- Itt vannak az Apacer Intel és AMD profilokkal konfigurált DDR5 tuningmemóriái
- 14 az 1-ben USB4 dokkoló jött a Razer fémjelzésével
- Asztali használathoz tervezett, masszív kapacitású külső SSD a Team Grouptól
- Egyelőre nem tervez Lunar Lake-hez hasonló dizájnt az AMD
- Két MSI alaplapban is leégett az AMD új Ryzenje
-
PROHARDVER!
Elsőnek javasolom, hogy az érintett tesztet olvasd el. Sok dolgot, melyet a cikk kitárgyal, helytakarékosság végett nem említek meg.
Új hozzászólás Aktív témák
-
rup1u5
nagyúr
Nálam angol és emigyen szól:
"Alarm and message notification will go off during call."
Ennek értelmében kell mellé pipa ha azt akarom, hogy ne ordítson a fülembe telefonálás közben az sms.
Viszont a te képeden a magyar szöveg értelme pont fordított, tehát elméletileg nem kéne mellé pipa ha azt akarnám hogy csönbe legyen hívás közben ha SMS-t kapok.Most akkor jól értem, vagy hogy van ez?
by the way, hogy csinálsz screenshot-ot?Kipróbáltam. Nem kell a pipa és csak rezeg.
[ Szerkesztve ]
Why don't you knock it off with them negative waves!
-
Zsocy155
őstag
válasz Csabi1984 #26601 üzenetére
Azt nem tudom, hogy ott merre, milyen kezeken megy keresztül a telefon, de az enyém - az Advance és elődje az S Plus is sajnos többször volt a Telemaxnál.
A futár korrektül (nem durván) betette egy nagy borítékba majd egy műanyag dobozba.
2 nap múlva a leplombált műanyag dobozból vett ki egy bélelt borítékot amiben volt a telefon.
Én még soha semmilyen sérülést, karcot nem láttam miután visszahozták.
Sőt, legutóbb komplett ház csere volt és az akkufedelet is kicserélték. A készüléken körbe az összes fólia rajta minta vadi új lenne. -
Lucifer6280
aktív tag
Sziasztok!
Olyan problémám lenne, hogy nem tudok küldeni, wifi direkttel de fogadni meg igen. De eddig tökéletesen ment, amióta lecseréltem lightJB-t azóta meg tök mind egy mi van fent nem tud küldeni, valaki találkozott már hasonló problémával? Vagy esetleg valakinek van valami ötlete hogyan lehetne ezt orvosolni?Az egész élet 1 kibaszott szépségverseny, Suliba járunk aztán egyetemre, aztán meló. Kapják be! Csináld amit szeretsz! A többit meg szard le..
-
Zsocy155
őstag
-
sittes79
addikt
Sziasztok,
Bolti/gyári JB-vel jött a teló, megcsinálnám Acef féle okosítást. A kérdésem, hogy kezdjem az nggabi repartos GB-vel?
-
Dixi83
csendes tag
sziasztok!
megcsináltam a gyári visszaállítást 2szer is(mert lassult és szakadozott a telefon!nem mondom azt hogy nem lett jobb,de még néha csinálja!
viszont letöröltem a gyári appokat( T mobile függő) mert nincs szükségem rá.egyedül a facebook appot töltöttem le a g playről.viszont az lenne a kérdésem hogy a futó alkalmazásoknál nekem összesen 625M rammom van és abból folyamatosan foglalt 500 vagy az felett!ez mitől lehet!
ami fut,bár nem én indítottam el(legalábbis nem tudok róla )
Beállítások 38M
Facebook 45M itt van 3 szolgáltatás
Factory mode 2,8M
Factory Client 2,8M
Google szolg 7,5M 2szolgáltatás
Google szolg 6,0 M 2szolgáltatás
Térkép 6,5 M
Térkép 5,9M
com,sec phone 3,2M
Samsung billentyűzet 14Mbocs h így kiírom de a véleményetekre lennék kíváncsi hogy a leírtak alapján ez normális???
nem írtam duplán a google szolg. és a térképet 2szer fut
mi az ami nekem ebből nem kell?mit zárhatok be vagy törölhetek?!
köszi a segítséget! -
Acef
addikt
válasz Dixi83 #26625 üzenetére
Hi!
500 mb foglat, OK. Nincs tennivalód. ( Esetleg az alábbiak. )sittes79:
Ugye nem P-s a telefon?Gyári vissza sd formázással.
Repart GB nem árt, csináld.
Utána:
1. gyári vissza sd formazassal.
2. Odin-JB (LQE) itt érdemes egy EFS mentés.
3. Ideigl. recovery - cwm +root - esetleg Fmod.. rom.Figyelj a gyári vissza sd formazassal, dalvik és cache elvégzésére!
+Alt ctrl del-el ellenőrizd, hogy a KIES ne fusson![ Szerkesztve ]
-
Csabi1984
addikt
sziasztok. lementem a kis szervizbe(Samsung). Mondta a srác nem érkezett be de nem látja értelmét hogy elvegye,menjek be hétfő délután és kipróbáljuk egy másik készülék LCD kijelzőjével a készülékemet, mert megvan győződve hogy ez LCD hiba. Másik dolog hiába is küldené be,mivel 20. közeledik az emberek szabadságolnak. Kérdem tőletek: Ezt kit érdekel,hogy szabadságolnak gondolom ott is van helyettesítés ettől nem állhat meg egy élet. Max egy kis magán kft ahol mindenki egyszerre meg szabadságra. Nem?
[ Szerkesztve ]
-
Lacuss20
senior tag
Mai nappal lejárt a garim
Élj úgy ahogy szeretnél, ne úgy ahogy mások elvárják.
-
Nemtom:D
csendes tag
Sziasztok most akarok a Telenornál egy ilyen telót venni és az lenne a kérdésem hogy tényleg olyan rossz a JB-vel?
-
Nemtom:D
csendes tag
de nem szagat nagyon a telefon?
-
Bjørgersson
félisten
válasz Daffni2 #26633 üzenetére
Telenoros vagyok (sajnos / remélhetőleg már nem sokáig), úgyhogy egyet kell értenem.
As if all this was something more than another footnote on a postcard from nowhere, another chapter in the handbook for exercises in futility... • Samsung Galaxy S9, Fractal Design Define C, Kefine Delci HiFi IEM, Donner Dobuds ANC TWS eladóak: https://tinyurl.com/2jhv79td
-
stul87
tag
Könyörgöm,aki ilyen telefont akar venni, ne tegye! Bárcsak akkor lett volna ez a sok negatív kritika, mielőtt megvettem...átnéztem volna azért a htc desire x topicba
"csak a pubg!" by Sz
-
Bjørgersson
félisten
válasz stul87 #26639 üzenetére
Ha már ennyire ellenzed, legalább indokold is meg miért ne..
As if all this was something more than another footnote on a postcard from nowhere, another chapter in the handbook for exercises in futility... • Samsung Galaxy S9, Fractal Design Define C, Kefine Delci HiFi IEM, Donner Dobuds ANC TWS eladóak: https://tinyurl.com/2jhv79td
-
stul87
tag
válasz Bjørgersson #26640 üzenetére
Felesleges indokolni, elég ha visszább olvasunk pár oldalt,ok tudom,mókolgatni lehet,nekem 3 hetes a telóm,abból 2-őt külföldön voltam,és még nem volt lehetőségem és igazából nem is én akarom gari mellett ezt elvégezni,mindjárt regelek a futárhoz...3 hét alatt amiben egy okos telefon cserben tudja hagyni az embert,az már mind megtörtént velem,de a kedvedért sorolom...(nem ébreszt,a videó akadozik amit felveszek és lejátszok, a telefonkönyv órákig tölt,sms írásnál befagytam,eldobálta a mobilnetet, az eddigi 3-szori próbálkozásom,hogy bekapcsolom a GPS-t,ehhez több perc volt,mire megjelent a sarokban,hogy él),de nem tom tovább sorolni és nem is akarom,mert már büntetést kaptam érte,hogy megjelenik egy negatív kritika,de úgy elmondanám az illetőnek,hogy mikor veszek egy készüléket több mint a fele fizetésemért,akkor hagy ne ő mondja meg nekem,hogy mi a véleményem róla...ja és lötyög a hátlapja,és a hogy szól vitába beszállnék 20 éves zenei múlttal,hogy nagyon tré. Na ha ezek után is vágyik valaki a készülékre,akkor legalább tisztában lehet vele,hogy mit vesz,én örültem volna,ha valaki ezt így elmondja..(ok,tudom,hozza ki a boltból,rögtön mókolgassa,és örüljön)...
"csak a pubg!" by Sz
-
gemini
aktív tag
válasz stul87 #26642 üzenetére
Ebben az esetben tényleg szerviz. Igaz én csak háromm napja használom, két apró fagyástól eltekintve semmi problémám nem volt. Mobilnet wifi tökéletes, GPS 2-3 másodperc alatt talál jelet, hihetetlen pontosan leköveti az utamat, telefonkönyvre nem kell annyit várni mint az előző telefonomnál, menü nem szaggat. A hangját egy sennheiser HD 435-tel próbáltam. Hallottam már sokkal jobbat is de ez is hallgatható még, végülis egy telefonról beszélünk.
-
stul87
tag
válasz gemini #26643 üzenetére
Nem kell nekem esni,nekem ezeket produkálja,és aki megveszi,sztem tudhat róla...a poén,hogy ha hiszed ha nem, naponta jön elő valami! Cseles,mert 8 napon belül azonnal visszavittem volna (Ma speciel a vonatomat késtem le,mert nem tudtam telefonálni egyet)
[ Szerkesztve ]
"csak a pubg!" by Sz
-
-
Bjørgersson
félisten
válasz stul87 #26642 üzenetére
Csak mert kifogtál egy szar példányt, nem jelenti azt, hogy az összes többi szar. Nem kellene feleslegesen terjeszteni a hülyeséget.
-
demars
addikt
válasz Bjørgersson #26646 üzenetére
+1
Az áram alatt lévő alkatrész ugyanúgy néz ki, mint amelyikben nincs áram, csak más a fogása!
-
Gery1987
őstag
válasz stul87 #26644 üzenetére
Helló!
Nos nekem is tökéletesen bevált a készülék, amit kell azt stabilan hozza. A hangzása nekem tökéletes, a fülesi is amit hozzá adnak jó pár gyári fülest csípőből lenyom hangzásvilágban és a telefon is jól szól. A minőséggel semmi bajom. Nekem annyi volt, hogy a gyári T-s 4.1.2-es JB nem jött be. Nem adta azt a pluszt amit vártam tőle, pluszban az ébresztő baja nálam is előjött, és az új felület sem tetszett annyira amit erre raktak rá (szemben amit a 4.2.2-esek kaptak az jobban bejön már pl S4 mini) így visszaléptem a 2.3.6-ra. Kaptam is érte, le lettem hülyézve, de nekem így vált be. Akinek nem tetszik ez van. A tempója jó, a névjegyzék GB-n cseszett gyorsan tölt be és van bőven szabad RAM mert nem megy sok felesleges maszlag a háttérbe. Tény hogy gáz amit a Samsung időnként művel a frissítésekkel, de sajnos ez van ez a készülék nem zászlóshajó. És a hardver is csak a gyártója miatt gázos mert az ST-Ericsson csődbe ment.
Egy szó mint száz...nekem bejött, tetszik, a garancia időt ki fogja húzni nálam bőven utána kiderül. Szerintem küld be javításra ha nem jó akkor add el és keress másikat. Ki lehet fogni pocsék példányokat...éljen a tömeggyártás.
[ Szerkesztve ]
"A pisztácia kifogyott, csokoládé nem is volt!" Bud&Terence: És megint dühbe jövünk
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
Samsung Galaxy S Advance
Operációs rendszer
Android 2.3.6, 4.1.2
Jelly Bean?
Hivatalosan elérhető a Telenor és a T-Mobile szolgáltatóknál.
Megjelenítés, kijelző
4”-es Super AMOLEd érintőkijelző, 480x800 képpont, kapacitív, 16 millió szín
Processzor
1 GHz-es kétmagos, NovaThor U8500
Memória
768 MB RAM, 8 GB belső tárhely (a felhasználható tárhely ennél kisebb), a memória legfeljebb 32 GB-os microSD memóriakártyával bővíthető
Egyéb
Bluetooth 3.0, 3,5 mm sztereó jack csatlakozó, microUSB 2.0, G-szenzor, közelségérzékelő, környezeti fényérzékelő, Facebook, Twitter, YouTube, Google Play
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Nem lesz Stalker 2
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Hálózati kábelek és szerelésük
- Synology NAS
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
Állásajánlatok