Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Adamul

    tag

    Sziasztok!
    Kb féléve nagy boldogan köszöntem be ide nektek, hogy erre a készülékre váltottam, de most elképzelhető, hogy nem lesz tartós az örömöm, ugyanis azt tapasztalom, hogy behalt a külső kijelzőm. :(( Semmit nem mutat, újraindítás során pedig csak értelmetlen "zajos" színeket, de utána megint semmit. A belső kijelzőm hibátlan.
    Mivel még garanciális a teló, ezért bevittem az Oktogonba, de ott arról értesítettek, hogy ne lepődjek meg ha majd a belső kijelző cseréjére kapok ajánlatot (ami hibátlan, mert ugyebár a külső halt be)... Viszont azt mondták, hogyha a belsőt kell cserélni az nem lesz garanciális, mert a zsanéron látni egy minimális sérülést a sarkán.

    Igazából nem tudom mitévő legyen, hiszen ez olyan érzés volt, mintha azt készítenék elő hogy a külső helyett a hibátlan belsőt kell cseréltetnem, ami viszont egyértelműen gtk, tehát nem fogom kérni... Ez esetben viszont nagyon kiábrándulok ebből a hajtogathatós vonalból, hiszen nagyon vigyázok minden telómra, egyikkel se jártam még így soha.

    Szerintetek ez valós lehet hogy a külső kijelző hibája miatt a belsőt kellene cseréltetni? Járt már más is így? Vajon milyen arányban utasítják el a garanciális javítást, külső sérülés miatt?
    Csak azért kérdezem ezeket, h mire számíthatok... Azt már meg se említem, hogy annak ellenére hogy direkt szervizmódba tettem a telót, közölték h mindent törölni fognak róla (szerintem a hiba jellege miatt amúgy tök feleslegesen, hisz egyébként is a legfrissebb szoftver van rajta, nem mintha annak bármi köze lenne bármihez :/ )

Új hozzászólás Aktív témák