zoli975
tag
Sziasztok!
Én is rámozdultam erre a telóra, mert tényleg majd mindent beleraktak. De olvasgatva a topicot, nem vagyok már biztos a dolgomban. Szóval az eredeti szoftverrel a hozzávaló frissítéssel együtt mi a véleményetek róla? De csak az eredeti állapotban!!! Most tényleg olcsó a t-mob webshopban! Szóval légyszi' írjátok meg pro-kontra a véleményeteket? Köszönöm szépen!
Zoli
-
Watt25
veterán
válasz llaszlo #8178 üzenetére
Nálam CoPilot eredeti ROM-mal is működött és magyarul is tud és még hely is marad többi programnak.
Előlapi kamera pedig elvileg videóhíváshoz való. Gondolom olyan meggondolásból tették rá, hogy majd lesz rá új Android, ami már támogatja a videóhívást.Itt a válasz: http://sablonvalasz.blogspot.hu/
-
pitterr
tag
válasz llaszlo #8176 üzenetére
Igen, ez igaz, de akkor azt is tegyük hozzá, hogy nem 25% az áfa, hanem 0-13% (!!!).
Én is ismerem a dollár=euró árpolitikát, csak néha jó elmerengeni, mi lenne, ha...
A pannon mindig is nagyon el volt szállva az árakkal. Persze a T-nek sem kell szégyenkeznie, elég magasan tartják ők is az árakat, de legalább náluk van 0%-os thm-es részletfizetés, ami a 2 év rabság folyamatos megújításával észrevétlenül pottyant újabb és újabb telefonokat az ülönkbe. Ezért is szar, hogy ha most akarnék venni vmit pulse helyett, occsóé', részletre, akkor nem tudnék mit, mert a kínálatuk vmi iszonyat poor.[ Szerkesztve ]
Nexus 4
-
Watt25
veterán
-
rhen
senior tag
válasz szaboknak #8188 üzenetére
Egyik sem hivatalos forrás.
Érdemes Pocok256 által linklet cikket elolvasni.
A Pulse-ban egyébként ilyen érintőfelület van a TFT fölött. Nem tud még dual touch-ot sem.Vagy ha már itt tartunk és valakit érdekel, MSM7200A chip adatlap, MT9T013 kamera modul adatlap.
Ahogy nézem egyébként elég sok minden rajta van az msm7200a-n, amit alapból támogat a .32-es kernel. Milyen driverek szükségesek tulajdonképpen a 2.2 működésre bírásához vajon?[ Szerkesztve ]
-
llaszlo
veterán
Sajnos nem, mert a Market Enablertől mindig behalt a telefonom és csak a factory reset segített. De igyekszem a minimális fizetős appot használni. Amik fent vannak azok nagy részét nem is használom, csak ott felejtődtek.
De ha ki kellene fizetnem a fizetős appokat nem hiszem, hogy az a 8500 Ft földhöz vágna. Főleg, hogy ha hozzá vesszük még azt is, hogy a következő telefonom is Androidos lesz, és mondjuk így akár 4 évig is tudom használni az adott programot. Az napi 6 Ft, de tudom van aki még ennyibe sem nézi az SW fejlesztőket. Inkább LOP.[ Szerkesztve ]
-
rhen
senior tag
Jó kezdeményezés a Waze, én is néztem már. Sajnos magyarországon még használhatatlan. Mondjuk ha senki nem használja, sosem lesz használható.... Ilyen a közösségi térkép készítés.
Nekem egyenlőre autóm sincs, de ha lesz, biztosan használni fogom, mert nagyon jó kezdeményezésnek tartom.
Új hozzászólás Aktív témák
- RAM topik
- Itt a HyperOS 2, gyorsan érkezik a régi modellekre
- PlayStation 5
- Projektor topic
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Tudományos Pandémia Klub
- Derült égből villámcsapásként itt a Galaxy S24 FE
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Milyen mosógépet vegyek?
- További aktív témák...
- Iphone 12 Pro 128GB Pacific Blue, Független 100% Új AKKU, Üzletből Garanciával
- IPHONE 12 MINI 128GB PURPLE, NAGYON SZÉP ÁLLAPOT, GARANCIÁVAL,ÜZLETBŐL
- Samsung Galaxy S22 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- IPHONE 12 MINI 128GB SZÉP ÁLLAPOT,NAGYON JÓ AKKU, ÜZLETBŐL GARANCIÁVAL
- Apple iPhone 11 Pro 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Iphone 15 pro 128gb eladó!garis!
- Alcatel 3D dual SIM 4/64Gb új állapotban eladó!
- Apple iPhone 14 Pro, Space Black, független, garanciális, 88% akku, karcmentes
- Apple iPhone 11 Pro, Gold, 64Gb, 86% akku, független , új állapotú
- Apple iPhone Se 3, ( 2022 ), 64Gb, független ,Space Gray, új állapotú, 87% akku
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest