Hirdetés

Aktív témák

  • brendoncsopi

    tag

    Elindult a Szabaduljunk meg a wave-ünktől hadjárat úgy látom :-)
    Majd fogtok sírni a droid mellett(ha annyira az kell). Ma az utolsó esélyes droidos masinát,a galaxy w-t nyomogattam meg jobban és nem esett le az állam. A böngésző miatt sírtok sokan,pedig olyan vacakul tördelt a w,hogy szinte kacagtam,egy SE multitouch nélkül is megeszi azt. Akkor ott van az 1,4ghz,de mégis meg-meg torpant, a telefonkönyvben ugyan csak pár próba név volt,de azt is olyan 2-3 mp-be tellett megnyitnia...stb.amugy alap progikkal legalább jol el volt látva,ami miatt a multkor kiakadtam,a Galaxy s+ szintén zenész. És akkor lehet imádkozni hogy a jégkrém szenya megjöjjön,vagy főzögetni.
    No és utána,mondom kicsit nyomogassuk meg a wave 2-t, és mint a vaj,úgy siklott,a böngésző persze kritikán aluli,de igy se sokkal kapott ki a w-től :-)
    A poén pedig az volt,hogy gondoltam rátolok egy pdf-et a w-re kékfoggal az enyémről hogyan is néz ki ott (sokat olvasok telón),de a kedves fájlkezelőm annyira nem akart szuperálni hogy majdnem idegbajt kaptam,igy semmi nem lett belőle még csak meg se nyitott az a szuper progi....:@

    Akkor felteszem a kérdést,hogy mi a jobb:
    1. laggos,körülményes programhegyekkel ellátott droid???
    2. gyors, programhiányban szenvedő x badás teló???

    [ Szerkesztve ]

Aktív témák