- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Két MSI alaplapban is leégett az AMD új Ryzenje
- Projektor topic
- Gaming notebook topik
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen cserélhető objektíves gépet?
- Apple notebookok
- 3D nyomtatás
Új hozzászólás Aktív témák
-
donlajesz
csendes tag
Jó kis cucc az tuti, bár nekem 3 dolog nem tetszik benne:
1. A hátlap
2. Számomra ez telefon már tényleg nagy
3. Az ára
Amúgy tényleg eléggé eltalálták a telefont, de nálam most a Razr MAXX a nyerő az üzemidő miattKinek van esze, van pénze
-
tzsolesz
nagyúr
Nekem a többséggel szemben tetszik a teló külseje.
A lőtt képek is nagyon jók lettek.
Köszi a részletes minőségi tesztet.Kíváncsian várom az LG négymagos üdvöskéjét is. Remélem megszorongatja majd. Persze nem hardveresen, hanem minőségben, és szoftveresen, és nem utolsó szempontból ár/érték arányban.
-
titán
Nyugaton és Amerikában még nagyobb arányban hűséggel vásárolják a telefonokat, mint nálunk. Arrafelé nem szokás zugGSM boltokban megvenni a párezer forinttal olcsóbb szürkeimportos készülékeket, és a kártyás, "nem jut pénz a telefonálásra" csomagok sem népszerűek. A készülékek döntő többségét 2 éves hűségszerződéssel vásárolják. Olvass utána, egy csomó statisztika van erre vonatkozóan. Az iPhone frissítési ütemezése is ezen alapul.
evDirect villanyautós töltőhálózat
-
Drbonci
aktív tag
Indukciós töltő milyen árat kóstál ?
-
enginev3.0
félisten
Érdekes kamera, eddigi telefonoknál, általában napfényben voltak jók a képek
És 2012 az akksik éve lesz? Már mint a NEM 1 napos akksik éve?
A sas száll ide - száll oda, de a szálloda nem sas ide - sas oda || Logitech <3
-
hackeeeee
Jómunkásember
Őszintén szólva, a sok negatív vélemény után nem számítottam ajánlott plecsnire.
Összességében nem lett ez rossz teló.
Viszont, a képek minősége számomra egy kicsit aggasztó.. Valahogy nem szépek, attól függetlenül, hogy napfényben lettek kattintva. Kíváncsi lennék, hogy sötétben milyen képeket lő a készülék.
[ Szerkesztve ]
Véleményem szubjektív...
-
sagit
veterán
Elég rendben van a telefon, főleg az üzemidő.
Nekem a forma nagyon nem jön be ( és kicsi a kijelző )
Egyébként az emlegetett ficsőrök közül egy csomó benne volt a Note Gb-ben, ICS-ben még több benne van. Csak amikor azt teszteltétek akkor valahogy ezek nem voltak fontosak, vagy elkerülte a figyelmeteket ( gondolok itt az elhúzós screenhot-ra, döntögetős ikon pakolgatásra, lefordítós némításra stb..)A teszt angyon részletes és jó lett, köszi
Philips 65OLED803 || iPhone 15 Pro Max || Macbook Air M1 ||
-
F.B.I.
veterán
Anyagminőség? Nemesebb anyagok? Mennyit nyomna egy ekkora telefon, 25 dkg-t?
Jó ez ìgy, ahogy van, bár a fényképező érdekes, ISO se segìtett rajta?Kösz a tesztet!
Senki nem képes mindenre, de mindenki képes valamire! Segítő válaszokat köszönöm!
-
pzstm
titán
Nah es vajon ez lesz most akkor az S3 topik vagy ez
Amugy koszi a cikket nemsokara atolvasom
iPhone 15 Pro Max 256GB Black |Macbook Air M1|Xbox Series X|Írhatsz nyugodtan, de x64 alatt nem barátkozom :)| I'm not special...I'm just limited edition!
-
Kleroo
veterán
SGS1 vs SGS2
Elég elfogult vagy.
Én imádtam az SGS-t,bár a pentile rohadtul zavart.Nem is értem,hogy sokaknak hogy nem szúrja ki a szemét a pixelesség/színhiba. Pl sötétszürke alapon a fehér szöveg valami banálisan hulladék.
Én kizárólag a Telenor akciója miatt vettem SGS2-t. És hát a kijelző a valóságban ég és föld kategória.... A hardver mindenből dupláz. A kamera sokkal jobb képet,és videót csinál.Van egy marha-erős LED rajta. Elegánsabb a design. Minden egyes aspektusban köröket ver az SGS-re. A DAC-ért viszont tényleg nagy kár.Pl vásárlás előtt néztem Noteot is,ami ugyebár 1280x800as pentile. És hát összességében ugyanúgy látszódtak a hátrányok,hogy a homogén felületek is "pöttyösek",és színhibák vannak.Csak ugyebár jóval kisebbek. Rögtön utána az SGS2 egyáltalán nem tűnt rosszabbnak. Mondom ezt úgy,hogy a Note felé voltam elfogult. Persze azért összességében a Note vitte a pálmát,mert 5.3colon ilyen kontrasztot,dinamikát nézve azért csorog a nyál. De apró szövegeknél ugyanúgy zavaró a pentile. Talán az sgs3 egy fokkal jobb,hisz csak 4.8col.
De egy 2012.05-ös szupercsúcskütyütől én elvártam volna az rgb mátrixot. Sokat hozzátett volna a csúcs-android státuszhoz. Így igazából tényleg az ég világon semmiben sem jobb a többi telónál.Pedig utolsóként futott be. Ám az igazán gáz, az a külseje. Nagyon tucatszappan lett.
A kamera az fura. Külföldi tesztekben nagyon dicsérik.
szerk: Úgy érzem az idei LG csúcsteló ráverhet a Samsungra.Feltéve ha a szoftveres részleg odateszi magát.
[ Szerkesztve ]
Hodor. Hodor? Hodooor!
-
AMD Power
titán
Nekem eddig ez tetszik külsőre a legjobb a S-ek közül.
-
S e t h
nagyúr
A mobilportos teszthez képest mennyivel objektívebb, azt olvasva olyan érzésem volt, hogy a samusok ott dörzsölik a tenyerüket a tesztelő mögött.
Számomra előnynek tűnik a készenléti idő, viszont a samutól elvárt kameraszintet valamiért nem hozta, plusz nekem a 4,8 is sok.This signature is completely useless! Don't waste any time by reading it!
-
LLam
senior tag
Még csak a bevezetőt olvasom, de ez a stílus kiemelkedő az átlag cikkek között! Élmény olvasni, köszi.
Stay hungry!
-
NoMagix
addikt
Elég ütős lett ez a telefon!
De, valamiért nem érzem azt a nagyon nagy birtoklási vágyat! (lehet az ára miatt ) -
Blyan
félisten
Tularazott egy csoppet, amugy jo cucc.
De ilyen arhoz premiumabb erzest kellene nyujtania.The ability to destroy a planet is insignificant next to the power of the Force.
-
muveszur
addikt
Arról van valakinek infója, hogy mikortól lehet kapni hivatalosan a telefont, illetve a Kék verzió mikor is érkezik?
A teszthez...Annyi mindent lehetne még írni a telefonról, nem értem, hogy miért csak ennyire mélyen kell belemenni a dologban. Egy gsmarenás cikk sokkal több mindent elárul, de még azt is lehetne felülmúlni. Lehet, az emberek egy részének fontosabb pl a videófelvételeknél a framerate, bővebben tulajdonságai, képes-e NTFS tárhelyet kezelni, az MHL még 1.0-e, stb...
Szóval kicsit csalódott vagyok, lehetne írni sokkal jobb teszteket is - igaz, a mobilportot sikerült felülmúlni, de én szeretném, hogy ne ez legyen a mérce. -
BobTail
őstag
Hát kövezzetek meg, de ez nekem már túl okos, untam már ezeket a plusz szolgáltatások ismertetését, főleg hogy fele nem is működik rendesen... a méretéről és az áráról nem is beszélve, teljesen érthetetlen számomra ez a méret, semmi sem indokolja. Nem kellene, ha adnának egyet, akkor meg eladnám
-
student
őstag
hát akinek galaxy s2-je annak tényleg tök fölösleges erre cserélni
-
baro130
tag
A hardver elég brutális. Bár ezen az s-voice micsodán jót nevettem. Úgy néz ki muszáj volt lekoppintani megint az Apple-t valamiben. Na majd kíváncsi leszek az eladási számokra.
-
tildy
nagyúr
-
swayze
tag
Üdv mindenkinek!
Először is a telefonról!
A média által beharangozott robbanás nagyon nem kapott el! (Még ha csúcs telefonnak nagyon is jó.)
Kinézet szubjektív (nekem se a méret se az anyaghasználat nem tetszik a hátlap még mindig emlékezett az Iphone 3G, 3GS-re), de nem hiszem, hogy van olyan ember, akinek ez a méret kényelmes lehet, már pedig egy telefon igenis legyen az!
Anyaghasználat kritikán aluli (ott ahol a fa asztal is fémből készül, hogy lehet ennyire mellé nyúlni???)
A hardver bivaly erős ez biztos. (Bár 2 maggal és jó optimalizálással is tudunk konkurenst és bizony az a hányatott Apple!) Arról már nem is beszélve, hogy szerintem jobb reklámfogás lenne a hosszú üzemidő, mint sem a 4 mag.
A software ott van, tényleg szép (néha azért éreztem egy kis gagyi hatást). Itt kitett magáért a Samsung. (Ez felveszi a versenyt az IOS-el , de frissítésbe nem fogja az is biztos.) (Titokba remélem is, hogy IOS 6–ban viszont látunk valami hasonló feloldó képernyőt Apple részről!)
Adatátvitelről röviden tökéletes ezt így kell csinálni! (Ellentétbe a Iphone 4S-emmel ami ugye nem küld Bluetooth 4.0-án képet hangot vagy dokumentumot pedig mikor kijött az IOS 5 és nem volt benne akkor bezony küldtem volna valamit Steve Jobs-nak de így megúszta .)
Kamera: Így sikerült, aki megveszi, az imádni fogja, aki nem az akkor se vette volna meg, ha jobb az a fránya kamera.
Multimédiában ismét domborít! Tökéletes! (és nem jár hozzá „ajándék” iTunes még ha mondjuk, én szeretem is.)Üzemidő: Sokkal jobb, mint amit vártam a mai csúcskészülékek közt ez tényleg csúcs. (Razr Maxx kivétel az *-os 6-os olyat álmodni se szoktam.)
Összegezve: Van meg jó de nincs akkora hype, mint annak ideén 4S-nél és ezt biztos érzi a Samsung is.A szerkesztőség tagjainak köszönjük az egyhetes ébren létet és a teljesen független és részletes tesztet (nincs se jobb oldal se ball).
Ám annak ideén emlékszek az Iphone 4s-t (vagy a 4-et) is földhöz vágtátok ideje lenne már bevallani, hogy szándékosan dobáljátok a 180K-telákat, de lépjetek nagyobb szintre jó lenne már látni repülni egy két Vertut is
-
szp1
addikt
A teszt jó és alapos az adott keretek közt, látszik, hogy van benne munka. És viszonylag objektív.
Arra viszont nem tudok rájönni, hogy ennek a telefonnak csúfolt tepsinek ki a célközönsége ( a geek-eken kívül persze ) ?Az erőszak a gyengék végső menedéke. (Isaac Asimov : Alapítvány), "Az ember okos, de nagy tömegben buta és hisztérikus állattá válik. ( MiB, K ügynök )
-
pzstm
titán
elég csak sógorékig menni, ahol havi 19eurós csomagban (amiből most 10% lejön de az már mindegy) kb. 60-60ezer magyar forintért a tiéd....ugyanattól a magenta szolgáltatótól, akik itt 125-ért adják...ugyanúgy 5ezeres csomagban....
arra meg nem akarok kitérni már e topik berkein belül, hogy mit kapsz ott 19euróért és mit kapsz itt 5ezer Ft-értiPhone 15 Pro Max 256GB Black |Macbook Air M1|Xbox Series X|Írhatsz nyugodtan, de x64 alatt nem barátkozom :)| I'm not special...I'm just limited edition!
-
atila4
senior tag
Nekem nagyon tetszik. De a kamera nekem se tetszik. Igazán tehetnének bele egy N8 szintű kamerát..
Windows 11 / Galaxy S24+ / Asus ROG
-
sdd2
veterán
Köszi a cikket. Bog a telefonszámod azt nem rejted el a cikkben?
Jó térerőt mindenkinek. iPhone 15
-
scyllarus
veterán
Mindenki a gagyi műanyag házat fikázza. Csakhogy:
"Kissé meglepő, de a dél-koreai gyárt a Samsung Galaxy S III bejelentésekor nem tartotta fontosnak megemlíteni, hogy az új csúcsmobil nem egyszerű műanyag burkolattal érkezik a piacra. A hírt több mobilteszteléssel foglalkozó oldal kérésére a Samsung erősítette meg, az SGS3 ugyanazzal a – normál műanyaghoz képest háromszázszor erősebb – polikarbonát külsővel és akkumulátor-fedővel kerül piacra mint például a HTC One X. A külső részhez három réteg anyagot használtak fel, amely még így is rendkívül könnyű és ellenálló, valamint karcálló és nem árnyékolja le a rádiójeleket mint a fém burkolatok.""Nem biztos, hogy mindig tisztán látjuk, de Istennek terve van velünk. - Igen, tudom. De miért hiszi mindenki, hogy ez a terv jó?" Lucifer - A Priest Walks Into a Bar
-
stilo18
addikt
Szerintem nagyon jó lett a cikk, valahogy igy kell írni egy csúcsgépről. (Véleményem szerint a HTC One X tesztje, sokkal szubjektiv vélemény alapján írodott, mint ez!)
Ami nem kéne nekem a One X tulajdonságai helyett:
-Anyaghasználat-főleg a hátlap, kijelző-na jó, a fekete igen , a kamera fénykép része.
Amit cserélnék a One X tulajdonságai helyett:
-Combosabb aksi-bár mindkettőt tölteném este, a kamera video része, a csöppet erősebb hardweres rész. (Bár lehet gyengébb papiron a Tegra 3, azért nekik külön optimalizálnak játékokat, ami néha sokat dob az összképen. Pl. Shadowgun. A sima verzióban egy sima beton rész a pálya eleje, Tegrás cuccban elképesztő minőségű vízeffekt egy nagy "medencével"...-Akkor inkább maradjon mégis a Tegra 3 ...)Tudom frankó a fórumon vércsatákat vívni, hogy melyik a jobb teló. Az a véleményem, mindenki külső alapján válasszon, mert hardweresen semelyik sincs kihasználva teljesen, amit tesznek azt pedig mind a kettő nagyon pöpec sebességgel nyomja, kijelző mindkettőnél gyönyörű-különbséget akkor látni szerrintem csak, ha egymás mellett van mind a kettő. Csalódni senki sem fog az biztos....
#PS5#C9/QN95#Xiaomi13TPro#SSArctisPro+DAC#Aonic50
-
kolosanyi
veterán
Hát, nekem úgy nem jön be, ahogy van. Egyetlen egy jó pont van, a zenei képességek, de van konkurencia, ami szintén jó, de nincsenek benne az ebben a modellben kifogásolt dolgok. Nem ezt választanám, Wolfson ide vagy oda. Jelen állás szerint vagy egy One S, vagy egy Xperia P lenne a nekem szimpatikus modell, csak a P hangminőségéről nem tudok semmit még (illetve a Meizu MX quad, de ugye az körülményes). De ha nem droid vonalon mozgunk, akkor ott az iPhone is, illetve zenei képességek függvényében a 808 is (ott aztán nincs gond a kamerával).
-
petipetya
nagyúr
Sziasztok!
A kérdésem Boghoz, illetve rajta kívül azokhoz is szól akik már használnak Galaxy S III-at: ha a névjegyzékbe behúzod a facebook kontaktokat is a social hub segítségével, akkor a duplikációk egyesítésére van valamilyen automatizált módszer, vagy ezt egyenként kell megtenni?[ Szerkesztve ]
"nincs rá lezsóidő"
-
kungzi
veterán
Én pereskedek velük, egy Galaxy S2 miatt De szerencsére már a vége fele járunk, mert a fogyasztóvédelem odapörkölt nekik lassan 3 hónapja nincs telefonom, mert a "nagy" Samsung nem tudta cserélni a telefonom készlethiányra hivatkozva Most meg fizethetnek, mint a kis angyal, ha nekik megért plusz 80.000Ft kártérítést, akkor szívük joga
SGS3:
nekem nagyon tetszik a telefon és köszönjük ezt a gyors tesztet
-
stilo18
addikt
válasz scyllarus #131 üzenetére
Szerintem a gagyi műanyagnál a fénylő hatásra gondolnak. Több külföldi teszter is írta, hogy a kék színvariáns jobb összképi hatással bír, pont azért mert annak nincs ilyen "bazári"feelingje. (bazári feelingnél persze túlzok, de jobb szó nem jutott eszembe)
#PS5#C9/QN95#Xiaomi13TPro#SSArctisPro+DAC#Aonic50
-
spawn21
veterán
nagyon szimpatikus ez a belső és örvendetes a bővítési lehetőség, hogy ezt más gyártók miért hagyták ki a nagy zászlóhajójukból?!
Viszont cúnya
De meg venném, egy kis idő és lejjebb megy az ára, akkor pedig vadászsólyomként csapok le rá!s24U+15p
-
decoati
aktív tag
kéne
miért, még nem lehet kapni? pedig megesküdtem volna hogy a hétvégén egy ilyet láttam a csegei kompon egy csókánál, nem sok fehér tepsi van a mezőnybencsalád, gyerek, lakáshitel, közepesen szar munka vidéken
-
törölt tag
Ajánlott plecsnit nem értem. Illetve oda kellet volna írni, hogy medvéknek.
-
Konflikt
addikt
kijelző feletti burkolat mögé rejtett led, amely pirosan, kéken és zölden képes villogni.
ez alap kene h legyen mar mindenhol. annakidejen mar a moto milestone is tudta ezt, RGB-ben meg lehetett adni barmilyen szinkodot a kul. esemenyekhez (gmail, missed call, sms, twitter, akarmi), ha jolemlekszem a jobb felsoben vilagitott a led.
Commodore Amiga 500 - es a kepzeleteinek tobbe semmi nem szab hatart! // VCIX-DCV&CMA
-
Cyberpunk
félisten
Osztom az anyaghasználatot ért kritikát, ez így ebbe a szegmensben nagyon nem adja.
Hope was the right choice, and it always will be.
-
Remus389
veterán
válasz bigmasterg #26 üzenetére
kicsit olcsóbb Wolfsont kapott, mint az sgs, nexus s
nem tudom ez mennyire számít, szerintem nem sokat, de a tudat
https://hardverapro.hu/apro/akg_k272_hd_kivalo_allapot/friss.html
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- BestBuy topik
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- Asszociációs játék. :)
- Horgász topik
- Autós topik
- Mozilla Thunderbird
- PlayStation 5
- Apple iPhone 13 Pro Max - őnagysága
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest