Új hozzászólás Aktív témák
-
Sordoran
addikt
válasz pazoti89 #21345 üzenetére
Az hogy C5303 egy dolog, ugyanis ez nem azt határozza meg.
Szerviz menü, tárcsázóba beírod: *#*#7378426#*#*
Itt Service info -> Software info -> Touch Firmware Version
Na és ez nem egyezik, még szolgáltatón belül se minden készüléken, nekem pl. Panel: 7
Másoknak meg Panel 6, és láttunk képen egymás mellett különböző Panel-el rendelkező SP-kről, és a 6-os asszem enyhén fátyolos oldalról nézve, míg a 7 még ugyanolyan szögből nem az. Persze ez nem jelent még semmit, sötétben tapogatózok én is, csak próbálkozok ötletekkel, hátha.ui.: Most látom ugyanitt ezeket, ami fura:
Phone Software Version 1269-3538_12.0.A.2.254
Customization Version: 1272-4713_R8AÉs mi ezekben a fura? A teló hátulján 1272-3161 az SI szám, és nem igazán értem, most hogy ez mifene így minden.
Valaki aki nemrég vett T-nél SP-t, nekik hátulján mi szerepel? Mert elvileg egyeznie kéne ugye.[ Szerkesztve ]
Double rainbow... what does it mean? Well, a double rainbow is a phenomenon of optics that displays a spectrum of light due to the sun shining on droplets of moisture in the atmosphere. Does that explain?
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- iPad topik
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- MIUI / HyperOS topik
- Elektromos cigaretta 🔞
- Tudományos Pandémia Klub
- PlayStation 5
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S24 5G Onyx Black, 1 Hetes, Karcmentes, Gyönyörű Állapotú, Független, 1 Év Garancia
- Samsung Galaxy S21 5G Phantom Gray, Karcmentes, Újszerű Állapotú, Független, Fekete, Garanciális
- Samsung Galaxy S21 FE 5G 128GB Olive, Karcmentes, Újszerű Állapotú, Független, Garanciális
- Samsung Galaxy A55 5G 128GB Awesome Ice Blue, Bontatlan, Új, 0 Perces, Független, Kék, 1 Év Garancia
- iPhone 16 Pro Max 256GB Független Hibátlan/2025.10.25.Apple gar./p3790
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest