- Projektor topic
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Melyik tápegységet vegyem?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- OLED TV topic
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- Számításokat is végző HBM memóriára szavazna a Samsung
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
bloomberg
tag
Én inkább azt mondanám, hogy ismerünk olyan fizikához értőt, aki szerint normális a lilás CA azokkal a fizikai paraméterekkel, amikkel annak a gyártónak az a terméke rendelkezik, amiről tudunk.
Én a hozzáállásukat dicsérném inkább, nem szeretném a másikat fikázni, de akár megtehették volna az általam leírtakat is.
A k750i-től az xperia mini-ig útáltam a sony-t.
Azóta egyre inkább másznak vissza a szívemhez közeli gyártók dobogójának csúcsára.
-
sti
tag
Na pont ezt akarom kivárni
Kicsit már unom az ígérgetéseket, tényleg sokat csalódtam mostanában a Sonyban. Az utóbbi pár hónapban én is látok valami javulást, játékos vagyok úgyhogy nekem mindig a Playstation meg a játék támogatás az első a Sony termékeknél.
Ami nagyon fáj még mindig az az Xperia Play borzasztó gyenge first party támogatottsága, ami most a PS1es címek nélkül majdnem hogy 0 lett. Illetve a PSP-s és PS2es címek visszafele kompatibilitásának a gyengesége. Vitán nem tudok pl Silent Hill Origins-t Shattered Memories-t, Burnout Dominatort stbstb játszani. De a legszebb hogy a Killzone Liberation ami Sony fejlesztés az se megy...számom ez vicc kategória. PS2-PS3 a Play-PSP kompatibilitás már lejárt lemez de még mindig kinyillik a bicska a zsebemben, PS Plus támogatás mobilokra nem létezik(vitán is vicc) az online áraikkal meg elmennek a 'csába...
Szóval ezeket a dolgokat gatyábarázzák és még a porszívóm is Xperia lesz -
Pool_
tag
válasz mrlujoak #136 üzenetére
Nos.. Felhívtam a sonyt, regisztrálták a sorozatszámot, azt mondta az ürge hogy hónap végén hívnak fel mindenkit aki regisztrált most náluk telefonon, majd elviszik a gépet "cseppállósítani" és majd x hét múlva visszaadják. Tehát nincs szó cseréről, egy sima garanciális ügyintézés ahogy kiveszem. A csóka egyébként semmit nem tudott a dologról, mindennek utána kellett kérdeznie, szóval az sem biztos hogy így fog működni.
-
petymeg
addikt
válasz mrlujoak #148 üzenetére
Kiszámíthatatlan, hogy meddig lesz ott, olvasva a véleményeket a szervizről. Erre meg nem vagyok felkészülve, eléggé sok mindent intézek ezen a telefonon.
Mocskos idők, szeretned kéne, A jövő itt van és sose lesz vége! Mocskos idők a sarokba bújva! A jövő itt van, kezdjük újra!
-
petymeg
addikt
válasz mrlujoak #161 üzenetére
Eldöntöttem am. beruházok egy ilyen tabletbe, nem várok a 32 gigásra. Ebben van kb 10 giga azt +32-vel bővíthetem az már nem kevés, még 2-3 gigás film is elfér rajta bőven.
Ha nem elég akkor plusz kell egy otg kábel és akkor az 500 gigás usb-s winyó kapacitása is ott van. (vagy rosszul tudom, hogy otg képes?)
Meg a 3g se létszükséglet, a mobilnet megoldható a telefonon keresztül.Így viszont elhalasztom a xperia s -->xperia t upgradet egy időre.
Azt honnan tudom meg, hogy mikori gyártás?
Simán ott van ráírva, vagy vmi kódot kell megfejteni?[ Szerkesztve ]
Mocskos idők, szeretned kéne, A jövő itt van és sose lesz vége! Mocskos idők a sarokba bújva! A jövő itt van, kezdjük újra!
-
petymeg
addikt
válasz mrlujoak #175 üzenetére
Nekem az furcsa, hogy ez 3g-s és 16 gigás. Nem úgy volt, hogy a 3g-s 32 és 64 gigás?
A T-nél webshoppban még előfizu nélkül is jobb vétel (135k), mint a MM-ban pl.
-
luke.
aktív tag
válasz mrlujoak #173 üzenetére
Szerinted? Mivel ez a Sony Xperia Tablet S topic ezért nem valószínű, hogy más kütyű strapa tesztjét keresem itt! Értelem...
+SoulRiever- köszi a haverod hugának telefonszámát a szomszédom kutyája nagyon élvezte a társaságát, jól elvoltak! Azzal van probléma aki szerint egy játék meghatározza ki mennyit ér!
-
luke.
aktív tag
válasz mrlujoak #185 üzenetére
Több helyen olvastam, hogy a Tablet S csepp és vízálló valamint külömböző dolgoknak jobban ellenáll, mint a többi tablet. Átolvastam újra a cikket de ez sem megerősítve sem cáfolva nem lett benne és strapa videó sincsen, bár a strapa készülékek többségénél kimarad.
+SoulRiever- köszi a haverod hugának telefonszámát a szomszédom kutyája nagyon élvezte a társaságát, jól elvoltak! Azzal van probléma aki szerint egy játék meghatározza ki mennyit ér!
-
petymeg
addikt
válasz mrlujoak #189 üzenetére
Szó nincs félinfóról, meg hangulatkeltésről. Nincs okom rá.
A hiba lehetősége az összes üzletben lévő példányt érinti. Tehát lutri megvenni bármelyiket is, mert a vétel után regisztrációval tudják megmondani, hogy hibás e. És 4-5 hétig pöcsölnek a vizsgálattal meg a javítással.
Ezeket nem én találtam ki, a call centeres fickó mondta...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Microsoft Surface Slim Pen 2 és töltő eladó !
- BONTATLAN Új Magyar Magic Keyboard és Smart Keyboard iPad Pro 12.9 Azonnal Átvehető DEÁK Térnél
- ÚJ Surface Pro 10 Business edition Intel Core ultra 5 135U 16GB RAM 512GB SSD
- iPad Pro 12.9" 512 GB Wi-Fi Space Grey + Pencil 2 + Magic Keyboard garanciális
- iPad 7th. 32GB Cellular Független Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 92%/p3779
- asus memopad 7
- Panasonic Toughbook CF-20- Ütésálló tablet / laptop
- Apple iPad Mini 6, Space Gray, 64Gb, Wifi+Cellular, garanciális + Pencil
- Apple iPad Pro 2024, M4, Oled, 11'' bontalan,új, 256Gb, Wifi, 1 év apple garos , Space Black
- Apple iPad 9, Space Gray, makulátlan, 64Gb, Wifi+Cellular ( eSim ) 10.2'' Retina + Smart billentyű
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest