- Itt vannak az Apacer Intel és AMD profilokkal konfigurált DDR5 tuningmemóriái
- 14 az 1-ben USB4 dokkoló jött a Razer fémjelzésével
- Asztali használathoz tervezett, masszív kapacitású külső SSD a Team Grouptól
- Egyelőre nem tervez Lunar Lake-hez hasonló dizájnt az AMD
- Két MSI alaplapban is leégett az AMD új Ryzenje
Új hozzászólás Aktív témák
-
Repsol600
addikt
Én feltettem, működik csak az auto fényerővel vannak gondok. Szinte annyira leveszi, hogy alig látszik.
Ha felteszem az újabbat akkor is kell wipe? -
David_DD
tag
őrület, álmomba nem hittem vna h még mindig van olyan rom amit frissítgetnek. Lehet majd teszek egy próbát vele, bár elképzelni nem tudom mit javítanak benne. gondolom biztonsági réseket foltozgatnak időről időre (?)
-
clFiTi
tag
válasz David_DD #51809 üzenetére
Ahogy látom ez egy 2014-es PAC kissé módosítva. Biztonsági frissítéseket nem látok. Egyébként egyáltalán nem rossz.
Az SP-t szinte a mai napig frissítik, van rá 6-os Android is, persze UBL-re. Sajnálom, hogy ebből a legtöbben kimaradunk.
Motorola Defy+ volt az előd, ott a voltak ROM-ok szép számmal (ahogy itt is), de Quarx a mai napig tolja rá a CM11-et. A lényeg, hogy ott van Custom Kernel zárt Bootloader mellett is. Ha itt meg lehetne oldani, nekünk is lehetne 6-os Android. A Defy+ 2.3.6-ról indult, most 4.4.4, és a mai nap is van új ROM.Intel Xeon E5450, https://fiti.ddns.net
-
csabaxd14
csendes tag
Sziasztok.A napokban került hozzám ingyen a Sony Xperia SP készülék.Az egyik haverom telót váltott igy számára felesleges lett az sp és ingyen oda adta nekem.Gyári alaphelyzetben raktam,azonban problémám adódott vele miután szépen "belaktam" a telefont. Nagyobb erőforrás igényű alkalmazásnál a telefon oldalról sárgulni kezdett azaz előjőtt a "tipikus" sárgulás hiba.Ezután rootoltam a telefont, greenifyt raktam rá hibernáltam a felesleges alkalmazásokat .Igy a mai napon reggel 8-től délután 2-ig normálisan működött a telefon azonban most újra előjött ez a sárgulás hiba. Mit javasoltok mi tévő legyek hogy ez a sárgulás lehetőleg sose vagy legalábbis ritkábban jöjjön elő?
-
csabaxd14
csendes tag
Köszönöm a válaszokat.Mindenesetre marad nálam egy CM11-es Bagyusz féle ROM-al lesz ami lesz.
1 napja használom ezzel a rommal a telefont eddig még szerencsére nem volt sárgulás mondjuk greenify illetve ram maneger pro-t gyakran használom a biztonság kedvéért. Erről a problémáról mit tudtok? Mitől jön elő? A RAM fogy el vagy a processzor túlmelegedése miatt van ez? -
clFiTi
tag
válasz csabaxd14 #51817 üzenetére
Ez nagyrészt a gyári ROM-nál fordult elő, főleg a korábbi verzióknál. Hogy ezt mi okozta/okozza ezen megoszlottak a vélemények, valaki a ROM-ra/kernelre vezette vissza, de tudni kell azt is, hogy ezt a készüléket többfajta hardverral szerelték. Egy adott időszakban gyártott telefonoknál ez a jelenség gyakoribb volt, én talán egyszer láttam ilyet, nyilván mikor jobban le volt terhelve.
Szerintem a telefonra elég a greenify automatikus hibernálása, más nemigen kell. A többit döntse el a rendszer.
Ha CM11-nél is csinálja, mehet a SlimKat, esetleg az "új" PAC ROM.Intel Xeon E5450, https://fiti.ddns.net
-
Örni
senior tag
Lehet lesz Nougat is
There's too many men, too many people, making too many problems!
-
darkmore
tag
Erősen gondolkodok megint a gyári 4.3-ban, nekem a slimkat nagyon akadozik és gyökér facebook+messenger nem akar telepulni, már kiprobaltam kb. 4-5 régebbi verziót, amik felmentek, de vagy egyből bezárodik, vagy szetfagy a telo, most már a facebook lite se megy..., böngészőből használom, szerencsére lehet értesítést beállítani, de ez így nagyon fapad, pedig kommunikációm 90% így menne.
Gyáriban se vagyok biztos, mert ha jól emlékszem fórum társ által kitakarított rom volt, mérete minimumra szorítva, de már tuti nincsen meg, azzal jól teljesített a telo vagy két évig újrahúzás nélkül!
-
darkmore
tag
Köszönöm a linkeket, este lehúzom őket és nézem! Kösz!
-
clFiTi
tag
válasz Repsol600 #51822 üzenetére
Hát ha a 04.10-es SlimKAT-ről van szó akkor könnyen megesik, hogy némely alkalmazás nem megy megfelelően vagy nem települ/kiakad. Ugyanis az alapértelmezett futtatókörnyezetként az ART van beállítva. Lehet meg kéne próbálni visszaállítani Dalvik-ra.
[ Szerkesztve ]
Intel Xeon E5450, https://fiti.ddns.net
-
parts
tag
Utoljára ez a ROM volt fent, egész elfogadható volt.
Xiaomi 13T Pro
-
csabaxd14
csendes tag
Sziasztok. Sikerült leejtenem a Sony Xperia Sp telefonomat,körülbelül másfél méter magasból.A kijelző szerencsére nem tört be ,de mióta leejtettem a kijelzőn nem jelenik meg semmi "érdemleges" csak egy fekete sötét képernyő.Bekapcsolásra rezzen. Mi lehet a baja szerintetek? Lehet,hogy csak egy "alkatrész" mozdult ki a helyéről és emiatt csak sötét képernyő jelenik meg a kijelzőn?
-
zamar
csendes tag
Sziasztok!
A segítségeteket szeretném kérni. Van e családban egy Spercia SP, amin Cyanogenmod volt. Nagyon lassú volt, szerettem volna visszaállítani a rendszert. Visszaállítás után viszont nem ad képet a telefon. Ha megnyomom a hátlap alatti Off gombot, hármat rezzen és ennyi. Bekapcsolásra nem reagál, PC nem látja, csak az alján lévő zöld led világít egy pár mp-ig.
Van valami ötletetek hogy mit lehetne kezdeni vele? A rajta lévő telszámok elég fontosak lennének és nem tudom, hogy google címtárba lett e szinkronizálva.
Előre is köszi!
[ Szerkesztve ]
-
zamar
csendes tag
Közben sikerült addig eljutnom, hogy Flashtool-al gyári romot próbáljak rárakni. El is indul, viszont megszakad így a folyamat:
1/044/2016 12:44:49 - ERROR - Processing of loader.sin finished with errors.
11/044/2016 12:44:49 - INFO - Ending flash session
11/044/2016 12:44:49 - ERROR - Error in processHeader : 995 : Az I/O művelet megszakítva. (Egy folyamat véget ért, vagy egy alkalmazás megszakította az I/O műveletet.)
11/044/2016 12:44:49 - ERROR - Error flashing. Aborted
11/044/2016 12:44:49 - INFO - Device disconnected
11/045/2016 12:45:07 - INFO - Device connected in flash modeEgyébként ha csak rá van dugva akkor is reseteli magát bizonyos időközönként. Ezt írja is a flashtool egyébként.
11/045/2016 12:45:50 - INFO - Device disconnected
11/046/2016 12:46:07 - INFO - Device connected in flash mode -
Tybee000
aktív tag
Megrendeltem egy OnePlus3-at, ami egy öreg Xperia SP-t vált le. Megszolgálta a korát, nektek pedig még kitartást és türelmet a telefonhoz (szükség lesz rá )
-
whitezo88
nagyúr
Sziasztok! Adott egy ilyen telefon, 4.3 droiddal. FB Messengerben nem lehet hangüzenetet küldeni, hiába nyomom a gombot, nem érzékel semmit, animáció sincs a gomb körül. Beállításokban engedélyezve van a mikrofon, még újra is lett töltve rá. Mi lehet a baj?
-
isukim
csendes tag
Vodás SP RH-01-t ir. A megoldás: törölni a Google fiókot és újra regisztrálni. GOTO RH-01... ???
Vagy van más megoldás? Megköszönném... -
epeter84
csendes tag
sziasztok valakinek megvan a gyári t-mobilos rom mert ujrakellene telepítenem a telót a pc companion nemcsinálja meg
Microsoft lumia 640xl,sony xperia z5 compact
-
epeter84
csendes tag
megvan leöltöttem de nemcsinálja meg nemfűzi össze a fájlokat
Microsoft lumia 640xl,sony xperia z5 compact
-
Repsol600
addikt
Sziasztok!
Play szolgáltatás szívja az aksim, ma reggelre 90% volt az aksi használat. Van erre valami megoldás? Pac rom van fent.
-
lecso 100
csendes tag
Sziasztok!
Kékfogas bukósisakszettel remekül működik a telefon kihangosításom.
De zenét nem tudok átküldeni sehogy. Nem találok olyasmit, hogy lejátszás bluetooth-on...
Javaslat valaki?
Előre is köszönöm.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest