Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Kansas

    addikt

    válasz Yany #2104 üzenetére

    Nem vagyok én kiakadva... de azt is tudom, hogy a 3733 MHz nem egy standard sebesség, tehát alighanem manuálisan volt belőve... persze lehet, hogy csak az órajel, a többit meg hagyta Auto-n...
    Azt is tudom, hogy az említett 14 vs 16 az a CAS latency, és órajelciklus a mértékegysége - tehát pl ms-ban kisebb érték, ha 3733-on megy a RAM, mint ha 3000-en menne.
    Mindezekkel együtt sem szeretem, ha nem lehet fixen tudni, mi az eredménye egy manuális beállításnak. Ha túl feszes, és a kontroller nem bírja, dobjon hibaüzenetet, adja meg az esélyt, hogy javítani tudjam, ne fedje el partizán-beállításokkal.

    (#2106) koko52 bár csak így lenne minden esetben...de ha pl. szeretnék venni egy még egy szett ugyanolyan memóriát, mint ami a gépemben van(3000MHZ, Geil Evo Forza CL16), nem keveset(~66e HUF) kéne leszurkolnom érte, annyiért már 4000-est is kapni. Másfél éve, mikor vettem, ugyanennyibe került, de akkor ez a kínálat közepe alatt volt, nem számított drágának. Franc se gondolta volna hogy minden más lemegy a felére, de ez a nyavalyás marad ugyanazon az áron...
    Jut eszembe... 50e-ért viheti, aki akarja, még jócskán garanciális.

    [ Szerkesztve ]

    Nincs olyan MI, ami képes lenne szimulálni az emberi hülyeséget... ha valaha lesz, annak tuti az emberi hülyeség lesz az oka... A Föld erőforrásai közül a legjobban az ész van elosztva - mindenki meg van róla győződve, hogy több jutott neki, mint másoknak.

Új hozzászólás Aktív témák