- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- Gaming notebook topik
- BIOS frissítés
- Videós, mozgóképes topik
- Apple asztali gépek
- Házimozi belépő szinten
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Milyen TV-t vegyek?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Crafter32
őstag
"Szinte inden részlet kiderült az Alpháról"
Egy betű lemaradt."dél-koreai gyártó első prémium anyaghasználattal érkező Android okostelefonja lehet"
Ott a lényeg. Számomra az anyaghasználattal kezdődik minden. Első a tapintás. Gyakorlatilag eddig nem volt prémium androidos telefonja a Samsungnak?[ Szerkesztve ]
-
darvinya
titán
Most már kólás palackból készítik, mert elfogyott a samponos.
Pont ez erre akartam írni, hogy az inden lemaradt 1 bőtű.
(#4) gyurkikrisz
Drága a kólás palack, így kellett spórolni az 1000%-os haszonért.
[ Szerkesztve ]
Made Robot by Robot −Xiaomi 12T Pro gyászruhás / '06 Focus kombi szürke
-
gyurkikrisz
őstag
Nem tudom hova tenni azt hogy csucsmodell es csak 720p kijelzo. Nem vagyok pixel buzi, de elferhetett volna benne egy 1080p kijelző.
A tuning a kisfiúk alap órajele. | i5 6500
-
dreamdancer
őstag
A friss dizájn mindenképpen pozitívum, ahogy a visszatérés is a "normál" mérettartományba és szvsz a HD+4,7" tökéletes párosítás. A fémkeret ugyancsak pluszpont, ahogy a bika proci és a 32 GB tárhely - eddig messze ez a legszimpatikusabb Galaxy, legalábbis nekem.
De az iPhone 6 ellen ez kevés, az a hátlap még mindig műanyag, szemben a fém-zafírüveg Apple-lel és az az ujjlenyomatolvasó sem az igazi még, a pulzusmérős parasztvakítás pedig az S5-nek se nagyon jött be. Szóval szép, jó, de ez még mindig nem "az" a prémium.
[ Szerkesztve ]
Nem a lényeg a fontos.
-
Cathulhu
addikt
Egy vekony kis fem kerettol meg nem lesz premium, ha a hatlap marad ugyanaz... Jo nagy a hype az alpha korul de ez is csak n+1. galaxy, nem ertem minek ekkora felhajtas.
Ashy Slashy, hatchet and saw, Takes your head and skins you raw, Ashy Slashy, heaven and hell, Cuts out your tongue so you can't yell
-
correctman
tag
Három hír és mindhárom samsung. MA gratulálok. Arról nem is beszélve hogy péntek délutántól hétfő reggelig az oldal megszűnik létezni. Elindultatok a lejtőn szvsz...
ui. : lehetne az oldal neve mostantól samsungarena.hu -
Crafter32
őstag
válasz dreamdancer #5 üzenetére
Szerintem sem játszik egy ligában az Alma és a Samsung. Főleg, hogy a Samsung mindig hozzá akarja magát hasonlítani. Ez még mindig esélytelen.
-
Csarli85
aktív tag
válasz correctman #7 üzenetére
Nyílván mert a mai nap erről van hír, szüljenek másik gyártóról híreket vagy mi?
Galaxy S21 Ultra, Galaxy A14 5g
-
Szatyor95
senior tag
Egy tipp: Bojkottáld a Samsung híreket, teszteket. Én is ezt csinálom egy ideje, és azóta drámaian javult a közérzetem, és még a hajam sem hullik azóta. Most is csak úgy kerültem ide, hogy logouton benéztem a címet, és nem esett le, hogy ez Samsung lesz.
Nyugodj békében Integra!
-
Wajk
addikt
na egy készülék a Samsung-tól amire csettintek egyet, bár a Samsung Galaxy S5 mini mellett, meglátjuk...
- HD felbontás (bőven elég és ami fontos, akksi szempontól üdvözlendő)
- 4.7-4.8 kijelző végre 5" alatt maradtak (ezért inkább az Apple-t érheti köszönet)
- brutális hardver
- 12MP/2Mp (ez mondjuk érdekes, de a minőség még lehet jó)Kíváncsi vagyok a hivatalos leleplezésre...
remélem valamit elcsesznek mert nem vagyok egy Samsung párti
[ Szerkesztve ]
iPhone 13 Mini 256GB | RT-AC65P - SWRT B5.1.7 - M3 2TB
-
dsr
senior tag
Az árára kíváncsi leszek itthon
-
Csarli85
aktív tag
válasz correctman #12 üzenetére
Nekem megfelel a mobilaréna is. Engem aztán nem zavar ha leírod. Én csak reagáltam.
-
dreamdancer
őstag
Hát persze...
Emlékeim szerint a Samsung csinál olyan reklámokat, amikben azt bizonygatja, hogy a Note 3 azért jobb telefon, mint az i5s, mert nagyobb a kijelzője, a Samsung ugrott neki azonnal áttervezni az 1 hónapos Tab 2-t az iPad 2 bemutatása után, hogy aztán büszkén elmondhassa, az övé konkrétan fél század milliméterrel vékonyabb, a Samsung dobta gyorsan piacea tavaly szeptemberben a félkész okosóra-prototípust, mikor mindenki azt hitte, mindjárt jön az Apple-óra és még sorolhatnám...
Ugyan hagyjuk már ezt, sok jót el lehet mondani a Samsungról, de az Apple-fixációjukat kár tagadnt.
Nem a lényeg a fontos.
-
Márko88
aktív tag
Jó ès szèp telefon lesz. Sok buta, fikàzó ember akik a hìrekkel nincsenek megelègedve..szegènykèk
2017.05.25 Galaxy S8..nincsenek szavak
-
félisten
Raktáron maradt a sok S3 kijelző
Vissza kell vinnem pár kazettát.
-
wozzy
tag
válasz dreamdancer #16 üzenetére
Az apple szerint meg az i4 kijelzője az ideális méret okostelefonokban(persze ez nem igaz, 5éves kislányok kezéhez ideális igen) ... azóta növelték a méretet i5.. és most meg megint..
[ Szerkesztve ]
-
correctman
tag
Ne személyeskedjünk már ha kérhetném.
Nekem nem lesz rosszabb ha a MA elveszíti a itthoni piacvezető szerepét elhiheted. Mint írtam van más oldal is ahonnan beszerezhető az információ. Szeretem az oldalt csak sajnos azt látom hogy kezd a színvonal csökkenni.[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz gyurkikrisz #4 üzenetére
Alpha 2
-
fugu
tag
És ez már tényleg fém is vagy csak annyira mint az s4-é volt? Mert sokan arról is váltig állították hogy fém.....
-
Zoja™
őstag
válasz correctman #20 üzenetére
Az nem lehetséges, hogy az oldal színvonala nem csökken, csak a Te igényeid nőnek?
Ráadásul a mobilaréna tulajdonosai és szerkesztői az oldallal főállás mellett foglalkoznak.
Így fizikai képtelenség lenne olyan ütemben leadni a híreket, mint ahogy azt Ők is szeretnék...[ Szerkesztve ]
-
Lasi31
tag
válasz Plazmacucci #18 üzenetére
Bár tudom, hogy viccelsz de ha a valós értékeknél maradunk az s3 kijelzője 4,8-as volt! Az alpha nekem igazából csalódás az első pletykák jobban tetszettek!
-
UFC
aktív tag
Nézőpont kérdése. Ha a telefon jobb sarka a tenyered közepében van és úgy fogod akkor nem éred el a kijelző sarkát fogásváltás nélkül. Tudod hány emberrel fogtam kezet a keze elveszett az enyémben ő tepsifonnal nyomta én meg nem. Fogás váltással én is elérem bármelyik kijelző sarkát. 5" és az fölött már fogásváltás nélkül elég kevés embernek megy.
Szóval inkább maradjunk annyiban kinek mi. Van akinek kisebb kijelző is elég és kényelmesebb valakinek meg a nagyobb. Bár ha megnézed nem véletlen csinálnak majdnem minden csúcskészülékből is egy Kis változatot.
Arról nem beszélve hogy mikor az iPhone kijött hol voltak a full érintőképernyős telefonok??? Sehol utána jöttek meg csak. Most az hogy elkezdték növelni mint a bolond hát.... A hardvert is növelik az androidos telóknál, az iPhone-ban még mindig csak 2 magos proci 1GB RAM van és?? Közben a teljesítmény megegyezik szóval... Jah és akkor a megapixel számháborúról ne is beszéljünk. Elég csak megnézni itt mobilarénán a kamera tetszett.
Ujjlenyomat olvasot sem az Apple találta fel de ő megcsinálta és utána lám a Samsungban is lett... Szerintem kár vitázni ezen hogy ki kit követ stb.
Mindenki követ mindenkit illetve a trendet. De minden telefongyártó mást lát célszerűnek.
[ Szerkesztve ]
-
kriver
tag
Jól látom, 1500 mAh-s akku?
Ez komoly? -
nonsen5e
addikt
válasz correctman #12 üzenetére
Inkább olvasok napi 5-6 jó cikket, mint 68252628db szart. Miután foállás mellett te is írsz az év 365 napjában napi 5 cikket egy évtizeden át, akkor megváltozik majd a véleményed.
D4: hunPH, nonsense#2596
-
Dr. X
aktív tag
Ez lenne a Galaxy F/Prime? Mert annál QHD-t meg 3 GB RAM-ot írtak mindenütt. Volt pár kiszivárgott tesztkép, akkor az kamu volt? 1500 mAh az aksi benne, miközben az SIII-ban is 2100 volt? Csúcs Soc, közepes kijelzőfelbontásra és gyenge akkumlátorral?
[ Szerkesztve ]
-
Csarli85
aktív tag
Kifejezetten pozitív a kijelző. Tuti nem az s3 kijelzője lesz benne. Hanem egy továbbfejlesztett változat csak a méret meg a felbontás lesz ugyanaz. Gondolom olyasmi lesz mint a ami a tabs-ben van. Magas fényerő stb. Ennek meg nem azavad akadnia. Ezzel a Soc-al ezt a kijelzőt meghajtani gyerekjáték.
-
Legendd
senior tag
Végignézted a többi oldalt? Vagy ezt mindenhová beírod? Annyira jó, hogy te ilyen okos és tájékozott vagy
YouTube: https://www.youtube.com/@tamzso
-
mrlujoak
veterán
hmm, ez érdekes lesz...
1500-as akku bika proci mellett?! Ok-ok, hogy mekkora a kijlező felbontása, na de na...Vagy az Alpha lesz a Samsung mobil formájú "dect" készüléke, mert töltőbölcső nélkül kinyiffan?
Sony Xperia™ 10 V Dual; Sony WI-XB400; Navitel R600 - menetrögzítő - Sony STARVIS képérzékelővel
-
Maranello74
aktív tag
Ne szánalmaskodj, inkább olvass tekkettőt és ne rontsd itt a levegőt!
Fel kellene találni valami trollmentesítőt, legalább a Samsung hireknél! Miért jó minfen samu hírt szét offolni, komolyan mondom egy oldalon a samu topikokban 10-15 troll lehúzás van, úgy kell mazsolázni a samu tulajokat, lassan a trollok miatt eltünnek.
KEMOTOXOT nekik!
Ha a rovarokatmegöli, akkor lehet hogy itt is használ.[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz correctman #20 üzenetére
Akár el is tolhatod innen a biciklit.
-
Maranello74
aktív tag
válasz correctman #39 üzenetére
Inkább csak némán!
-
AS
félisten
Vàrom. Ez meg pont jó méret.
Nubia Red Magic 8 Pro Realme GT 2 Pro , Samsung Galaxy Tab S6, Samsung Watch Active 2
-
halkow
őstag
" Lassan már nem telik el nap anélkül, hogy a
Samsung Galaxy Alpha ne legyen terítéken
legalább egy hír erejéig"Ja mindehol ezt nyomatják ha körbe néz az ember, csak a micro-sd-t ne hagyták volna ki , hd felbontás tökéletesen elég egy ilyen mérethez szerintem, kicsit tartók ettől az Exynos 5433-tól hogy zabálni fog és melegedni.... De gondolom több lesz s805-ös is
Alcatel onetouch idol2s the king
-
sys25
aktív tag
Azaz!Kizárt hogy 1500-as akku legyen benne!Nem is tudom hogy honnan vették ezt,mivel az a címke a képen nem az akku cimkéje,hanem a telóé ami az akku alatt van.Az 1500mA nem egyenlő 1500mAh-val!Az elöbbi a max áramerősséget jelöli amivel a telót lehet tölteni (1,5A),a második jelentené az akku kapacitását.
-
Dare2Live
félisten
attól, hogy a keret fémes lesz még nem lesz prémium az anyaghasználat.
És gondolom ez is lagolni fog mint miden Samsung,
fözött ROMot nem szivesen rak rá az ember mert ugrik a KNOX és avval a gari,
az új ROMok meg nem javítják a hibákat hanem mégtöbbet hoznak mint Samsungnál átlalában.De legalább nem lehet memoriakártyát rakni bele.
don't look up, don't look up, don't look up, don't look up, don't look up, don't look up, don't look up...
-
AS
félisten
Ezt fogja tudni nem ful felsős lesz inkább a Z1 compakt tudású lesz.
Octa Core processzor Exynos 5433 ( inkább a 5420), vagy a 801-es Snapdragon )
Mali T-628 GPU Adreno 330
2 GB RAM
32 GB-os belső memória
4,7 hüvelykes HD kijelző
12 megapixeles kamera
2.1 megapixeles elülső kamera
Ujjlenyomat-olvasó
Cserélhető 2350mAh akkumulátor
Android 4.4.4 Touch Wiz UINubia Red Magic 8 Pro Realme GT 2 Pro , Samsung Galaxy Tab S6, Samsung Watch Active 2
-
correctman
tag
válasz #24536576 #40 üzenetére
phonearena.com -> Csak az elmúlt 5 órában több mint 15 cikket számoltam össze, az akksi összehasonlító tesztjük pedig kiváló.
mobile-review.com -> Itt nem ömlenek a hírek olyan mennyiségben de pl a kijelző tesztelését simán át lehetne venni.
gsmarena.com -> Ajánlom a házigazdák figyelmébe a kamera tesztelési metódus.
A magyar "tekkető" is képes több újdonsággal ellátni mint a piacvezető MA és ez csak az egyik magyar alternatíva a sok közül.
Megértem én hogy nincs idő/pénz/kedv folyamatosan fejleszteni és hírekkel szolgálni de akkor ne tessék csodálkozni ha valaki beírja hogy uncsi a sok samsungos hír ha ők a fő szponzorotok ha nem. Értem én azt is hogy kedveskedni kell nekik mert tőlük jön a zseton de ti meg azt vegyétek észre hogy nem én vagyok az első és nem én leszek az utolsó aki ez miatt felemeli a szavát.
A fenti kis válogatás pedig nem igényel semmiféle + anyagi kiadást tehát simán át lehetne venni a jó ötleteket máshonnan. Azt megértem hogy munkaidő mellett nincs lehetőségetek annyit pátyolgatni az oldalt mint más profi oldalak teszik. Elgondolkodtató hogy ennyi év alatt miért nem sikerült úgy felépíteni a MA-át hogy legalább 1-2 főállású alkalmazottnak a bérét ki tudja termelni. Ha meg van ilyen akkor felvetődik a kérdés hogy miért ilyen sovány a felhozatal.
A biciklit meg majd eltolom ha akarom Javaslom hogy szaladj egy adminhoz és intézz nekem büntit... -
HKorn
veterán
és persze biztos elkérnek érte legalább 200K-t
Run&Ride
-
AS
félisten
válasz correctman #48 üzenetére
Mindig a legnagyobb gyártókról van legtöbb hír. Most Samsung és Apple az. Ráadásul ez egy Magyar oldal és Magyarországon Samsung népszerűbb telo márka. Ha nem tetszik ne olvasd ennyi senki sem kényszerít.
Nubia Red Magic 8 Pro Realme GT 2 Pro , Samsung Galaxy Tab S6, Samsung Watch Active 2
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iPhone 14 Pro 128 GB Deep Purple - Garancia 2026-07-4
- IPhone 15 Pro max gyári független közel 3 év jótállás névre szóló számlával!
- Samsung Galaxy Note 20 Ultra 12/256GB ÚJ 12 hónap szavatosság!
- Iphone 15 Pro Max 256gb
- IPhone 15 Pro max 256GB gyári független 2027.03.22 Apple garancia névre szóló számlával!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs