- Itt vannak az Apacer Intel és AMD profilokkal konfigurált DDR5 tuningmemóriái
- 14 az 1-ben USB4 dokkoló jött a Razer fémjelzésével
- Asztali használathoz tervezett, masszív kapacitású külső SSD a Team Grouptól
- Egyelőre nem tervez Lunar Lake-hez hasonló dizájnt az AMD
- Két MSI alaplapban is leégett az AMD új Ryzenje
-
PROHARDVER!
Elsőnek javasolom, hogy az érintett tesztet olvasd el. Sok dolgot, melyet a cikk kitárgyal, helytakarékosság végett nem említek meg.
Új hozzászólás Aktív témák
-
K e n y a
tag
Acef nincs ötleted? Cocore 6.0 van rajta... Rakjam újra esetleg? De nem értem, mert semmi jele nem volt, hogy valami baja lenne. Kernelt meg már hónapok ota cseréltem és semmi baj nem volt vele...
Nem a lényeg, se nem a részvétel, hanem a fontos!
-
vazzz
őstag
válasz FET-MEN #26856 üzenetére
Nálunk még jobb a helyzet, az utóbbi hetekben 2-3 naponta még telefonálni sem lehetett 08-18h-ig. Ez azért elég durva így 2013-ban. Most 5 napja már jó, remélem így is marad.
Mod: Bács-kiskun megye nincs is a listábanFET-MEN: Itt meg volt térerő, de azt írta mindenkinek, hogy nem lehet regisztrálni a hálózaton.
[ Szerkesztve ]
-
Acef
addikt
válasz gyuszmó #26853 üzenetére
Nekem a 171 gyári app-ból csak 115 van a ROM-ban, +8 utólag telepített.
(Extra könnyen-gyorsan működik)Kenya
-kernel sztem nem...
-amit kali írt?
-esetleg a SIM igazítása, vagy restart?
-próbáld a dalvik és cache törlést, hátha segít.(Nekem is T-s, arról netezek, nincs probléma. Persze településenként változhat.)
-
K e n y a
tag
FET-MEN, Acef
-
GEPESZ66
veterán
Annak ellenére, hogy nekem ACE2-őm van, beleolvasok ide is. Látom, hogy többeteknek is problémája van. Az ACE2-ből kiindulva a szervízben történő Odin-os telepítés a megoldás a stabil JB-re.Nekem ott rakták fel, s stabil, gyors a rendszer. Akik otthon mókoltak, többüknél probléma van.
-
K e n y a
tag
Na vissza is jött. (nem kellett csinálnom semmit, he-he!) Köszi skacok!
-
csabika0079
csendes tag
Router hiányában sikerült egy Connectify hotspotos kapcsolatot összehozni, egy ideig ment is aztán csak magától megállt, pár perc múlva megint csatakozott komoly harcok árán... Most épp megint nincs, keresi a helyet de valamikor bejön, valamikor nem. Sőt az USB-n keresztüli kapcsolatot sem nagyon érzékeli. Ez mitől lehet? Nem változtattam sem a gép sem a telo beállításain.
-
legenda
válasz GEPESZ66 #26873 üzenetére
ahol csak egy állomány adott, ott nem lehetséges a re-partition funkció, tehát nem tiszta alapra megy fel a friss rendszer, és amiatt lehet probléma.
a szervizben több állományból álló firmware verziót húznak fel, és azt tiszta alapra, tehát re-partition módozatban.Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
dokee78
félisten
Merre található gyári JB alatt az arcfeloldás?
-
kiakirály:D
csendes tag
Hali az Advance I9070p NFC-sre mi a legfrissebb gyári android rendszer?
2.3.6 van nekem de pl zummolni nem lehet benne kamerával.
-
Acef
addikt
válasz kiakirály:D #26883 üzenetére
4.1.2.
Odinnal frissíts, mert a Kies problémás működést okozhat.
(+ a vodás ROM sem az igazi)
-
legenda
válasz kiakirály:D #26885 üzenetére
szia,
nem ugrik, ha a megfelelő firmware verziót húzod fel; link
Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
Acef
addikt
válasz kiakirály:D #26885 üzenetére
I9070 P NFC :
http://live.samsung-updates.com/index.php?device=GT-I9070PVodás vagy? Akkor:
Odinnal felrakott, vodás (VDH) JB esetén marad a garancia.
Felrakása előtt-után gyári adatok visszaállítása sd formázással!!!-Odin használata, link, Carline logout blogjában.
-stock JB-vel nem az igazi a működés, majd a cocore kernelen is gondolkodj. -
szeljanos
tag
Ez vajon mivel tudhat többet, hogy újabb frissítés jött ki?
Model: GT-I9070Country: Hong Kong
Version: Android 4.1.2
Changelist: 1305051
Build date: Thu, 11 Jul 2013 01:22:11 +0000
Product Code: TGY
PDA: I9070ZSMG2
CSC: I9070OZSMG2
MODEM: I9070ZSMG2
Alcatel302►Nokia3410►SamsungSGH-E770►SamsungWave723:Bada1.0-Bada2.0►SamsungGalaxySAdvance:Android4.4.2/Slimkat/►SamsungGalaxyS4LTE+(I9506):Android5.0.1/Lollipop/-CM13/MM/►SamsungGalaxyS7(SM-G930F)-Android7.0-8.0►SamsungA71-Android12►Xiaomi12-Android12/HyperOS
-
dokee78
félisten
válasz nelsonmanian #26898 üzenetére
Köszi,annyira nem fontos,mert nem nekem kell.
De fura,hogy alapból nincs benne.
Én pl Xperia L-en használom,de csak munkában,ha töltőre teszem és épp el kell mennem. -
szeljanos
tag
Magyar a teló, T-s. 2 napja tettem fel az fmod-ot és jelenleg egy átlagos használat mellett is még mindig 70%-os az akksi! Hihetetlen...
Nem hiszem, hogy feltolom ezt a Hong Kong-i fw-t, mert kétlem, hogy magyar nyelv lenne benne, angolt meg nem szeretnék.
Köszönöm Acef, ez az fmod beváltotta nálam a hozzá fűzött reményeket! Semmi akadás, fagyás, sokkal gyorsabbak lettek a műveletek is. (menü megnyitása akadás mentes, animációk nem akadnak, névjegyzék is hamarabb nyílik meg...)
Alcatel302►Nokia3410►SamsungSGH-E770►SamsungWave723:Bada1.0-Bada2.0►SamsungGalaxySAdvance:Android4.4.2/Slimkat/►SamsungGalaxyS4LTE+(I9506):Android5.0.1/Lollipop/-CM13/MM/►SamsungGalaxyS7(SM-G930F)-Android7.0-8.0►SamsungA71-Android12►Xiaomi12-Android12/HyperOS
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
Samsung Galaxy S Advance
Operációs rendszer
Android 2.3.6, 4.1.2
Jelly Bean?
Hivatalosan elérhető a Telenor és a T-Mobile szolgáltatóknál.
Megjelenítés, kijelző
4”-es Super AMOLEd érintőkijelző, 480x800 képpont, kapacitív, 16 millió szín
Processzor
1 GHz-es kétmagos, NovaThor U8500
Memória
768 MB RAM, 8 GB belső tárhely (a felhasználható tárhely ennél kisebb), a memória legfeljebb 32 GB-os microSD memóriakártyával bővíthető
Egyéb
Bluetooth 3.0, 3,5 mm sztereó jack csatlakozó, microUSB 2.0, G-szenzor, közelségérzékelő, környezeti fényérzékelő, Facebook, Twitter, YouTube, Google Play
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest