- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
Új hozzászólás Aktív témák
-
Jaki2000
aktív tag
válasz rutyika68 #34594 üzenetére
"Jan van no!" Nekem kellett vagy 2 hónap, mire megértettem mi az a CM és SGM. Pedig nem vagyok analfa béna. De hogy aki most lát először driodot: w/ FLIP Anim + Libsqlite_Update (szóval valamit nyitogat, és azt updatelték)
Félretéve a viccet! Buherálom a cuccot én is rendesen, de tényleg fogalmam sincs, hogy némelyik micsoda és miért kell. Hát még aki most lát rootolni valót először.Egyébként nem akartam hűtlen lenni hozzád. Szerintem valamin, ami nem ide tartozik felbasztam az agyam és elkezdtem buherálni a telefont. És egy hirtelen ötlettől lehúztam a mod-x beta3.1-et. Belenéztem az appokba, meg nézegettem a fórumot. Aztán valami fúrta az oldalamat, backup és szívás.... Így történt.
Most pár nap után azt kell mondanom, hogy nagyon rendben van. Még telepítés előtt beleraktam a legfontosabb appokat, és a magyar ADW launcherprot (mert voku valami launcher2-őt tett bele). Meg ugye lecseréltem a Voku kernelt a final Yonipra. Most várom a bugokat. Van egy rovarirtó haverom. Nemzetközi szaktekintély a szakmában.[ Szerkesztve ]
Tudod, amikor sok kis kínait látsz, egyformának tűnnek. Én az emberszabásúakkal is így vagyok, és nem akarok kilógni a sorból.
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest