- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- AMD Ryzen 7 / 5 / 3 1***(X) "Summit Ridge" (AM4)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Autós kamerák
- Házimozi haladó szinten
- Home server / házi szerver építése
- Unigine Superposition Benchmark
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Bambu Lab 3D nyomtatók
Aktív témák
-
Z_A_P
addikt
Flame akkor
-Navigáció: lehet hogy lassu, ezzel egyetertek, nem hasznalom, van GPSem
-Netezés (saját böngésző): engem csak a flash hianya zavar, amugy semmi gondom vele, 4/5
-Widgetek: tenyleg nincs sok, azok legtobbje is gagyi... 2/5
-Rádió: sosem inditottam el
-Zene: sosem indottam el a lejatszot meg.
-Film lejátszás: na en itt 5/5 adnek.
HD .mkv filmeket, feliratokkal, avi/divx mindent vitt a telo eddig, kivalo hang es keppel egyutt. Elkepzelheto h vknel volt frame dobalas..de arra meg a regebbi 2ghz-es XPm is kepes volt HD filmnel. Tehat ha ez a helyzet, akkor sem hinnem h ez barmi erdemit levon.-Film felvétel: 5/5. Soha semmi baj nem volt, raadasul HD filmet rogzit.
-Fényképezés: 5/5. Eletem elso hasznalhato, tenyleg hasznalhato mobil fenykepezoje
-Játékok: egyetertek veled-IM: van Social Hub-om, 5/5
-Egyéb alkalmazások: Az app store egy vicc, nagyon sokat kell még itt fejlődni. Ez nekem 5/5, mivel probalok "betorni"
-Testreszabhatóság: Témák terén egyelőre nincs nagy választék, és az alkalmazások mappákba rendezésének hiánya is fájó. -> egyetertek
Szoval en jopar dolgot maskepp latok
+ Wifi hitspot kialakitasa egy kattintassal kb, hihetetlenul tetszik (azaz megosztom a 3g netem a gepekkel wifin), 5/5
[ Szerkesztve ]
OK
-
peterk
senior tag
Jó ötlet, akkor flameljünk kicsit. Az általad leírtak:
- Navigáció: egyetértek. Akinek fontos, ebben a pillanatban jobban jár egy WinMo+iGo párossal.
- Netezés: Szerintem közepesnél jobb pontot érdemel, mert ha nem, akkor melyik telefon kerül a jó, nagyon jó és kiváló kategóriába? Összevetésben nincs ennyi jobb böngésző nála.
- Widgetek: Egyetértünk. Kevés van, kell még. A gyenge minősítés viszont itt se passzol, hiszen mi az ami többet tud? Az Androidok, és a HTC sense, ha valaki szereti azt a felületet. Ennyi. Talán még a Winmo SPB mobil shellt lehet ide venni. Több nincs. Szóval ahogy a kevés widget hiányosság, maga a létezése viszont önmagában pozitívum, hiszen összehasonlításban sem iPhone-ra sem sem WP7-re nincs.
- Rádió: Ez azt hiszem megint személyes vélemény. Én az Omnia 1/2 rádióját ismerem, ahhoz képest ugyanolyan. (A nem kedvences problémádat nem értem. Ha végigkeresteted az FM sávot, akkor felveszi az összes talált adót egy listába. Abból törölheted amire nincs szükséged, és hatot kedvencként megjelölhetsz. A többit a listából tudod kiválasztani. Ennél hogyan csinálnál kényelmesebb kiválasztást?)
- Zene: A zenefelismerésre vagy a lejátszásra gondoltál, hogy nem 100%-os? A számok kihagyását nem értem. Hogyan hagy ki számokat, hogyhogy nem jó sorrendben játssza? A saját mappás indítás pedig szerintem így jó és logikus. Ha a winampra rádobsz egy számot egy mappából, az se fogja a következővel folytatni. Ez természetes, minden player így működik. Ha a teljes mappát le akarod játszani, akkor csinálj playlistet és azt nyisd meg, vagy nyisd meg album módban.
- Film: A codec problémával egyetértek, idegesítő hiba. De ezzel együtt sincs még egy olyan telefon ami divx, xvid, h264 sd/hd, avi, mp4, mkv támogatással rendelkezik, és támogatja a külső szöveges feliratokat is. Ha ez a telefon közepes, akkor milyen a többi? Szerintem kijár a "kiváló alá" minősítés. Ha javítják a codec hibát, akkor pedig egyértelmű kiváló.
- Film felvétel: A leírt hibát valószínűleg nem a telefon, hanem a kártya okozza. Amíg ki nem derül, hogy a telefonnal van a gond (kétlem), addig nincs értelme emiatt lepontozni.
- Játékok: Nem tudok hozzászólni, nekem már az is sok ami jelenleg van. Én maximum arra adnék minuszt, hogy még nem lehet egy részüket megvásárolni. De inkább nem pontozok.
- IM: Nem használom. A beépített Palringo nem jó erre? Én egyébként egy Skype klienst hiányolok.
- Szinkronizálás: Na, itt meg nekem vannak problémáim. Az online szink. még oké, de kellene egy korrekt és teljes értékű Office (contact, mail, naptár, feladatok) szinkronizáció. Emellett botrányos, hogy az SMS-eket lehet backupolni, de nem lehet visszatölteni a telefonra.
- Testreszabhatóság: Nekem a témák, stb. nem hiányoznak, ahogy a mappázás sem. Viszont jó lenne 3rd party alkalmazásokat telepíteni rá appstore nélkül.
- Telefon: Nincs smartdial, nincs hanghívás, nincs gyorstárcsázás. Gyengécske.Szubjektív összefoglaló: Nekem a telefon így ahogy van, appstore, widgetek, témák, gps nélkül is tökéletes lenne, ha lehetne rendesen szinkronizálni, és a hiányolt telefon funkciók mindegyike működne. Enélkül egy szuper, jó árú, szerethető kis kütyü marad, amit valószínűleg év végén lecserélek egy WP7 telefonra, ami pont a hiányolt funkciókat tudta és remélem tudni is fogja. (Bár, kicsit tartok attól, hogy a WP7 annyira új lesz, hogy abból is kimaradnak. )
Aki hisz a parajelenségekben, emelje fel a kezem!
-
tombor
csendes tag
Többé-kevésbé, mint tulaj, egyetértek, bár megjegyezném, hogy a feleségemet is a hibáival együtt imádom, és amit imádok arról nehéz tárgyilagosan beszélnem...
Egy dolog csupán, ha jól olvastam, a video lejátszási-felvételi problémák a mem. kártyán múlnak.
Nekem semmi ilyen gondom sincs, pedig 4 teljes film is van a wévwen és még tv-re is kiküldtem. ZSÍR! -
Paca2
senior tag
lehet h jobb az opera ha nem wifit használsz, én többnyire azon vagyok
Kindle Paperwhite 2. 2013. nov. | HP Probook 450 G3 2016. febr. | iPhone 6s 2016. ápr. | Opel Crossland X 1.2 110LE 2018. nov. | Apple Watch 7 2022. aug. | iPhone 13 2022. szept. | Apple MacBook Air M2 13.6" 2023. okt.
-
zack
nagyúr
"Viszont ha napokig nem kapcsolom ki a telót, akkor azért néha még a menübe lépésen is elgondolkozik 1-2 mp-et"
Melyik teló nem? Illetve melyik OP rendszer nem? Az asztali Win is ilyen.
Samsung Galaxy Z Flip5 256GB Platinum Silver (online exkluzív) <<>> Vsonic GR07 + Sony Hi-Res WI-H700 + Sony Hi-Res WI-1000X <<>> Spotify Premium<<>> LG 65" C31LA + LG S80QR 5.1.3
-
Varszegig
veterán
ha eladja a samu az 10M db wve-et idén, azzal a bada már az ios elé kerülne (na jó az iphone4 miatt valószínűleg szorosan mögé). Ha ez így lesz, akkor az brutális ugrás fél év alatt! 1 készülékkel!
más: ez a currency widget nagyon jó. tudja amit kell, a legjobb a témában
[ Szerkesztve ]
-
zack
nagyúr
Miért lenne optimista? Csak magamból indulok ki, és azokból a geek júzerekből akik szeretik az okostelókat, de van egy határ, ami már sok. Nekem pl. ilyen volt a WinMo 6.5. Hiába lesz itt a WP7 ha a júzerek kis százaléka fogja csak megvenni. Miért? Mert kevés embernek lesz arra szüksége amit a WP7 fog nyújtani. Az iOS megint ingoványos talaj, mert vagy bejön valakinek vagy köpködi. Köztes átmenet nincs.
Én azt mondom jelenleg az Android és a Bada fog egymással az elsőségért versenyezni, persze lehet hogy ide kevés lesz még az 1 év. Ez a 2 rendszer az, amit nem csak a geek-ek tudnak használni, hanem a mezei átlag júzer is elégedetten fog nyomkodni a logikai felépítése és az egyszerűsége miatt elsősorban. Ez pedig egy nagyon nagy fegyver lássuk be.
Az új Symbian-t meg majd meglátjuk. A jelenlegi rendszerek között nem lesz annyira sikeres, mint annó volt, amikor csak WinMo és Symbian rendszerek voltak.vtechun:
Ipon, bruttó 12k.
[ Szerkesztve ]
Samsung Galaxy Z Flip5 256GB Platinum Silver (online exkluzív) <<>> Vsonic GR07 + Sony Hi-Res WI-H700 + Sony Hi-Res WI-1000X <<>> Spotify Premium<<>> LG 65" C31LA + LG S80QR 5.1.3
-
peterk
senior tag
Ez a samsung stratégiáján fog múlni. Ha azt tervezik, hogy idővel kivonulnak az egyéb platformokról, akkor simán dobogós lehet a Bada, de én nem örülnék neki. Nekem kell egy WinMo7-es Samsung, méghozzá ilyesmi, mint ez a Wave. (Úgy értem max. 3.5-körüli kijelzővel, nem szeretem a tepsi telefonokat.)
Egyébként szerintem még azért nem beszélnek a Bada platformról, mert igazán nincs miről. Az appstore még csak most alakul, más szolgáltatás pedig nincs rá. Összevetve ezt például a WinMo induló szolgáltatásaival: xbox live, zune, myphone, messenger, stb. bizony van még mire gyúrnia a Samsungnak. Egyelőre ott tartunk, hogy mindenki appstore mániás - gyártó, újságíró és a vásárló is -, de ez szerintem hamar változni fog. Az lesz a döntő, hogy integrált szolgáltatásokban ki mit nyújt.
Aki hisz a parajelenségekben, emelje fel a kezem!
-
Zedroxine
tag
Dobnál 1 linket akár priviben is.
szerk.: Megtaláltam.
az mi a rákért van hogy a kies update folyton megszakad? azt írja hogy nem tud kapcsolatot létrehozni, mintha szakadozna a net, de közben nem is. Ha rányomok h ismét akkormeg simán megy.[ Szerkesztve ]
PUBG: WonderMonkey ||"Én normális vagyok, a hangok is ezt mondták"
-
DonMedve
addikt
Szerintem amikor az agyonajnározott android ennyi idős volt,mint most a bada,akkor a fejlesztői a csillagokat lehozták volna az égről,ha ilyen lett volna! Nem igy van?
"...Nekem nincs semmim ezen a világon,csak a tököm meg a puszta szavam...,és ezt a kettőt nem játszom el senkiért,megértetted?!..." <Tony Montana>
-
vtechun
veterán
nagyon távol állt tőlem, hogy sározzam, mondom én is erre akarom lecserélni az androidos telómat. az én telóm még gázabb szoftverrel érkezett anno, 1.1-es androiddal vettem meg a megjelenése után 8 hónappal..
lehet épp a sok kies, meg egyéb szopásról szóló komment miattt alakult ki bennem a kép a szoftver bétaságát illetően, ne legyen igazam
-
SlyChocolate
senior tag
Röhej az egészben, amit a kolléga leírt hála az égnek nálam semmi ilyennel nem találkoztam!
Pedig t-s a teló és egy hónapos!
Negatívum ha van is talán a böngésző sokszor elfejti az amúgy már mentett jelszavakat!
Meg a videólejátszó néha hangerő állítást követően függőleges nézetbe vált!
Ezután újra meg kell forgatnom a telót a viszintes/teljes nézethez!
Ami a valós negatívum az tényleg az apps!
Reméljük nem sokáig marad így a helyzet! -
mesa23
aktív tag
Ilyet nem, hogy 2mp, nekem van az vagy 4-5 is!
De ez csak az első belépéskor van így, ha azután kilépek, aztán vissza, akkor már megy egyből, míg újra nem indítom a telót, vagy valamilyen progit nem használok![ Szerkesztve ]
„az Androidok egész nap idegeneknek sms-eznek, a WP7 üresjáratban letölti az internetet, iPhone-nal meg nem lehet telefonálni és elkésel a munkából is miatta. mind fos, na.”by moonman
-
cryingdr4g0n
aktív tag
Akkor ott valami iszonyatosan mehetett a háttérben, nem? (Esetleg olyan valami, ami a task managerben meg sem jelenik feltétlenül.) Valami memory leak dolog. Kikapcs/bekapcs után "megjavult", ez is arra utalhat.
Az enyém anomáliái is megszűntek hál'Istennek, a legutóbbi töltés (tegnapelőtt este) óta most 55%-on van az akksi. Elégedett vagyok.@Varszegig: "Hát engem pl. halálra idegesít ha egyben van az sms, és a mail. Egy okostelónál meg pláne. Ez így jó."
Engem is. Jó ez így, ahogy van. Az sms az sms, az email meg email. VAN közös menüpont, ami szépen összefogja, ha valaki mindenáron "együtt" akarja látni őket + a SNS cucccokat is: ez pedig a social hub.
• Flies around shit - bees around honey •
-
wwolf68
csendes tag
Azt hiszem akku anomália témában az első helyre kerültem. Mint ahogy megszoktam az évek folyamán a mobilokkal, én is éjszakára töltőn hagytam a wave-et. Reggel levettem teljes töltöttséggel, majd úgy alakult, hogy leraktam a telót és délutánig hozzá sem nyúltam. Majd 14h körül, na mondom ismerkedjünk tovább....akkor csodálkozás, mer teló kikapcsolt álapotban van. Nem tudtam mire vélni, hát bekapcsoltam.....erre válaszul felállás után rögtön kikapcsolt. Na mégegyszer....akkor látom, hogy akku full lemerült......8-tól délután 2-ig.....az asztalon pihenve. Utána rögtön feltöltöttem újra, majd szólt, hogy végzett és lehúztam. Aztán ment 2 napig normálisan.
Szóval szíven ütött a dolog....hogy a frászba fogom feltölteni éjszaka a telót? Addig nem alszom el amíg nem szól, hogy kész vagyok vegyé le?...vagy beállítok egy ébresztőórát, hogy a töltés megkezdése után kb 2 óra múlva ébresszen, hogy levegyem a telót a töltőről?
Vicces.....Különben a teló zsír, könnyen kezelhető, szerethető. A win6.5 után felüdülés.
A gyári füles nekem pozitív csalódás. Még a k800-hoz vettem egy HPM-70-est, hát az szörnyű volt, pedig a telón moddolt walkman szoft volt bivaly hangással. Ezután vettem egy jobbfajta pana fülest és okés lett a zene....de ez a samu füles még azt is veri. Persze valóban agyba kell dugni, hogy meglegyen a külső zajszűrés és jönnek a mélyek is. -
magyarattila
tag
hát van ilyen link widget creator, itt terjeng a szaga a fórumon, ha csinálsz egy linket és kirakod a képernyőre akkor megnyittathatod vele a telón a keresőt. Egyébként nemtudok róla hogy lenne widget. (de csinálhatsz mint meséltem)
Az ember vágyik valakire, akivel törődhet, akinek minden kérdésére válaszol, anélkül, hogy tudna róla.
-
magyarattila
tag
letölthető natív (telón futó) kereső nincsen, de tudsz csinálni egy linket amit kirakhatsz a képernyőre és az megnyitja neked a keresőt a böngészőben, és kereshetsz. (bocs ha csunyán irtam le)
Az ember vágyik valakire, akivel törődhet, akinek minden kérdésére válaszol, anélkül, hogy tudna róla.
-
magyarattila
tag
KÖSSETEKMÁBELÉM BASSZUS :@
Az a köze hogy csinálsz a link creatorral a net rádió keresőjéhez egy linket és kirakod a telefonba. Mert a gyereknek egy natív netrádió kereső kellett, de nincs olyan. Ezért ELNÉZÉST KÉREK de merészeltem kreatív módon áthidalómegoldást kitalálni.
A gyereknek nem a telefonon kellett kereső hanem egy weboldalon levő adatbázisban tehát a gyémánt nemjó.
[ Szerkesztve ]
-
hannibal7
csendes tag
Hali
hát az akksi nekem is szar...feltöltöttem reggel, beszéltem 10 percet, már 85%...aztán még 11 percet, akkor 70%...most meg már várom, hogy pittyegjen, hogy dugjam rá a töltőt. Restartoltam, de semmi. Pedig abszolút nem nyúzom, se wifi, se mobilnet, se filmnézés, ma kicsit nfs-eztem, meg asphaltoztam, de tleg keveset. Idegesít, hogycsak ennyit bír, míg ti több napokról beszéltek :S Nem formáztam meg az akksit, mert azt olvastam, már nem kell ezeket. de lehet, hogy most addig csesztetem, míg kikapcsol, aztán rádugom sokáig. De ha van valami tipp, akkor várom a segítséget!
köszi -
satomee
senior tag
-
fecosrac
tag
Amiket itt leírtak korábban oldalakat, azokon csak ezek a tök általános widgetek vannak.
De Én megcsinálgatnám magamnak az internet link alapúakat pl. mert tényleg gyorsan megvan és pofon egyszerű. Ehhez írtam, hogy ha valakinek már van egy pár és feltenné az ikonokat hozzá azt nagyon megköszönném.
-
sede7
tag
Hát ez az. Egyelőre abban bízom, hogy még csak az aksi "bejáratlansága" a ludas. Meglátjuk. Mondjuk azóta 4 óra alatt, ~8perc NFS, 3 SMS, 2*2perc telefon (3G), nulla wi-fi, ráadásul nagyjából egy helyben, max. térerővel esett 7%-ot. Szintén nem vészes, de nem is elég. (Hol kapcsolom ki a 3G-t? Kíváncsiságból lehet, hogy megnézem.)
[ Szerkesztve ]
-
cryingdr4g0n
aktív tag
Igen, ott vannak a kies könyvtárában.
És igen, újra is tudom rakni, de csak és kizárólag akkor, ha van netkapcsolat.Annyit azért megtettem, hogy a legtöbbet úgy töltöttem le, miután megvettem, hogy nem volt a telefon felcsatlakoztatva a Kies-re. Mindjárt kiderül, miért.
Na most, az érdekesség: amikor felcsatlakoztatod a telefont, és ráböksz egy játékra, hogy azt telepíteni akarod, akkor hiába van az már ott korábbról a Kies könyvárába letöltve, tehát hiába van a gépen: letölti újra az egészet, elölről.
És amit ilyenkor másodszor letölt, az nem fog megegyezni azzal, amit a telefon csatlakoztatása nélkül letöltöttél. Legalább 2 dolog különbözik bennük.
A telefonkapcsolódás nélkül letöltött szoftban a telefon IMEI száma helyén nullák szerepelnek, a kapcsolódva letöltöttben értelemszerűen a saját készüléked IMEI száma.
És van még egy SPID is.
Gondolom ennek az a szerepe, hogy egy adott SPID csak egyetlen konkrét IMEI számú telefonhoz jó.Tehát ha valaki össze akarná hasonlítani a két fájlt, akkor megteheti. Hátha segít.
De azt már most mondom, hogy a fentieket egyszerűen átírva a fájlban nem lehet telepítésre bírni a kiest továbbra sem. HIbaüzenetet ad:
Nyilván van valami szerveroldali ellenőrzés is, és még ki tudja, mi.Egy olyan hack kellene, ami a kiest telepítésre bírja offline módban, net nélkül. Vagy ami a telefont telepítésre bírja kies nélkül
-
cryingdr4g0n
aktív tag
Tudomásom szerint a sTune a samsung belső használatra szánt, kiszivárgott szoftvere.
No changelog, nem tudom sajna, mi változott, egyedül annyi az infó róla, hogy egyesek szerint instabilabb, mint az elődjeJa, még egy dolog: ha módosítást eszközünk vele, utána állítólag nem elég csak bezárni az sTune-t, előtte el is kell menteni a változtatást: "Special" fül (jobb oldalon) -> Save gomb.
-
leslieke
Jómunkásember
-
Varszegig
veterán
mert nem velünk kezdik de ez biztosan megjön hozzánk is (remélem )
még egy dolog, amit nem sikerült a termineben (még) megoldani: jól kezeli az ismétlődő eseményeket (heti, havi, napi stb.), de nem tudja kezelni a 2 heti ismétlést. És még egy kisebb bug, amit most láttam a sajátomon: ha egy többnapos esemény van, és az egésznapos, akkor idióta módon 0 órától 0 óóráig tart, ezt kár odaírni De azt hiszem ez utóbbit könnyen ki tudom javítani. A másik (a 2 hetes) az nagyobb baj, mert a bondi api nem ismer ilyen ismétlődést (mi faszért nem??)
[ Szerkesztve ]
-
rizso
addikt
Az érdekes...én fólia nélkül egy belül "bársonyos" tokban tartottam eddig, és van a kijelzőn néhány hajszálkarc! Jó nem látszik normális használat mellett, csak akkor ha nagyon frankón letörlöm, és spéci szögből spéci megvilágítással keresem...No de akkor is a tudat, hogy ha keresek, akkor találok rajta hajszálkarcokat...De már jön a szilikontok és a fólia
Eladó cuccok: Panasonic Lumix 25/1.7 m4/3 objektív | új iPhone 15 Pro Max "padlizsán" színű bőr tok | fekete Samsung S21 Ultra Smart View tok (pár alkalommal használt) | Samsung Wireless Dual charger | D-Link DIR-860L router
-
sede7
tag
Ááá, azzal körülbelül csak pixelhibát lehet kiszűrni, másra szerintem nem jó.
Reggel indítottam rajta egy böngészőt (hogy addig is megnézem a válaszaitokat, amíg nem vagyok gépnél), és vízszintesen csíkos interferencia orrba-szájba (landscape-ben függőleges, tehát a csíkok nem fordultak). Nagyon randa. És már a legkisebb fényerőnél is sárgás. És romlik. Ma szerviz lesz.(Érdekesség: amikor este kíváncsiságból nyomtam egy prints screent rajta, akkor arra az egy hosszú pillanatra visszanyerte a színét, majd újra sárga...)
-
zack
nagyúr
Szerintem biztos hogy túlparázod.
Ha otthon vagy, és merül, akkor töltsd fel és használd. Felesleges ezen kattogni, mikor és milyen alkalmazásra mennyit merül. Főleg úgy hogy te szabod meg mennyit merülhet, melyik alkalmazás hány százalékot eszik, és ezek után hány százalák vész el az éterbe, és ha ennál több, akkor biztos aksi bug.
Egyrészt szerintem ez a téma ki lett beszélve, másrészt meg úgyse tud neked ez ügyben senki sem segíteni.Samsung Galaxy Z Flip5 256GB Platinum Silver (online exkluzív) <<>> Vsonic GR07 + Sony Hi-Res WI-H700 + Sony Hi-Res WI-1000X <<>> Spotify Premium<<>> LG 65" C31LA + LG S80QR 5.1.3
Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest