Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • soldier2

    őstag

    válasz stgabi #2194 üzenetére

    OK, hogy megemlítetted, de ettől még a Crome lett elb..va nem a telefon. És ráadásul tudtommal nem sony specifikus a dolog, tehát ettől kezdve nincs választásod ha a chromehoz ragaszkodsz (itt meg lehet engem cáfolni, nincs személyes tapasztalat). Ráadásul nem a Chromot kell letiltani, elég a frissítést eltávolítani és auto updatet kikapcsolni.
    Hang/mikrofon - abból amit én próbáltam kb ugyanaz mint a Z1, azzal pedig nincs gond. Nem fogsz vele házibulit csinálni saját hangszóróval, de a kihangosított beszéd érthető. Nekem autóban nincs külön kihangosító, és többnyire jól értem amit mondanak. Vonaton, vasútállomáson, metróban gyakran telefonálok, és hidd el hallani lehet a másikat, és téged is hallanak.

    BMS: Nem, nincs üvegből, csak annak látszik :) A Japán változat háta állítólag üveg, de ami az európai hálózatokon működik, az bizony műanyag, és mivel üvegszerűre van polírozva, így látszik rajta minden karc.

    [ Szerkesztve ]

    Van úgy, hogy bizonyos aktákat ki kell nyomtatni. A https://fundaforest.eu/hu oldal meglátogatása csökkenti a környezetterhelést. Köszönjük, hogy kattintott!

Új hozzászólás Aktív témák