- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákka Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- Projektor topic
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- HDD probléma (nem adatmentés)
- 3D nyomtatás
- Házimozi belépő szinten
- OLED TV topic
- Milyen TV-t vegyek?
-
PROHARDVER!
-= Sony Xperia Z3 Compact =-
Új hozzászólás Aktív témák
-
Expendable
aktív tag
válasz feroooo31 #5249 üzenetére
Nem gondolom azt, hogy egy 110e Ft-os telefonra sok lenne a 2500Ft-os Nillkin üveg, ami már bizonyítottan jó. De hajrá, kísérletezzetek csak Ha bejön, akkor jól jártatok a -1000Ft-al, hanem, akkor rosszul -50e-el (ha csak a kijelző törik)
Persze sarkítok, de spec nekem bőven megérte a 2500Ft-ot a 9H-s üveg. -
Armahun
addikt
Nekem a Nilkint is sikerült már szépen össze karcolnom, pedig nem is csiszolok itthon gyémántot.
Ha szerinted egy tárgy lehet Ő, akkor te is az vagy. Jó étvágyat evés előtt illik kívánni. A már evő embert ezzel étkezésében megszakítani igen nagy illetlenség.
-
Armahun
addikt
válasz Armahun #5253 üzenetére
Viszont a nillkin ovális kivágásai esztétikusabbak és minőségibb gyártásra utal, mint a sarkosan kivágott szélű társai.
A kép csak illusztráció
[ Szerkesztve ]
Ha szerinted egy tárgy lehet Ő, akkor te is az vagy. Jó étvágyat evés előtt illik kívánni. A már evő embert ezzel étkezésében megszakítani igen nagy illetlenség.
-
vicces
addikt
válasz Armahun #5254 üzenetére
Én csak abban reménykedem, hogy a cruzerlite tokom fog rendesen illeszkedni. A tokom nem adom, ehhez ragaszkodom!! Tegnap pakoltam egy kis zenét a kártyára, és ehhez szét kellett szednem a telefont és a tokot, de olyan volt a telefon nélküle, mint egy meztelen csiga
Egyébként vezeték nélkül, hogy tudnám osszekotni a géppel a telot? Esetleg wlanon?:)
-
geccoblaze
aktív tag
Erről majd mindenképpen osszál meg légyszi tapasztalatot (illeszkedés pontossága, szélek eldolgozása. többszöri felrakás elviselése, karcállóság).
Ericsson GA 628 -> Sony CMD J6 -> Ericsson T65 -> Nokia 6610 -> Nokia N95 8GB -> Samsung Galaxy SII -> Sony Xperia Z3 Compact -> Samsung Galaxy S7 -> Samsung Galaxy S21
-
geccoblaze
aktív tag
Vezeték nélküli kapcsolat:
Fájlmásoláshoz Airdroidot használok. Egy Facebook posztért megkapod a prémiumabb funkciókat is két hétre (nagyobb fájlméret átvitele, mappaátvitel stb.), aztán újra posztolhatsz.
Zenét telefonról PC aktív hangfalára Bubble UPnP-vel küldök. Az ingyenes verzió csak 16 számot játszik le egyhuzamban, de egyelőre még nem éreztem szükségét, hogy 1000 Ftot adjak a prémiumért.
Ericsson GA 628 -> Sony CMD J6 -> Ericsson T65 -> Nokia 6610 -> Nokia N95 8GB -> Samsung Galaxy SII -> Sony Xperia Z3 Compact -> Samsung Galaxy S7 -> Samsung Galaxy S21
-
Armahun
addikt
Menu, beállítások, xperia, kapcsolat, usb kapcsolat, párosítás számítógéppel.
Itt követed az utasításokat.szerk:
Nem kell külön program a másoláshoz, ha már párosítottad a gépet a telefonnal, akkor az xperia kapcsolatokon belul csatlakozol.
Ekkor megjelenik a készüléked a windows meghajtók között és oda és azt másolsz amit akarsz.[ Szerkesztve ]
-
geccoblaze
aktív tag
-
Armahun
addikt
válasz geccoblaze #5259 üzenetére
Igen ott nehezen lép át mindenkinél. Nem csak hetesen, de nyolcason is.
Várd meg, tovább fog menni, lehet 5-10 perc is.[ Szerkesztve ]
-
-
umfrider
senior tag
válasz geccoblaze #5262 üzenetére
Igen, frankó megoldás. Mondjuk annyi a hátránya, hogy lassabban másol, mint az Airdoid, illetve az elemek megjelenítése is több időbe telik szvsz.
Üveg én 0,30 mm-eset rendeltem 2000-ért. Nem azért mert 500 Ft volt a difi, hanem mert nem voltam elég körültekintő aztán csak toltam a pénzt PayPalon keresztül. Eddig nem érzékeltem hátrányát...
( nillkin túl vastag egyes tokokhoz. Amit pl hirdetek alu keretet azért nem megy rá a telelefonra, mert a hátlapi üvegem 0,50 mm. Ha az is 0,30-as lenne, akkor csisszre rápasszolna )
'Egy nap 24 órából áll; akkor, ha 6 órát alszol marad 18 órád. Persze mondhatod, hogy "várj egy picit, én 8 - 9 órát alszom". Ebben az esetben azt javaslom, aludj gyorsabban!'
-
-
muchacoado
aktív tag
Tudtok ajánlani olyan szilikon tokot aminél nincs kivágva az usb fedél helye? Amit berendeltem úgy el van nyomorodva azon a részen hogy gusztustalan.
Talán aluminium tok lenne a jobb választás?
[ Szerkesztve ]
-
jancsiii
tag
válasz LouiS22 #5265 üzenetére
Én úgy gondolom,hogy a kérdésre kielégítő választ adtam,majd eldönti a kérdező,hogy akarja e vagy sem használni ezt az opciót! A másik pedig,hogy ha alkalmas a készülék 4k-ra akkor előfordulhat,hogy valaki használni is akarja! Nem utolsó sorba semmi közöd hozzá,hogy van e mozi termem vagy,hogy min nézem,vagy egyáltalán nézem e,ez az én dolgom.
[ Szerkesztve ]
-
geccoblaze
aktív tag
-
fPApi
őstag
válasz geccoblaze #5269 üzenetére
Sajnos sokszor van így, hogy a gyári megoldás csak azért van, hogy legyen, de érdemes a külön appot felrakni.
-
G@be22
tag
Én FTP kapcsolatot használok a fájlok átvitelére. Nekem bevált Régen AirDroidoztam, asszony mai napig azt használja.
Konrétan ezt használom.
Egyébként Nillkin üveg van rajta elől és hamarosan hátra is. Még nem volt meg a telefon de már tudtam, hogy nem fogok olcsó védőt venni rá, inkább kiadom a pénzt érte, nem bántam meg.
[ Szerkesztve ]
-
VincentV
csendes tag
Sem a korábbi, sem pedig a jelenlegi telefonnal nem sikerül wifin keresztül kapcsolódnom a számítógépre. Mármár letettem róla de most, hogy látom hogy másoknak milyen simán megy, nem hagy nyugodni a dolog.
Hiába sikerült a párosítás, valamiért nem kapcsolódik
Valószínűleg a router lehet a ludas, de nem merültem még bele az ilyen jellegű beállításokba korábban ezért nem akarok elbaxni semmit.
Arni szerint keresnem kéne egy AP isolation beállítást, viszont a T-home-os Cisco EPC3925-ös router beállításainál sehol nem találok ilyet.Sikerült valakinek ilyen routerrel csatlakoznia a pc-hez?
"ice-ice-baby" - jég-jég-csecsemő
-
Armahun
addikt
Wifin keresztül kapcsolódik, csak a telefonon az usb kapcsolat menüpont alá tették.
Egyedül a párosításnál kell kábellel a géphez kötni, utána vezeték nélkül megy.VincentV:Megpróbálhatod még törölni a párosítást és újra kezdeni.
[ Szerkesztve ]
-
zotyi8
tag
válasz VincentV #5273 üzenetére
Nekem is ugyanez a T-home-os Cisco EPC3925-ös router van....szerintem még próbálkozz, ha elsőre nem jön össze akkor töröld a párosítást és úgy kezd elölről.
Nekem simán összejöt, megjegyzett mindent most már csak sima rutin /csatlakozom-leválasztom/ a sebessége is tökéletes.
-
-
feroooo31
tag
Valaki adna egy rövid ismertetőt,hogy mire jó egy okosóra?
Samsung S8 Orchid grey S6 Edge White and A5 White - Telekom
-
Tomika86
senior tag
Sziasztok!
Lehet úgy a Kitkat-nál, hogy jobbra húzom a nevet akkor hív, ha balra akkor SMS-t ír akin a telefonkönyvben vagyok?
-
feroooo31
tag
Sajnos nem
Samsung S8 Orchid grey S6 Edge White and A5 White - Telekom
-
Dudikoff.
csendes tag
Sziasztok!
Tudtok nekem mondani jól használható hívás blokkolót? (Amit régen használtam, az állítólag már nem megy rendesen 4es droidon.)Másik kérdés: első napom végig bekapcsolt wifivel töltöttem, pedig nem akartam. Wifi beállításoknál van egy lehetőség, hogy alvó állapotban ne használja a wifit, plusz a stamina mód is kikapcsol elvileg minden adatforgalmat, plusz a stamina óra is be van kapcsolva. Azt tapasztaltam, ha a helyalapú wifi aktív, és itthon vagyok, nem kapcsolja le a wifit. Hely alapú wifit lekapcsolva már jobb a helyzet, de akkor is azt látom, hogy azért néha-néha kikapcsolt képernyőn is csatlakozgatna valahova a wifi..., a legtutibb megoldás, ha kézzel kapcsolgatom, de akkor meg minek ez a sok intelligens megoldás? Valami ötlet?
-
sisqoboy2
tag
Koszi a tippeket. En mar vegigmentem mindenen. Wifi bekapcsolva van es kesz. Tok mindegy mit allitok…
Sebaj. Ez legyen a legnagyobb baj… -
Armahun
addikt
válasz Tomika86 #5282 üzenetére
Lehet, csak másik tárcsázó program kell hozzá, például ExDialer.
Plusz azt szeretem benne, hogy lehet vele hívó szerint rendezni a híváslistát, tehát egy ember csak egyszer szerepel benne és azon belül van listázva idő szerint a kimenő, bejövő, sikertelen hívások.
[ Szerkesztve ]
-
zotyi8
tag
Szeptember előtt jön a Sony Xperia Z4
[ Szerkesztve ]
-
Wajk
addikt
válasz muchacoado #5266 üzenetére
én is sokat kerestem, de csak ezt találtam: Cruzerlite Bugdroid
iPhone 13 Mini 256GB | RT-AC65P - SWRT B5.1.7 - M3 2TB
-
Szabolcs87
csendes tag
Cruzerlite Bugdroid tokkal kapcsolatban lennék kíváncsi TAPASZTALATOKRA. Ha Nillkin üveg van a telefonon akkor is rendesen passzol??? Mennyire strapabíró? Gyári dokkolóval lehet használni? Pár hónappal ezelőtti részben olvastam, hogy páran rendeltettek az akció folyamán, esetleg nincs valakinek egy fölös fehér eladó?
[ Szerkesztve ]
-
Z04RD
csendes tag
Sziasztok!
Dilemmával küzdök. És sürgős segítség kéne.
Tönkrement a Sony mini pro-m (sk17i) és idő előtt kell vegyek egy új telefont.
Nálam a teló max 5" átmérőig ok. Nagy kezem van de szeretem fél kézzel használni, és ami 5" fölé megy az már kezd kényelmetlen lenni.A dilemma a következő.
Z1 Compact, vagy Z3 Compact (továbbiakban Z1 és Z3)?
Z1-et kaphatok már 86e Ft-ért is, míg a Z3 106e Ft És akkor ezek ilyen 1 éves, forgalmazói garanciát jelentenek de már a teljes gyári kiegészítőkkel.
Ha tisztább forrásból venném, ahol a 2 éves full gyári gari jönne, akkor Z1 98e Ft, Z3 156e!!!
86-ról még megéri az a plusz 12 ruppó a fullosabb szolgáltatásért, de a Z3 csak a "HU garanciával" lenne fogyasztható.Tudásban a két telefon számomra közel azonos. 4k-ban nem fogok filmezni, mert nincs még 4k-s tv-més monitorom a családi filmes archivumba meg nem ezzel fogok dolgozni. A lassított 1080p-re sem nagyon van igényem. Bár igaz a macskát érdekes lehet játék közben lassítva visszanézni, de szökőévente egyszer volna rá igény. Fénkyép. 12000-es ISO-val nem fotózom. Meg nekem fotóamatőrködéshez van felszerelésem, így a telós kamera felhasználása nálam ad-hoc jelleggel megy, és többnyire komolytalan, csak egy egy facebook post erejéig használom.
Zenében mindkettő erős, van BT4.0 meg A2DP, így a fejhallgatómat mindkettő szépen meghajtaná. Ebből következik, hogy a telefonba épített hangszóró nekem csak parasztvakítás, még ha Bang&Olufsen lenne is a gyártó.
A nagyobb kijelző jobb, de 0.3" azaz 7.6mm átmérőben nem túl látványos növekedés. Egymás mellett látni a különbséget, meg a káva szélességén lehet észrevenni. Így nálam ez is azonos. Az akksi az újban nagyobb, de az adatok alapján a nagyobb kijelző le is zabálja a többletet. Proci és GFX chip. 300MHz megint nem sok. Teszten kijön a különbség, de szemre szerintem nem sűrűn fogom észlelni. GFX azonos.
Szoftver. Erre nekem ott a Google play, nem szeretem ha túl van tömve nekem haszontalan dolgokkal, majd azokat nem tudom eltávolítani, így a fitenss cuccaik amit a Z3-ba raktak érdekes, meg a Social Life is, de szerintem ha ilyen kéne Playen megtalálom.Mi maradt? Nem sok. Látható, hogy gazdasági okokból a Z1 felé húzok (egy röpke időre elgondolkoztam a Z2-n a 3GB ROM miatt, mint köztes alternatíván, de az 5.2" nagy, még ha csak picivel is, de nekem már nagyobb annál ami elfogadható), de ha valaki meg tud győzni, hogy miért vegyem meg a HU garis 106-111e Ft-ra árazott Z3-at a 98e Ft-os full gyári garis Z1-el szemben, azt szívesen meghallgatom!
Köszönöm jó előre is a tippeket, tanácsokat.
Ja, a Z3-at lehet kivártam volna, ha nyár végére esetleg lejjebb kúszott volna árban, de most muszáj helyzetben vagyok, és ha elkötelezem magam az minimum 2 de inkább 3 évet fog jelenteni, mert hamarabb nem szokásom telefont cserélni. Minim is mostanában múlt el 3 és fél éves.
Van rajtam egy kockás szoknya, nem vagyok még hozzászokva!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Légy szíves először a Téma Összefoglalót olvasd el, hátha a kérdésedre már abban megtalálod a választ!
Boldog Karácsonyt minden Z5C tulajnak!
- Apple iPhone 16 Pro 256GB Black Titanium, Bontatlan, 1 Év Apple Garancia
- iPhone XR 64GB Black Refurbished
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest