- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Gaming notebook topik
- Androidos fejegységek
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Projektor topic
- OLED TV topic
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Új hozzászólás Aktív témák
-
becikem
tag
-
Ferenczi Áko
addikt
Honor 200 Pro - Playsation 5 - Honor Watch Gs Pro - Hisense 55U8QF & 65U8QF
-
becikem
tag
Témákat nem lehet valahogy ráhegeszteni az arc-ra?
Nem a gyárit nyilván, hanem valami szinesebbet, mint a gyáriak.
Hm? -
Ablakos
őstag
Mennyi az ideális fizikai memória szabad terület arc s-n? 50-60MB szabad kijelzésnél eléggé elgondolkodik, akár egy tárcsázásnál is. Vagy inkább a cpu terhelés okozza ezt a rövid tacetet?
-
-
M_o_g_y_i
őstag
válasz #31757056 #10618 üzenetére
F@x@ kép, gratulálok!
Már az új kamera-driver feszít a telefonodon?
Én fölraktam és lőttem már vele pár "durva" képet. (na jó, nem annyira durva, csak jók a színek, és a tömörítés is kisebb úgy érzem)[ Szerkesztve ]
4db szép állapotú 4x100 6.5x15 ET35 acélfelni eladó!!! - Olyan nincs, hogy valami nem sörnyitó!
-
törölt tag
Hy!
T-comos garis a telom.Kb 4 héttel ezelőtt el kezdte csinálni ,hogy fogja magát és felvillan a kijelző majd 15sec mivel arra van állítva vissza áll rá azaz alvó űzemodba megy..Ezt csinálja éjjelente is kb valamikor egymás után 4-5* is de valamikor meg csak 1-2*.Elvittem a T-comba és szoftvert újrarakták.
Tegnap vettem észre ismételneten csinálja szóval a problémát nem oldotta meg.
Egyébként a 100% akksit egy éjjel a ki-be kapcsolgatásokkal lemeritti úgy egy kis cellával.
88% körülire.
Kérdésem kinek van hasonló tapasztalata? -
scope2007
addikt
válasz #00809728 #10624 üzenetére
nekem volt.. szintén esti TVzésnél azt vettem észre hogy felvillan a telefon..azt hittem üzenet vagy hívnak.. de semmi.. csak kapcsolgatta a kijelzőt
lehet valamelyik apk volt, mert újra lett húzva nekem is a GB és azóta nemCUBE AIM SLX 29" + SEAT LEON 1P 2.0 PD-TDiiiiiiiiiiiiiiiiii
-
Ferenczi Áko
addikt
válasz #00809728 #10626 üzenetére
Töltsed le a play-ről az AIR PUSH DETECTOR nevű programot. Futtasd le,és kihozza a hibás alkalmazásokat. Töröld le őket,és remélhetőleg megoldódik a problémád!
A proginál az utolsó hsz: nem értettem , hogy a telòm lezárt àllapotban miért villan fel időnkènt. neten olvastam hogy ez a progi kell. ès TÈNYLEG JÓ! megtalálta a sok reklàmos progit, töröltem mindet, és azóta a telóm se villan fel. kötelező mindenkinek ! megérdemli az 5 *-ot!!!
Szerintem ez mindent elárul!
[ Szerkesztve ]
Honor 200 Pro - Playsation 5 - Honor Watch Gs Pro - Hisense 55U8QF & 65U8QF
-
törölt tag
Köszönöm
-
droti25
őstag
Sziasztok
Már többször tapasztaltam azt hogy amikor letöltök egy játékot és még wifin keresztül le kell szedni hozzá pl. 500 mb-ot, akkor egy idő után megszakad a letöltés. Ez miért van? Routerben kell vmit beállítani esetleg? -
lovrityp
csendes tag
válasz cassius.clay #10003 üzenetére
Nekem például nagyon bejött a 4.0. Minden jól működik és már egy hónapja rátoltam a új verziót. Ja és win 7 64 bitem van.
-
Vangelis
félisten
válasz Ferenczi Áko #10629 üzenetére
nekem semmit nem hozott ki???
@@@@ https://armegoszto.hu/deals/new
-
bandi0000
nagyúr
Hali van egy kis gondom feltettem az IGO t pont akkora felbontásban mint a kijelző és amikor elindul levág belőle valamennyit amekkora az órás sáv és annyival lentebb toljaa képet erre vmi megoldás?
Xbox One: bandymnc
-
mg105
senior tag
CM 10 (jelly bean) arc/arc s-re. ha valaki kipróbálja, legyen szíves megosztani a tapasztalatait!
-
viewdetails
addikt
Az, hogy nem letölthető hivatalosan Play-ből, nem azt jelenti, hogy nincs.
Csak a stratégiai ügyfelek kérésére adtak ki, de előtelepített változatot, többek közt a Telenoros Spica-ra annak idején. Úgyhogy a 3 betűs navi használatát emlegetni - hacsak nem előtelepített -, bizony warez.[ Szerkesztve ]
Great Dane rulz : http://goo.gl/TiJ6O
-
pjen
félisten
válasz viewdetails #10641 üzenetére
bocsi,a spicárol nem tudtam,csak win és iphon ról.
-
Dottore
addikt
Nem figyelsz rám igaz? Mondom nem töltheted le az oldalról. Leírás, link van. Ne kelljen már megmutatnom.
Idézet egy enyhén szólva is warez oldal szabályzatából:
Tilos a fórumban az IGO-s és Gameloft-os programok kérése, és bármilyen megosztása, belinkelése! Az ilyen fajta tevékenység kitiltást von maga után.
Nyilván találsz ellenpéldát de a lényeg érthető.
[ Szerkesztve ]
-
pjen
félisten
-
Dottore
addikt
Öreg ne szívass.
Azt írtad, hogy a warez oldalt azért hívják wareznak mert ott nem tiltott semmi.
Erre én nem linkeltem neked egy olyan oldalt ami ellentmond neked, viszont idéztem róla. Nem nehéz megtalálni. Következésképp mikor azt állítottam, hogy még warez oldalakon is tilos a letöltése, az megfelelt a valóságnak. Ellenben veled aki azt állította, hogy a hogy a warez oldalt azért hívják wareznak mert ott nem tiltott semmi.
Így van? Egy igen vagy egy nem elég lesz.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Autós topik
- Hálózati / IP kamera
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- DIGI kábel TV
- TP-LINK routerek
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Gaming notebook topik
- Kedvenc zene a mai napra
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Star Wars: The Old Republic - MMORPG
- További aktív témák...
- Apple iPhone 16 Pro 256GB Black Titanium, Bontatlan, 1 Év Apple Garancia
- iPhone XR 64GB Black Refurbished
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs