- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen monitort vegyek?
- Philips LCD és LED TV-k
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Melyik tápegységet vegyem?
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Projektor topic
- Csernobilba kalauzol az új GeForce driver
- Milyen videókártyát?
Új hozzászólás Aktív témák
-
KKT-255
csendes tag
Várom az észrevételeket
-
KKT-255
csendes tag
Jaja, ez Szeged
-
D27
aktív tag
Valaki tud esetleg bővebb infót mondani a fektetett képernyős módról ?
Pl. hogy hogy kel bekapcsolni meg ilyenek ? -
Bibby
addikt
Miért gyengébb zenében az 5610? Én nem így vélekedem...
Ελευθερια η θανατος
-
Alvin_ti4200
félisten
hogy kerül egy O2 logó a telefon aljára? Tippre GSM boltban vetted nem gyári garival
-
KKT-255
csendes tag
válasz Alvin_ti4200 #10 üzenetére
Pontosan úgy vettem. Baj?
-
pohár
félisten
Jó kis teló
Jaaaajjjj cccccciiiiicccaaaaaaaaaaaaaaaaaaA fórum nem kifestő, takarékosabban a hangulatjelekkel!!
[ Módosította: Racecam ]
GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
KKT-255
csendes tag
válasz Alvin_ti4200 #13 üzenetére
Jóhelyről
-
törölt tag
Sajna ez is csuszkamobil. Nem vagoyk nagykezu, de azok valahogy nekem nem eleg jol kialakitottak a gombhoz fere teren.
A kamerakepeket nezegetve a "liliom" makro alapjan makroban a fokuszt nem kozepen keresi, hanem jobbra es talan kisse lefele eltolva, legalabbis a csempe es a rajta tukrozo valami egesz eles a novenyhez kepest.
Hangfelvetelet probaltad? Minosegre az milyen?
-
ThorsHUN
őstag
Annyit a dologhoz, hogy a kulso hangszoro katasztrofa.
A melyeket elfelejtheted, csak magas hangot jatszik le.
Szornyuuuuuuu de ez SE betegseg, mert parom regi SE telefonja is hasonlokeppen mukodik (a butterfly midi csengohangjat mindket telefon veszett halkan jatsza le, mig ugyanazt a file-t a regi nokia6230asom tok jol lejatssza) -
EmThor
addikt
grat a teszthez, a pen-drive szerű akármi az 5. képen az micsoda, tán csak nem kártyaolvasó? ha igen hol lehet ilyet szerezni?
[ Szerkesztve ]
Gaming is staying up until 3am to earn a trophy that isn't real....but is!
-
HEATHCLiFF
csendes tag
amaziing
-
KKT-255
csendes tag
Köszönöm; örülök, hogy tetszik
-
mrlujoak
veterán
Egy pill!
A midi hangok és az mp3 mint zene, mint csengőhang nem egy kategória!
Amikor a 6230 nyomta a midit ezerrel, akkor a T610-T630 is szintén!A külső hangszórón keresztül történő zenehallgatás egy-két mobil kivételével - pl Serenata - nem jó. Persze, vannak jobbak, és kevésbé jobbak, de amire teremtve lettek, mint például a csengőhang megszólaltatása, azt jól elvégzik.
A szerzőhöz:
Szép, olvasmányos teszt, gratula!
A Shake control működtetése pedig nem véletlenül a walkman gomb egyidejű lenyomásával történik!
Gondolj bele, ha csak úgy magától működne... Sétálsz az utcán, majd átugrasz egy tócsát, és vált a telefonod. Vagy fel és leszállsz a buszról, villamosról. A kocogásról nem is beszélek. Igen is a váltáshoz kell, hogy nyomvatarts egy gombot...mrlujoak
Sony Xperia™ 10 V Dual; Sony WI-XB400; Navitel R600 - menetrögzítő - Sony STARVIS képérzékelővel
-
-
Verus
senior tag
Az akksijával nem volt gond? Főnöknek ilyen telefonja van és alig bír ki 1 napot az akksi. Na most vagy csak ebbe rossz az akksi vagy csak ilyen a teljesítménye.
Az angyal olyan, mint a gyémánt. Nem lehet csinálni, csak találni. És nincs két egyforma a világon.
-
D27
aktív tag
Ezt most nem értem.
Ez a teló mindenkinél ilyen hamar merül le?
Unokatesómnak is 2-3 napot bír ki. Ha viszont nem használja annyit, és este kikapcsolja, akkor 4 napot is kibír. De ez hülyeség hogy csak ennyit bír ki. Azért nagy a tudása hogy ki lehessen használni. Nem? -
Napster
tag
Jó kis teszt
jaja Szeged City RULZZ
...N@PsTeR***
-
Jégkokó
veterán
Én a telefonomba kapásbol kikapcsolatam a giroszkópot, engem zavart, hogy forgatja össze vissza a képet, ha egy kicsit elfordítom a telefont.
A főnök tekintete mindig nyílt és őszinte. Vagyis egyik szeméből a nyilt gonoszság a másikból az őszinte rosszindulat sugárzik.
-
ThorsHUN
őstag
Ahoy!
A 6230-ason mar nem midi volt a csengohang, hanem mp3 (legalabbis barmilyen mp3at be tudtam allitani)
Es a kulso hangszoron valo zenehallgatast melysegesen elitelem (emos kisgyerekek maniaja az utcan/buszon igy zenet hallgatni) de sajnos egy csengohang is a kulso hangszoron szolal meg. Ezaltal van egy rakat zene amit elfelejthetek, mert isszonyat szarul szol.
Ha nem mondtam volna nekem is ilyenem van Ezt hibakent rovom fel nekiA shake control meg a legfoloslegesebb dolog szerintem
-
D27
aktív tag
Na hát igen.
Én is úgy utálom amikor ilyen tök fehér ruhás vastag arany/ezüst nyakláncos cigányok/meg mindenki itt sétálgatnak az erkélyünk alatt azt ilyen Motorolákból bömböltetik a reppet. Amikor ugratok meg street-elek BMX-el énis berakok egy kis zenét mindig, de ott nem idegesítő mert az ugratónál nagy a tömeg és mindenki zenét hallgat...[ Szerkesztve ]
-
TotO'
aktív tag
W910i-vel nem ajánlott kihangosítva az uccán mászkálni külső hangszoró ugyanis...*** ... fülessel viszont nagyon király.... Az én telómon is van pixelhiba
[link], én csináltam ^^,Pixel 7 || Neuzer Courier DT
-
TotO'
aktív tag
Hohóó... én már olyatis hallottam hogy TVből felvéve nyomatták maxon.... vannak olyan emberek..... Eccer láttam egy "kiskorában sok napot látott" gyereket az ucán.... nyáron... bőrkabátban, lazulni akart nagyon, zsebéből meg szólt vmi szar remix amit ő csinált.. (egy suliba jártam akkor vele.) még jó h nem röhögtem fel hangosan
Pixel 7 || Neuzer Courier DT
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Star Wars: The Old Republic - MMORPG
- Android játékok topikja
- Ingyenes parkolást!!!!
- Meditáció
- Nintendo Switch
- Wise (ex-TransferWise)
- Ukrajnai háború
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- További aktív témák...
- Belépűszintű Gamer PC Eladó + Monitorral + Billentyűzettel és Egérrel
- XBOX ONE FAT 500 GB gyári tartozékaival, 2 kontrollerrel és 2 játékkal
- XBOX SERIES S KONZOL 512GB-os Játékkonzol - Azonnali termékcsere garanciával
- Vegyes filamentek PLA/PETG/ASA
- Legion 5 15ARH7 15.6" FHD IPS Ryzen 5 6600H RTX 3050Ti 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest