Új hozzászólás Aktív témák
-
gabe8719
senior tag
1 év gari van a tartozékokra megkülönböztetés nélkül. Ha nem látszik külső sérülés (ergo nem tudják ráfogni,hogy pl. autót vontattál vele) ,cserélniük kell. Mondjuk a helyedben a kábel csatlakozóját ahol ráfolyt a tej,megfújnám egy kis alkohollal (esetleg arcszesz), a tej hajlamos úgy megszáradni,hogy szigeteli a kontaktot..
-
szjoci
őstag
Akkor azt lehet frissítenem kellett volna, mert titanium backuppal raktam vissza mindent. Mondjuk pont az nem izgatott annyira, inkább a többi. Az agenda widgeten nem működtek az oldalsó gombok, a könig pizza app leállt, adobe flash nem működött. Lehet volt még, de most nem jut eszembe. Ezekkel tököltem is, szóval leszedtem újra play-ről, de sehogysem működtek rendesen.
szerk.:
#6602 hunfatal: Igen, tudom. Azt használom amióta kijött androidra, a root explorert még előtte vettem.[ Szerkesztve ]
-
mathaus=)
senior tag
Nekem antutu 2887 pontot dob... Nem érdekelnek a benchmarkok de ez GBn 3080 körül volt..
-
aakosch
tag
Hogy lehetne megoldani, hogy megkérdezze ismételten hogy adott művelethez milyen programot akarok társítani? Kipipáltam hogy jegyezze meg és másikra kattintottam...
-
-
Cartman023
aktív tag
A nagy ICS-zés közben kérdeznék valamit.
Nekem ilyen tokom van, de eléggé elkopott, és kellene helyette valami újabb. Szóval azt szeretném kérdezni, hogy az előbb említett, vagy e között, vagy esetleg e között döntsek?
A második lehet jobb lenne, mert ahogy nézem védi a teló tetejét és alját is, de esetleg ez okozhat lekopást?
[ Szerkesztve ]
-
aero.
veterán
válasz djrobaa #6615 üzenetére
GB-n le kellett volna futtatni a local-prop.cmd fájlt, majd a push.cmd-t ICS alatt.
postas: Nekem is ilyen kemény tokom van, de nem karcolta össze a hátlapot. Nem is mocorog nálam, olyan szoros. Amúgy a hátlapról a karcolás simán eltűnik, ha megdörzsölöd egy kicsit.
[ Szerkesztve ]
-
postas
tag
válasz Cartman023 #6616 üzenetére
Nekem is ilyen van, mint neked a jelenlegi. Nem karcolta össze az eredeti hátlapot?
Mert nálam, ahogy bement alá a por /kosz és kicsit mozgott az egész tok, úgy összekarcolta... -
aero.
veterán
válasz djrobaa #6619 üzenetére
Persze, ugyanúgy, ahogy eddig csináltad. Ha feltetted az 58-at, akkor utána rootolod a doomlord kit-tel. Aztán az ICS root-hoz ami kell zip abból lefuttatod a local.cmd-t. Utána mehet rá az ICS, ott meg a push.cmd-t küldöd át és kész a root. Ja, még ezután kell a SuperSU is.
-
kircso13
senior tag
Megcsináltam mindent. 58 fw felment , 01 lefuttat, ics fel wipe data nélkül push cmd lefuttat, root megmaradt. Közben szerkesztettem a kezdő képernyőt, de elrontottam és a telefon újraindítás után nem állt fel. Na erre újra vissza az 58 as fw, de már ezután a local prop sem futott le rendesen , file not found és az ics felrakása után push cmd lefuttatása közben is hiba volt , ha le is futott akkor sem lett jó . 1x sikerült és utána meg már nem . szal feladtam és maradt a root nélküli ics.
..,
-
snecizero
senior tag
Azt szeretném megtudni, hogy létezik e régi javás programokat vagy játékokat lejátszó program androidra ? Azt tudom alapból nem játsza le a régi javás progikat, játékokat. Biztosan van rá valami megoldás. Tudtok ebben segiteni nekem ?
[ Szerkesztve ]
Ulefone Power Armor 21. * Jézus az út az igazság és az élet !!!*
-
razorka777
veterán
Nincs valakinek ötlete arra,hogy ne szóljon egyszerre a hangszóró és a headset ha hívnak.
Baromi idegesítő.Samsung Galaxy A52s 5G&A72
-
75romi
csendes tag
Heló!
Valaki meg tudja nekem mondani,hogy egy törött érintőpanel cseréje kb. mennyibe fog fájni?
Válaszokat előre is köszönöm! -
snecizero
senior tag
-
SShadow
aktív tag
Visszajött a telom a szervizböl kb 2hèt alatt örültem mint àllta mondom addig nem nyulok bele mèg ki nem probàltam kicsit!
Hàt milyen jól tettem tèny ès való hogy valamennyit javult de ugyanúgy nèmít ès vonalat bont
Volt hogy egymàs utàn zsinorba hàromszor!
Visszavittem megint most direkt felvetettem a szerbízpapírra hogy közelsègèrzèkelö hiba kivàncsi leszek mit csinàlnak vele.
Most ennyi szerepelt a garijegyen: sw frissítès, cal. (gondolom kalibràlàs lehet)
Pesze cserekèszülèk most sem volt
Ha megint nem lesz jó megtudom kèrni öket hogy cserèljèk ki a telót egy újra? -
mathaus=)
senior tag
Megtaláltam a 2012-es modellek zeneljátszóját ami működik rendesen lww-vel, ha érdekel Titeket akkor feldobom valahova.!
-
aero.
veterán
válasz Winchester95 #6636 üzenetére
Van benne coverflow, albumkép és zeneadat letöltő.
[ Szerkesztve ]
-
aero.
veterán
válasz Winchester95 #6638 üzenetére
LOL, használja egyáltalán valaki azt a bazári cuccot? Max. a brazilokat tudom elképzelni ahogy mennek az utcán, fülükhöz tartva villog.
-
TGWH
őstag
Live with walkman (WT19) 1261-6163 6/5/2012
Live with walkman (WT19) 1261-6166 6/5/2012
Live with walkman (WT19) 1261-6776 6/6/2012
Live with walkman (WT19) 1261-7934 6/6/2012
Live with walkman (WT19) 1261-9768 6/6/2012
Live with walkman (WT19) 1261-9775 6/6/2012
Live with walkman (WT19) 1263-2211 6/5/2012Remek, az én kódom pont nincs benne szoftver szerint sincs új...
Na akkor most mi van?
Szeretném harsogni kétkedők fülébe, Szeretném égetni reszketők lelkébe, Lángbetűkkel írni véres magyar égre: Ez a hit a fegyver, hatalom és élet, Ezzel porba zúzod minden ellenséged, Ezzel megválthatod minden szenvedésed. E jelszót, ha írod lobogód selymére, Ezt, ha belevésed kardod pengéjébe
-
Deck
titán
-
aero.
veterán
válasz Winchester95 #6643 üzenetére
Nem, a szolgáltatósok is itt lesznek/vannak (azt nem tudom melyikek azok)
-
Deck
titán
válasz razorka777 #6628 üzenetére
Megoldottam! A telefont alapból némítsd le(silent), és akkor csak headseten fog szólni ha rá van dugva. Működik teszteltem
PS5
-
razorka777
veterán
Lesz ICS-re valami hasonló?
Vagy már van,csak nekem kerülte el a figyelmemSamsung Galaxy A52s 5G&A72
-
Deck
titán
válasz razorka777 #6649 üzenetére
Ilyenre gondolsz? [link]
V1,V2, ben már javítva vannak a GPS fagyás hibái tehát jók v3, v4,ben is javítani fogják.
CWM-el felrakod aztán lehet állítani milyen dolgok legyenek a redőnyön, sok minden van.[ Szerkesztve ]
PS5
Új hozzászólás Aktív témák
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Milyen monitort vegyek?
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Asszociációs játék. :)
- Call of Duty: Black Ops 6
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Nintendo Switch
- Milyen cserélhető objektíves gépet?
- Mercedes topic
- További aktív témák...
- Iphone 12 Pro 128GB Pacific Blue, Független 100% Új AKKU, Üzletből Garanciával
- IPHONE 12 MINI 128GB PURPLE, NAGYON SZÉP ÁLLAPOT, GARANCIÁVAL,ÜZLETBŐL
- Samsung Galaxy S22 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- IPHONE 12 MINI 128GB SZÉP ÁLLAPOT,NAGYON JÓ AKKU, ÜZLETBŐL GARANCIÁVAL
- Apple iPhone 11 Pro 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest