Új hozzászólás Aktív témák
-
m0h0senator
őstag
válasz Karcub #27145 üzenetére
Igen tudsz. Leszeditek mind a ketten a promods-ot, a DEF fájl-nak kell ugyanannak lenni, átküldöd a haverodnak és azt használja ő is. Majd a mod sorrendet egyformán helyesen állítjátok be. Konvojba bemész létrehozod a játékot és ha jól csináltatok mindent haverod is fog tudni csatlakozni.
An odyssey through the realm of consciousness.
-
m0h0senator
őstag
Továbbra is azt mondom, hogy modderek nélkül már halott lenne a játék...
Én is ezen a véleményen vagyok. JBX3,Project Nextgen, JonRuda, FreD, Selonik csak, hogy néhányat említsek akiknél már nem kevés dollárt hagytam, hogy kibővítsem a játékot és megfelelő textúrával ellátott kamionokat hajtsak.An odyssey through the realm of consciousness.
-
m0h0senator
őstag
válasz Delerium #28415 üzenetére
Pedig pont Zee szívódott fel az elmúlt időben, mostanában kezd visszatérni. Aki fizetős modot árul az ő érdeke is, hogy adjon támogatást, mert a community hamar kidobja maga közül. Én is futottam bele 1-2-be ami nem lett később updatelve. De ahogy írták, aki 20-30USD-t kér el egy vontatóért az általában már beta-ra felkészíti az adott gépet. Én kb 3-4 éve használok fizetős modokat és semmivel semmi problémám nem volt, csak élvezem a minőségi munkát.
An odyssey through the realm of consciousness.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest