- Apple notebookok
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen egeret válasszak?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Házimozi belépő szinten
Új hozzászólás Aktív témák
-
fatal`
titán
válasz dokee78 #1551 üzenetére
Jajjmár mekkora hülyeségeket írok.
Szóval a Defy+ 70k körül lesz, mini 50k.
Ráadásul a defy+ egy sima "piros lencsés" defy. Hiába van rajta gyárilag a gingerbread, a kernel verzió pl. ugyanaz mint a sima defy froyon (ráadásul custom rommal elérhető a ginger a simára is). A CPU is ugyanaz csak feljebb húzták, egyedül a nagyobb aksi érdekes, de amitt szerintem nem éri meg a plus a többletet.
Én is gondolkodtam a Defyn, de most meg már a t-nél nincs, a vodánál drága, meg a mini valamiért szimpatikusabb, hiába kisebb a kijelző.
-
-
sdd2
veterán
Igaz de pl. GsmLine nem egy drága üzlet és ott mikor a T már nem árulta a Cedar-t ott még volt vagy 3-4 hónapig.És 21K volt gyártói garival bontatlan dobozban.Karácsonykor itt még várhatóan lesz sima Defy.Bár én akkor is a Mini-t ajánlom neki.
Jó térerőt mindenkinek. iPhone 15
-
Mezcal
addikt
Mondjuk a mini jó pár dologban bucira veri a Defyt. Először én is azt akartam a T-nél, mert még lehet kapni, de aztán helyesen a mini mellett döntöttem.
Playstation 5 SE CFI-1116A - Bugatti Divo távirányítós
-
fatal`
titán
-
dilajoska1
őstag
érdekes dolgot találtam.lehet már ti is észre vettétek.
írtjátok be a tárcsázóba: *#*#7378423#*#* service tests és ott van olyan hogy HDMI Test.az az érdekes hogy simán engedi hogy belépj a tesztbe pedig elvileg nem tudja a hdmi-t, mert nincs is kimenet rajta.elvileg ennél is azt kénne kíirnia mint amit az IrDA Test-nél!Xiaomi Mi 10T Pro Lunar Silver 8/256Gb (GPU Adreno 650 - 925Mhz OC UV [original 587Mhz] + new Vulkan driver)
-
JoolsNOS
veterán
válasz dilajoska1 #1573 üzenetére
Errôl jut eszembe. USB OTG videón láttam, hogy tv-re rakták. Ezt valaki próbálta már?
I5 12400F, Asrock B660M Steel Legend, RTX4070 super, 32Gb DDR4 3200, Seasonic Focus 650 Platinum
-
-
dokee78
félisten
Ezek vannak kint sorrendben:
-
HEKIT99
csendes tag
Vannak hibái a telefonnak? Valahol azt olvastam hogy a kijelző néha meg gajdul.
Holnap készülök meg venni. -
Bailey
senior tag
válasz krisztian112 #1585 üzenetére
A 2.3.4 frissítés óta csak ritkán ugrál a fényerő. Azelőtt is csak lámpafénynél csinálta.
-
HEKIT99
csendes tag
Ha vissza viszem szervizbe akkor orvosolják?
-
ricsike81
aktív tag
narancs és zöld színekkel világítva jelzi az akkumlátor töltöttségi szintjét ? Nekem csak pirosan jelezte,hogy merül az akksi. Ha töltöttem, akkor narancssárga sosem jelezte az akksi töltöttségét, csak piros, vagy teljes feltöltés esetén zöldet jelzett. Nálatok volt narancssárga jelzés akár lemerülés, vagy töltés esetén ? kérlek válaszoljatok privátban. köszönöm!
-
DrJános
aktív tag
válasz JoolsNOS #1590 üzenetére
Igen úgy lenne, csak sajnos nem lehet kikapcsolni a szenzort. Valamiért a Sony Ericsson úgy gondolta, hogy így jó lesz. Pedig szerintem is alap lenne, hogy a felhasználó dönthesse el, hogy használja-e vagy sem.
Gép és régi mobilok profilban. jelenlegi mobilom : Samsung Galaxy S10
-
DrJános
aktív tag
Csak az a vicc, hogy ez a feature az alap Droidban benne van (ha jól emlékszem). Amúgy vicc mert az Xperia Play-en bekapcsolták ezt a funkciót mert annak még érzékenyebb volt a szenzorja. Persze így is használható a gép, csak kicsit gáz, hogy egy szinte tökéletes mobilba ilyen pitiáner hibát hagynak aminek a "javítása" semmibe sem kerülne.
Gép és régi mobilok profilban. jelenlegi mobilom : Samsung Galaxy S10
-
puszta123
tag
Ti használjátok a timescape facebook modulját? Mert én 2.3.3 alatt használtam, és nagyon megszoktam, viszont amióta 2.3.4 van fenn azóta nem frissít és azt mondja h kapcsolódási hiba...pedig megy rendesen a net rajta. Mit kéne csináljak szerintetek? Amúgy király az új szoft Akksija konkrétan kétszer addig bírja
Citromosh teafilter. Az ultimate.
-
half333
őstag
Szerintetek a 2.3.4-es frissités után lesz még 2.3.x vagy mindjárt 4.0-ás,tekintve h a 3.x már tab-frissitések??
-
Bukk900
őstag
válasz half333 #1595 üzenetére
A 2.3 mézeskalácsból már nem lesz több, a 4.0 ICS-vel összeolvad a 2.3 és a 3.X
A következő SE telók már android 4-el jönnek ki jövőre, amit reméljük megkapnak az idei modellek is, mivel a hardver alkalmas rá.
4.0 újdonságokhalf333: sikerült feltenned a 2.3.4-et?
[ Szerkesztve ]
-
dokee78
félisten
Bukk900 amit reméljük megkapnak az idei modellek is Nem remélni kell,hanem biztos megkapják a 2011-es modellek.
Na megszereztem az Xperia Active óráját.
-
dokee78
félisten
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Horizon: Zero Dawn
- Rezsicsökkentés, spórolás (fűtés, szigetelés, stb.)
- Sorozatok
- BestBuy topik
- Háztartási gépek
- Ingyenes vagy akciós szoftverek
- Apple notebookok
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest