- Itt vannak az Apacer Intel és AMD profilokkal konfigurált DDR5 tuningmemóriái
- 14 az 1-ben USB4 dokkoló jött a Razer fémjelzésével
- Asztali használathoz tervezett, masszív kapacitású külső SSD a Team Grouptól
- Egyelőre nem tervez Lunar Lake-hez hasonló dizájnt az AMD
- Két MSI alaplapban is leégett az AMD új Ryzenje
Új hozzászólás Aktív témák
-
csabaxd14
csendes tag
Sziasztok.A napokban került hozzám ingyen a Sony Xperia SP készülék.Az egyik haverom telót váltott igy számára felesleges lett az sp és ingyen oda adta nekem.Gyári alaphelyzetben raktam,azonban problémám adódott vele miután szépen "belaktam" a telefont. Nagyobb erőforrás igényű alkalmazásnál a telefon oldalról sárgulni kezdett azaz előjőtt a "tipikus" sárgulás hiba.Ezután rootoltam a telefont, greenifyt raktam rá hibernáltam a felesleges alkalmazásokat .Igy a mai napon reggel 8-től délután 2-ig normálisan működött a telefon azonban most újra előjött ez a sárgulás hiba. Mit javasoltok mi tévő legyek hogy ez a sárgulás lehetőleg sose vagy legalábbis ritkábban jöjjön elő?
-
csabaxd14
csendes tag
Köszönöm a válaszokat.Mindenesetre marad nálam egy CM11-es Bagyusz féle ROM-al lesz ami lesz.
1 napja használom ezzel a rommal a telefont eddig még szerencsére nem volt sárgulás mondjuk greenify illetve ram maneger pro-t gyakran használom a biztonság kedvéért. Erről a problémáról mit tudtok? Mitől jön elő? A RAM fogy el vagy a processzor túlmelegedése miatt van ez? -
csabaxd14
csendes tag
Sziasztok. Sikerült leejtenem a Sony Xperia Sp telefonomat,körülbelül másfél méter magasból.A kijelző szerencsére nem tört be ,de mióta leejtettem a kijelzőn nem jelenik meg semmi "érdemleges" csak egy fekete sötét képernyő.Bekapcsolásra rezzen. Mi lehet a baja szerintetek? Lehet,hogy csak egy "alkatrész" mozdult ki a helyéről és emiatt csak sötét képernyő jelenik meg a kijelzőn?
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest