- Itt vannak az Apacer Intel és AMD profilokkal konfigurált DDR5 tuningmemóriái
- 14 az 1-ben USB4 dokkoló jött a Razer fémjelzésével
- Asztali használathoz tervezett, masszív kapacitású külső SSD a Team Grouptól
- Egyelőre nem tervez Lunar Lake-hez hasonló dizájnt az AMD
- Két MSI alaplapban is leégett az AMD új Ryzenje
Új hozzászólás Aktív témák
-
pzstm
titán
válasz muveszur #903 üzenetére
viszont akkor:
666 U.S. dollars = 163 596.168 Hungarian forintsÍgy nem értem mi a jó benne 110-ért, még ha araboktól is van
iPhone 15 Pro Max 256GB Black |Macbook Air M1|Xbox Series X|Írhatsz nyugodtan, de x64 alatt nem barátkozom :)| I'm not special...I'm just limited edition!
-
pzstm
titán
válasz geccoblaze #890 üzenetére
ahogy nézem másodpercekben sőt sok eseteben tizedmásodpercekben ha mérhető a különbség (már ha egyáltalán különbségnek lehet ezt nevezni) (nyilván benchmarkokban nagyobb a különbség...de az meg hidegen hagy)
[ Szerkesztve ]
iPhone 15 Pro Max 256GB Black |Macbook Air M1|Xbox Series X|Írhatsz nyugodtan, de x64 alatt nem barátkozom :)| I'm not special...I'm just limited edition!
-
pzstm
titán
nyilván, ezt nem kérdőőjelezem meg. Sőt nagyobb kijelzőn is.
Mindenesetre úgy érzem, hogy idén nekem ez kimarad...majd S4
-
silverstar00
csendes tag
Nem tud valaki friss időpontot mikor szállítja a T a készülékeket???
-
pzstm
titán
válasz silverstar00 #915 üzenetére
már megírtam a hivatalos topikban az időpontot
[link]iPhone 15 Pro Max 256GB Black |Macbook Air M1|Xbox Series X|Írhatsz nyugodtan, de x64 alatt nem barátkozom :)| I'm not special...I'm just limited edition!
-
muveszur
addikt
Itt se látom egyértelműen a dolgot, lehet én vagyok a vak.
Maximum fényerőnél 2,69x-es (jóóó kerekítsük 3-ra, így kijön már zack állítása...Egyébként köszönöm a tudományos alátámasztást, majdnem teljesen alátámasztotta, de csak majdnem.
Mondjuk szerintem vannak benne érdekes arányok, de azt most nem foglalkoztat. -
F-ECT$
titán
válasz muveszur #919 üzenetére
Igen tök fehérnél kb megvan a 3x-os szorzó, és zack is ezt mondta.
Viszont ritkán van tök fehér háttér, mert ha a weblap háttere fehér, akkor is egy csomó szöveg / reklám / akármi van rajta, és amint nem csak fehéret kell megjeleníteni máris eltűnik ez a nagy szorzó.
Dive ever, work never.
-
Everman
addikt
Én csak azt nem értem, hogy ezeknél a teszteknél miért írják, hogy feketénél 0 a fekete fogyasztása és a fényereje, holott ez nem igaz?
Sötétben elég jól látszik, hogy teljes képernyős fekete tartalomnál is van fénye a kijelzőnek és biztos vagyok benne, hogy nem 0 a fogyasztása és ha szemmel látom, akkor egész biztos mérhető is.[ Szerkesztve ]
-
RaveForce
veterán
te meg ne beszélj mellé..
#926 Don't feed the troll...
[ Szerkesztve ]
„egy mobilarenás topik terebélyesedésével annak az esélye, hogy valaki a samsunggal vagy az apple-el von valamilyen párhuzamot, közelít az egyhez. Kiegészítés 2017: a xiaomi is jön fel, HMD Global topikban főleg. ” RaveForce's Law
-
Everman
addikt
válasz rinbanbo #931 üzenetére
"Még szép mikor mindent gyaláznak ha mellé teszed..."
Ez a kijelentés messze vicces volt az S III-ig, mert rengeteg képnek köze nem volt a valósághoz és nem az volt a gond, hogy élénkek voltak a színek, hanem az, hogy teljesen mások. Az SIII-nál ez már változott és bár paramétereiben hasonló a panele, mint a Nexusé, de látványra teljesen más, valósághűbb (tényleg naturálisabb) megjelenést biztosít.
-
babosmiki
addikt
Nem tökmindegy, hogy mennyit fogyaszt fehér vagy fekete háttérnél?
A végeredmény számít, amiben a teszek alapján igen is jó az S3.#930, Nem unod még?
[ Szerkesztve ]
"Galaxy Z Fold3" , Watch Active4, GalaxyTabS2 8.0, Dell E6430 i7.."
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest