- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen egeret válasszak?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Házimozi belépő szinten
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Hogy is néznek ki a gépeink?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gattsu
tag
Kapcsold be az usb debugot.
Toshiba l650d 146 / SE K800 / x360 slim 250GB /Galaxy S / Xperia Ray
-
molnarbau
csendes tag
sziasztok
tud valaki segíteni? (i5700)
az a gondom, hogy a névjegyzékemben "új névjegy" opciót választom felviszek egy új telefonszámot és nevet de a névjegyzékben nem jelenik meg. viszont ha a keresőmbe (névjegyzéken belül) rákeresek akkor megtalálja.
kicsit már idegesít
előre is köszönöm
g -
sssz
őstag
válasz molnarbau #25655 üzenetére
a probléma könnyen orvosolható
nyitsd meg a névjegyzéket, bal felső menü gom, ott a csoportokat válaszd ki, utána bökj a megjelenő google fiókod nevére, majd az ott megjelenő összes négyzetet pipáld ki.
szabályok:1. privátra illik válaszolni. 2. ha TE jelzed,hogy venni szeretnél tőlem valamit, de utána meggondolod magad, legalább írj egy privit!!!
-
11robi11
csendes tag
Üdv Mindenkinek!
Letöltöttem a telefonomra egy live -wallpaper-t, de nem tudom futtatni.
Kell hozzá valamilyen alkalmazás?
2.1 van a telón.Várnék egy kis segítséget.
Köszi.
-
legiaap
félisten
Ezt a programot használja valaki?
Szerintetek, ha ezzel felhúznám maxra a CPU-t, akkor a különbséget lehetne érezni, vagy felesleges ez a progi?How are U today? Just kidding...I don't care!
-
roti86
őstag
válasz Kephamos #25663 üzenetére
Minden működik benne, bár van egy pár bug:
# Adobe Flash does not work.
# "White textures" in Angry Birds is game bug.
# Accelerometer is a bit off and at times freeze screen in one orientation (usually horizontal), reboot resets.
# Doing a search for carriers (Settings -> Wireless & network -> Mobile networks -> Network operators -> Search networks) gives an error and doesn't show any operators.
# Sometimes after booting the phone doesn't pick up a carrier just saying No service, and since the above is in effect the only thing to correct it is to boot again.
# IMEI is zero sometimes and in that case, please turn off the phone, remove sim and battery for about 2-5 minutes, put them back in again and reboot. Also try to take a logcat on the next boot as no one has been able to recreate this problem. If the IMEI shows zero even after reboot, repeat the process.
# "Airplane Mode" bug.
Switching to "Airplane Mode" disables only "Mobile Data" and button become gray. And nothing you can do until reboot.
After reboot phone is started in "Airplane Mode". Now you can switch it to normal mode.
# call waiting does not work.
# Launcher Pro has a scrolling issue in app drawer.
# If system or data is on ext then there are some problems while booting and a clear dalvik or factory reset is required.
# Bluetooth looses connection with carkitEgyébként nem rossz ez a CM, sokkal jobban testre szabható, mint a sima romok.
-
kepler8
csendes tag
Nálatok a Foursquare app elérhető marketen? 2.1-et használok és nálam az utóbbi napokban eltűnt
-
legiaap
félisten
válasz bigsee #25666 üzenetére
Én is az előbb raktam fel. Az elején a Samsung Momentet kell kiválasztani. Annak a max. CPU-ja megfelel a Spica 800-asának. Ha feltolom kokszra, akkor mintha gördülékenyebb lenne a rendszer. Mondjuk a profiloknál olyan lehetőséget nem látok, hogy úgy lehessen beállítani, ha mondjuk feléled a kijelző, akkor menjem maxon és mikor sötét, akkor legalacsonyabbon. Vagy csak én láttam rosszul, hogy nincs ilyen?
How are U today? Just kidding...I don't care!
-
törölt tag
A CM App2SD funkciójához kell ext partíció, vagy simán SD-re megy csak?
-
sssz
őstag
-
legiaap
félisten
válasz bigsee #25671 üzenetére
A Moment a jó, mert az a 800-as.
Sikerült csinálnom két profilt. Az egyik, mikor kialszik a képernyő, ilyenkor 133-on van a proci, mikor bekapcsol a kijelző, akkor meg magától átvált a másik profilra, és maxon pörög a motor.
Szerintem soket dob.How are U today? Just kidding...I don't care!
-
feri1014
senior tag
Most figyeltem fel rá, hogy a képernyő nem akar kikapcsolni...folyamatosan a lock screenen
van. Nem fagyott le, mert fel tudnám oldani a zárat ha akarnám.
CM 7.3-at használok. Ez ismert bug? Vagy nálam van valami gond?Szerk: újra és újra elő tudom idézni ezt az állapotot.
[ Szerkesztve ]
-
sssz
őstag
van valahol, majd aki cm-et használ megmondja hogy hol, a beállításoknál, ahol engedélyezni kell, hogy átpakolhatja a teló az app-okat az sd-re. én engedélyeztem és utána gond nélkül működött.
szabályok:1. privátra illik válaszolni. 2. ha TE jelzed,hogy venni szeretnél tőlem valamit, de utána meggondolod magad, legalább írj egy privit!!!
-
AlmaZoli
tag
Tehát akkor a valaki írná: Settings/CyanogenMod settings/Application settings/Allow application moving Alatta az Install location-nel pedig meg tudod mondani, hogy alapvetően hová tegye (annyira nem jó, mert bizonyos app-okat nem enged, csak belső memóriára tenni, jobb az automata, aztán majd kézzel áthúzod őket)
"Korán keltem, hol az arany?"
-
Mcfery
tag
válasz Kephamos #25692 üzenetére
WIKIPEDIA:
"A .YT Mayotte internetes legfelső szintű tartomány kódja 1997 óta. A tartományt Franciaország kezeli, de jelenleg felfüggesztették a regisztrációkat. Régebben lehetséges volt második szintű tartományokat regisztrálni közvetlenül a legfelső alá."Na?Vágod? (mert nekem kínai)
[ Szerkesztve ]
Az a baj a világgal, hogy a hülyék mindenben holtbiztosak, az okosok meg tele vagyunk kételyekkel! :-)
-
petipetya
nagyúr
válasz legiaap #25680 üzenetére
Csak ennyivel tud többet:
- A beállítások és profilokat le lehet vele menteni az sd-re, majd visszaállítani
- Némelyik telóra csak olyan boot van még, amely egy restart során elveszik. Ilyenkor be lehet állítani, hogy a boot során ne akarja elindítani a setcpu-t. Ez a Spicát nem érinti, hiszen erre állandó root van.
- Ezt pedig nem tudtam értelmezni, valami gebasz lehetett a widgetjével, melyet kijavítottak: "Javítva egy másik baleset a widget.""nincs rá lezsóidő"
-
Kephamos
addikt
Volt itt szó sportstrackerről és társairól. Hogy muzsikálnak ezek a progik, ha zsebben van a telefon?
-
Bridgedale
csendes tag
Sziasztok!
Sehol sem találok olyan progit amivel automatikusan visszahívhatnám azt aki hív engem.
Céges telefon van, így képzelem: hív valaki, én kinyomom és erre automatikusan (pár másodpercet várhatna) felhívja az illetőt.
Persze fontosabb számok kint vannak direct dial-ban a home screen-en, de így mégis jobban tetszene.
Látott valaki ilyen progit?
Köszi,
B
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest