Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • PearCyp

    tag

    válasz fpy_ #12270 üzenetére

    A 431 es ics-t én még anno root nélkül kezdtem, később rootoltam a következő leírással:[először olvasd tovább, majd később kattints rá] klikk (bár már frissítették)

    Ha független a mobilod akkor lehet h tudsz frissíteni Sony Update Service-el, akkor ugorj a 2. pontra.
    //mielőtt elkezded akármelyik pontot, csekkold le, hogy az USB kapcsolat MSC módban legyen, fejlesztői lehetőségeknél az usb hibakeresés, az biztonságnál pedig az ismeretlen források be legyenek állítva.//

    1. Debrand és frissités:
    Most hogy megjelent az 587, flashtool-lal felratkam azthiszem innen töltöttem le, bár ha rákeresel h 4.1.b.0.587 global mini pro ftf, akkor találsz párat.
    Elindítod a flashtool-t és ahova telepitetted, oda a firmware mappába másold be az ftf-et. A programba rámész a BME VIK logora :DD , és rámész h flashmode. Kiválasztod a letöltött és bemásolt romot, és ha tiszta telepítést akarsz, akkor menj rá h wipe data (vagy ilyesmi). [én ezt ajánlom, bár akkor lesz egy kis meló h minden meglegyen ami volt, de mégiscsak tiszta lappal indul az uj android]
    Rámész h ok, telefont kikapcsolod, lenyomva tartod a hang lefelé gombot, és rányomod gépre, miközben nyomod a gombot. Megvárod amig végez.

    2. Rootolás és CWM
    Katt a linkre amit a leírás elején ágyaztam be. Elmagyarázom h pontosan mit kell csinálni mert néha g*cizik a dolog. Először is szedd le ezt a kernelt. [ugyanúgy, ahogy a romot raktad fel, flashtoolal bemásolod az ftf-et a firmware mappába->felrakod. Megveregetheted a vállad a telefonod jelenleg használhatatlan. na de sebaj, leszeded Doomlord root toolkitjét, és lefuttatod, kb sz@rd le, hogy miket ír az elején. a telefont ugy csatlakoztasd, ahogy flashtoolra, és várj. várj, várj, várj, amig rendesen le nem fut. Volt már nekem 2 perc, de 15 perc is, amíg elindult.
    na de egyszer le fog futni, végez, kiveszed az akksit, visszarakod a gyári kernelt,és kész a root.
    Utána leszeded az X-parts nevű programot Play-ről, rámész h install cwm, azt is kivárod, és minden kész.

    Próbáltam downgradelt rootolt gb ből frissíteni 587-es ics-re, de az nekem nem tartotta a rootot, szóval ezért ezt írtam.

    [ Szerkesztve ]

    Személyeskedés; érvelési hiba, a szónok nem az ellenfél gondolataival, állításával vitázik, hanem személyét minősíti, bírálja.

Új hozzászólás Aktív témák