Hirdetés
Aktív témák
-
ngabor2
nagyúr
A topik betelt, az új megnyitva itt.
-
Weeman1
veterán
válasz
maggi1886076 #50029 üzenetére
Persze úgy néz ki megoldották.
De majd felrakjuk és kiderül. -
törölt tag
50000 Hsz = Új Topic ?
-
Weeman1
veterán
válasz
maggi1886076 #50025 üzenetére
Nem drasztikus egyáltalán,
de az Omega jobban bírta szuflával.
VK 5.4.4 meg még jobban. -
maggi1886076
addikt
válasz
laszlolczka #50026 üzenetére
ezeket privátban, különben BAN lesz
-
nggabi
félisten
kaptatok jb-t, topik zárható
-
Linkin
senior tag
A gyári TW-ben nem lehet valahogy megoldni hogy legyen gesztusvezérlés?
-
Weeman1
veterán
válasz
maggi1886076 #50018 üzenetére
Állítólag igen.
(#50019) futor
-
hdekakas
senior tag
Nem tudok áthelyezni semmilyen alkalmazást a telefonból az SD-re, mert azt írja ki hogy "Nem lehet áthelyezni a(z) Nincs elegendő tárhely alkalmazást". Ez meg milyen hülyeség? Nem is az alkalmazásom nevét írja ki, hanem hogy Nincs elegendő tárhely alkalmazás. Mintha azt akarnám áthelyezni.
Vissza engedi a telóra, de sd-re onnan nem.
-
Weeman1
veterán
-
Weeman1
veterán
Másnak is akadt gondja Bezke ReInnOvaTioN Jelly Bean XXLJS V1.1 romjával?
Mármint a galéria app másnál nem fc-zett? -
nfsu17
veterán
válasz
GrooveHero #50000 üzenetére
[link]
én lehet csináltatok, ha már témánál vagyunk -
Mogcaa
aktív tag
valaki tud galaxy note hoz hasonló multitaskingot? azt a két ablakosat ?
-
PapG.
tag
válasz
laszlolczka #49993 üzenetére
Próbálnám, de rossz a link....
-
mandju
senior tag
Sziasztok!
Feltettem Bezke romját. Hol lehet kikapcsolni ezt az oldalsó sávot? Sehol nem találom...
-
Mogcaa
aktív tag
valaki tud egy jó naptár programot ?
lényeg hogy több színű bejegyzéseket lehessen beírni meg szinkronizáljon valamivel lehetőleg outlook naptárral az sem hátrány ha tud magyarul -
kungzi
veterán
-
belashx
senior tag
Feltettem Bezke v1.1-et. Bejelentkeztem, elintéztem mindent az elején, amit kell.
Akkor mondom lecserélem a háttérképem a galéria app segítségével. FC. Köszi.Most állítom vissza a leaket. Nem érdekel, hogy akárki szerint mit rontottam el, ez egy Full Wipe ROM, amit elvileg bármire fel lehet tenni.
A'sszem visszatérek a leakhez, vagy a NeatROM még szóba jöhet, azzal még nem volt gondom.
-
proly01
őstag
Ha már nem válaszol senki....
Szerintem én rátolom a battery calibration-t így 1 hét után erre a leakre ha tönkreteszi az aksimat ha nem.
Hát olyanokat csinál a teló,hogy battery calibration ba belemegyek írja 100% on hogy 4208mV aztán kihúzom a töltőt egyből leugrik 4168 ra aztán 5mp en belül 4111 re majd mikor 10 perc múlva megnézem már ilyen 4158-4170 körül van....magyarul össze vissza ugrál fel le....szerintem ez így nem okés és lehet ez megoldaná vagy tévedek? -
zack
nagyúr
Nem Bezkézek. Maradni fog a Neat. Jó ROM.
-
PapG.
tag
Sziasztok!
Ha valaki tudna segíteni... Már egy napja nem jelentkezik fel a telom a hálózatra. ROM-ot cseréltem, feltettem az xda-rol a "Westcrip's Ressurection" nevűt, és azóta a telom ha bekapcsolom ezt írja ki: Adja meg a hálózatzár vezérlőkódját.
Már atom mindent kipróbáltam, kernel cserék, uj modem flashelés, marketből meg mindenhonnan unlock app-okkal, omnius for samsung programmal, totál meg vagyok lőve, egyik sem müködik.
Elötte meg kártyafüggetlen volt a telom.
Ha lenne itt valaki guru aki utbaigazítana, roppantmód megköszönném!!
Erre (*#7465625#) azt irja hogy minden off, kivéve a hálózati zár az on. -
hdekakas
senior tag
Mostanában minden bekapcsoláskor előjön egy kék kis ablak mielőtt feláll a rendszer, hogy "Android operációs rendszer frissítése..." Eddig sosem találkoztam vele, most meg mindig. Mi ez? Ki lehet lőni?
-
Linkin
senior tag
Igazából azért vacilálok mert nincsen sok különbség a gyári és a főzött rom között ez a multiwindow jó cucc de nem használnám max megnézném hogy működik e
.a végleges Jb csak kijön a közeljövőben úgyis ha megérkezik mindenki azt fogja romolni
-
Linkin
senior tag
válasz
kecsetihunor #49980 üzenetére
Fel is dobom
-
Linkin
senior tag
A bezke féle romot érdemes feldobni? én még odinos JB-n vagyok csak semmi gondom vele csak hát a kiváncsiság
-
GUGU69
csendes tag
Hy! Valaki játszik Angry Birds SW-al?
(Újra akarom rakni a romot, mert mocskos dolgokat csinál az akksival, gondolom nem csináltam battery wipeot... :S) Érdekelne, hogy hogy tudnám lementeni az AB-t, úgy, hogy a mentések is megmaradjanak! (TB nem jó, mert nincs rootolva most a cucc...)
-
Rebell
senior tag
Mivel nem működik a Wifi kapcsolatom 49888 (1napos telefon Németből) gondoltam, KIES-el lefrissítem a telefont.
KIES talált is frissítést. Pedig most is 4.0.4 van fent.
Szűz telefonnál, mindegy hogy KIES vagy ODIN?üdv.
-
Slovak
tag
Tegnap még az én romom volt a király. Holnap megint más lesz. Így megy ez..
1 napos királyságok ezek. -
van valami zsír főzött ROM amit érdemes feltenni vagy a Bezke féle az tökéletes?
illetve az lenne a kérdés hogy a gyári launcher tudja-e kezelni rendesen a 192dpi-t?
köszi
-
törölt tag
válasz
kungzi #49951 üzenetére
Tegnap nekem volt vele lockscreen fagyásom.
Amíg a wifi elalszik a telefonnal együtt (fogalmam sincs miért, mert be van állítva az neki az állandó ébrenlét) addig a probléma nem szűnik meg, hiába ígérte ezt az összes rom.
Akku szempontból is rohadtul nem jó ez a wifi elalvás. -
DreiN
csendes tag
Hali!
Hogy lehet beállítani, hogy a videókat melyik lejátszó nyissa meg, ne az alapértelmezett?
köszi!
-
kungzi
veterán
Bezke ReInnOvaTioN Jelly Bean XXLJS V1.1 11.24.
én így raktam fel:
- wipe data/cache/dalvik cache
- format cache/data/systemTökéletesen megy! Eddig nem volt lockscreen fagyás, pedig egy párszor ki-be kapcsolgatom a telót, de még nem jött elő.
-
proly01
őstag
Ha már 1 hete fent van a leak akkor is csinálhatok battery calibrationt,ha eddig nem tettem meg?
Ajánlott amúgy? -
leeka
tag
Sziasztok!
WanamLite XXLSJ V13.0-át raktam fel és a galériát nem tudom megnyitni:\
Mindig azt írja hogy nincs elég hely,töröljek adatokat....ami nem teljesen igaz.Rom hibája? esetleg egy újrahúzás megoldaná?
köszi!
-
Arcanis
aktív tag
Van itt valaki aki nem Samsung alapú JB-vel nyomul? (Hanem CM10-zel vagy AOKP-vel, vagy akármi más nem-samu forrásból készült JB-el)
kungzi: Miért nem csináltatsz saját arcképet? (Ha egyébként nem találod az igazit és váltogatsz a beépítettek között?)
-
nfsu17
veterán
válasz
Szelley #49941 üzenetére
de közben az akksi is amortizálódik...Te esetedben az a 2000-es az újabb, mint a gyárid, de a 2000-es is amortizálódik....1-2 év múlva (nem hiszem, hogy addig használnád) ott is örülni fogsz 2-3 óra kijelzőnek. én új akksival ics alatt ha nagyon akarok akkor tudok 5 óra kijelzőt, a héten volt is. de ez elég nagy odafigyelést igényel, meg flashmentes böngészőt.
-
Szelley
senior tag
válasz
Willhunting #49900 üzenetére
én nem szeretem...laggol össze-vissza. Smartoffice2-t sokkal jobban kedvelem!
BTW. így hogy tegnap nosztalgiáztatok picit, valóban én is lelombozódtam...mikor a full gyári XWKI4 (2.3.4) 1650-es akksival elment 5óra kijelzőidőt 24óra alatt...és hol volt ez a rom a KK5 vagy az LA4-hez képestMost meg örülök hogy 2000-es akksival főzőtt ICS alatt elmegy 5órát a kijelzőm.
-
Linkin
senior tag
Kinn van az új Bezke rom ez már full wipe-os
[link] -
Gabbana
aktív tag
Sziasztok!
Segítségetekre lenne szükségem. Külső billentyűzet kellene a telefonomhoz, lehetőleg valami wireless a lehető legolcsóbban, és kb minimum laptop billentyűzet méretben.
Csak bluetooth-os jó, vagy van más megoldás? Nem tudtok ajánlani konkrét típust?
-
kecsetihunor
aktív tag
Jó cucc ez a MultiWindow, de szerintem még sok munka vár rá. Az előbb sikeresen FC-zett egyet.
Itt látható, hogy kezdett lassan lassan meghalni a dolog
De azért elég pofás. Mondjuk azt a kihúzható redőnyt egy kicsit esztétikusabbá lehetne még tenniArra lennék kíváncsi, hosszabb távon mennyivel éri be? Szerintem nagyon akksi imádó
-
futor
aktív tag
válasz
proly01 #49926 üzenetére
az uj német 4.04-es rom rom egy egy fájlos telepitést igényel.
kicsomagolod a zip-et, majd Odinnal a PDA-ba beolvasod amit kicsomagoltál és START.
Felraktam egyenlőre egy gyári ICS kinézet, simán csuszkál. Valamit csak csináltak vele ....majd kiderül.
A telón lévő rom-om marad ugy amilyen volt, minden beállitás - program a helyin... -
Sanci789
aktív tag
Wanam 4.1.2 XXLSJ-nél mi lehet a para, ha este lehúztam a töltőről 100%-ról, aludtam 9 órát és 69%-ra esett le?? Nem futott semmi aktív alkalmazás. Battery stat wipe kéne?
-
kecsetihunor
aktív tag
Nézegettem a régi hozzászólásaimat még az archívból, hogy lássuk mi, hogy is volt.
Arra lettem figyelmes, hogy anno egy 3 és fél órás kijelzőidővel panaszkodtunk, hogy nem jó, s nem tudom, ébren van a telefon, egész éjjel 5%-ot esett, és akkor system panel, hogy mi nem jó...
Most ha 3 órát kibírna az akkum én lennék a legboldogabb ember a világon
Habár nagyon arra gyanakszom, hogy nem a ROM-ok romlottak el, hanem az én akksim gyengült meg... -
Farcryboy
csendes tag
Wanam JB romhoz van valami megoldás h a fényképezés hardveres gombbal mukodjon?! Fontos lenne!
-
proly01
őstag
De futor majd mindjárt megmondja mi ez
-
kungzi
veterán
-
proly01
őstag
A sammobil levette az új német frim mögül a verziószámot...
Lehet mégsem 4.0.4 az a 4.0.4?De a telefonomon a kis widget kiírta....
-
futor
aktív tag
válasz
kecsetihunor #49920 üzenetére
-
-
Shummo
senior tag
Wanamra rápróbáltam Bezke romjával, csak a statusbar furcsa dolgokat művelt, igy felraktam a NEATROM lite-ot. Eddig nem volt lockscreen fagyásom, pedig előtte szinte minden kelésnél. Akksi nem tudom miért de jónak tűnik. Este a kinai akksim volt benne, amivel 2-2,5óra/ %-al merült. Eddig a gyári akksival nem birt ennyit (no wifi). És számomra sokkal pörgősebbnek tűnik mint a wanam volt. (pl hamarabb belék contact/ tel /üzik, menübe)
-
Takika14
aktív tag
De a németeknél már kint van régebb óta a 4.0.4, akkor ez most miben különbözik, hogy újra kiadták?
-
kungzi
veterán
-
busman
veterán
Felraktam az app2sd-t ...most àllandóan összekeveri az ikonokat, hiàba rendezem el, újraindítàsnàl mindíg kàosz....
-
edgelaszlo
senior tag
NeatRom-hoz nincs vkinek egy normális linkje? ahonnan töltöm szaros egy órát ír letöltésre...
-
Weeman1
veterán
válasz
charlie1975 #49904 üzenetére
Melyikre gondolsz?
#49905) kungzi
Alig ismertelek meg. -
kungzi
veterán
A lockscreen fagyásra :
Ha a wifi alvását arra állítjátok, hogya csak ha a töltő csatlakoztatasakor, akkor nincs lockscreen fagyás és a wifi megy. Lassan ébred fel a wifi, az okozza ezt a fagyást. Ha a töltő a telon van akkor nem fagy a wifi. Ki érti ezt?
-
charlie1975
aktív tag
érdemes ezt az uj kernelt felrakni?hogy hogy csak 3mb?
-
Kerio
őstag
válasz
Willhunting #49900 üzenetére
Megvéve.
-
Weeman1
veterán
Aktív témák
Hirdetés
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro - 128 GB, ezüst + bőrtok - kártyafüggetlen