- Vezetékes FEJhallgatók
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Vezetékes FÜLhallgatók
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen videókártyát?
- Durva lett a Lian Li motorizált asztala
- Milyen egeret válasszak?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
SharpSA
veterán
válasz #65510400 #202 üzenetére
Semmi probléma, szerintem nem kötekszel, csak kérdezel.
Gondoltam így nem működik a mobil rádió. Kipróbáltam, hogy talán emiatt eszik sokkal többet ez a tablet nyugalmi állapotban a 813-hoz képest, de így néz ki nem, mert ugyanúgy merül. Ugyanazokat a programokat telepítettem ugyanolyan beállításokkal. A bluetooth egyébként sosem volt bekapcsolva.[ Szerkesztve ]
Mindenki a maga korlátja és lehetősége is egyben
-
-
SharpSA
veterán
válasz #65510400 #204 üzenetére
Azért más a hardver, de itt szoftveres a probléma.
Az android operációs rendszer ébren maradás 16 óra 50 perc. Kijelző 3 óra 45 perc. Valami megy a háttérben. Megtehetem azt, hogy törlöm újra az egész készüléket és nem telepítek rá semmit, csak beállítom a fiókot. Aztán majd egyesével telepítem rá a programokat. Hosszú idő lenne ezt így tesztelni...
Na még a kékfény szűrő az különbség, mert itt van az is és automatára volt eddig állítva. Most kapcsoltam, megnézem így milyen lesz a nyugalmi állapot.[ Szerkesztve ]
-
SharpSA
veterán
Átállítottam a wifi készenléti módot töltésre, így alig merül amikor nem használom. Az S2-n mindig-en volt és mégsem merült úgy mint ez az S3: fél nap alatt volt 10% is. Ebben az esetben az S2-n az Eszköz készenlét van toronymagasan, az S3-on meg az Android operációs rendszer tartja folyamatosan ébren a készüléket. Csak tudnám, hogy mi a franc az pontosan...
[ Szerkesztve ]
-
-
Anulu79
addikt
USB OTG funkció van a tabban?
-
.bTr
tag
Sziasztok!
Tudtok ajánlani tokot a gyárin kívül? Hasonló flipes megoldás érdekel. Tapasztalatok érdekelnek.
Kijelzőre érdemes a fólia? Vagy egyáltalán kapható jó minőségű, ami nem rontja a toll használhatóságát?Köszi!
-
rwbag2012
tag
Öregecske Nexus 10-emet akarom lecserélni, ez a tablet az első számú esélyes. Viszont egy kicsit meglepett, hogy az 5 éves Nexus kijelzőjének még mindig jobb a felbontása, mint ennek a 2017-es csúcskategóriás tabletnek. És megnéztem egy kiállított S3-ast, sajnos ez szemmel is jól látható, pixelesek a betűk. Elbizonytalanodtam. Egyébként milyenek a tapasztalatok más tekintetben?
-
-
SidCorky
őstag
Nektek nem szokta napfény alatt túlszaturálni a színeket? Amoled fotóra van állítva, az auto fényerő ki van kapcsolva, de a színeket valamiért magától állítja, ha nem kap olyan erős fényt akkor visszaáll rendesre. Hol lehet ezt kikapcsolni?
ASUS ROG Zephyrus G14 2024 // Ryzen 5 3600 // GTX 1660 Ti // iPhone 14 Pro // iPad Pro M2 // Fujifilm X-T30 II
-
zöldfülű
csendes tag
Sziasztok!
Szemezek a tabbal én is. Már majdnem rányomtam a megrendelés gombot a Telekomnál, amikor a samsung honlapján azt olvastam, hogy ezeknek a tableteknek nem cserélhető az akkumulátora. Ez lehetséges? Ha tönkre megy az akksi vagy gyengül( ezt el tudom képzelni akár 1 vagy 2 év alatt is), akkor kuka az egész???
Ez tényleg így van? Mert akkor nincs értelme kidobnom ennyi pénzt érte. Pedig de szép is lenne egy ilyen...
Nyugtassatok meg, hogy ez hülyeség....
Beatrix.
[ Szerkesztve ]
"Az ember egy kupacba gyűjti össze élete minden hibáját. Így hozza létre a szörnyet, amit végzetnek nevez" John Homes
-
asdf_
veterán
válasz zöldfülű #241 üzenetére
Házilag nem cserélhető. A kijelző kétoldalas ragasztóval van rögzítve, így tudás és cucc kell szétszedni.
https://www.ifixit.com/Guide/Samsung+Galaxy+T[ Szerkesztve ]
-
zöldfülű
csendes tag
Akkor hál Istennek nem azt jelenti ez, hogy ha elromlik az akku akkor kuka az egész, hanem szervízben ki tudják cserélni.
Akkor ok Örülök, mert akkor megvehetem !
Köszönöm az infót!
Beatrix
"Az ember egy kupacba gyűjti össze élete minden hibáját. Így hozza létre a szörnyet, amit végzetnek nevez" John Homes
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÚJ Surface Pro 10 Business edition Intel Core ultra 5 135U 16GB RAM 512GB SSD
- iPad Pro M2 11" 2026.03.30 Apple jótállás névre szóló számlával
- iPad 7th. 32GB Cellular Független Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 92%/p3779
- Apple iPad Air M2 13" Wi-Fi + Cellular + Apple Smart Folio + Apple Pencil Pro
- iPad 8th. 128GB Cellular Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 88%/p3812
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest