Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Jaki2000

    aktív tag

    válasz person #29938 üzenetére

    Lehet, hogy nem egyforma a felhasználói szokásunk, de én próbáltam azért barátságosan kommunikálni. Max megjegyzést tettem, és nem szóltam be.
    Lehet igazatok és tényleg jó dolog filmet nézni unalmas utazás közben. De rengeteg okos telefonnal rendelkező ismerősöm van, még azt sem tudják mekkora a kártyájuk. Max zene, vagy a telóval készített felvételek vannak rajta. Vannak zúzós gamer pc-k de mégis az olcsó integrált az elterjedt. Lehet a teló okos, divixes, nagy kapacitású kártyával, de nem ez az általános. És tudom, hogy mint más fórum ez is a lehetőségek kiaknázásáról szól.
    De azért lehet véleményem. Én nem azt mondtam, hogy ne nézz filmet, és ne tárolj több 1000 képet a gépeden, de nem hétköznapi és nem életszerű. A fényképezőről is letöltöd a képet, a PC mellé veszel háttér tárat, hogy ne terheld a gépet. Én meg kapok a pofámba, mert nem értem, miért kell full pakolni a kis karit. Na mindegy. Talán egyszer lesz időm filmeket feltenni és nézni rajta, majd akkor megértem. :))

    Tudod, amikor sok kis kínait látsz, egyformának tűnnek. Én az emberszabásúakkal is így vagyok, és nem akarok kilógni a sorból.

Új hozzászólás Aktív témák